Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#181899 δριφτερ

Ποιος ειπε οτι δεν κυκλοφορει μεχρι σημερα? ΚΑΝΕΙΣ, το σκυλακι το κανις. Ψαξε βρες που το εγραψα οτι ΔΕΝ κυκλοφορει.
Για τα υπολοιπα που ρωτω, μοκο.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
trident1971 έγραψε:
manosky έγραψε:Στο δημόσιο σχολείο, ευτυχώς, δεν κάνει καθένας ό,τι τού καβλώσει. Το υπουργείο λέει τι και πώς θα διδάσκεται. Έτσι υπάρχει έλεγχος ώστε ακριβώς να μην πετάγεται κάθε καμένος να βγάζει τα σώψυχά του.

Παλι καλα, αμα εκανε ο καθενας ο'τι ηθελε, μπορει να ακουγαμε και ανταρτικα στην 28η Οκτωβριου... :iconcool:

Γνωστός μου, μου ανέφερε πως φέτος στο Δημοτικό της κόρης του στην 28η βάλανε Ξυλούρη, "Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί"....Κάτι Βέμπο και κάτι τέτοιες "σαχλαμάρες" της εποχής, δεν ακούστηκαν καθόλου. Τον καθησύχασα οτι θα ακουστούν σε λίγες μέρες αυτά, στις 17Ν και του ευχήθηκα του χρόνου στην 28η με Μίκη Θεοδωράκη! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
trident1971 έγραψε:- Αληθεια αγοραζατε "Προς την Νικην" και με το ζορι μαλιστα? Εχω να δω τετοια απο τη δεκαετια του '70, και μου ακουγεσαι πολυ μικροτερος, βρε μπας και μας πουλας φιδια? Σιγα μην σας πουλαγαν και την "Διαπλαση των Παιδων" του Ξενοπουλου.

μισό να σου απαντήσουμε καθαρά.

ΝΑΙ, ΑΓΟΡΑΖΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΑΛΟ" :shifty: ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΣΟΠΟΛΕΜΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ
--> hint: Wikipedia

Ξέρεις είναι και κάποιοι που δεν πουλάνε φίδια. Βέβαια μου αρέσει που ευχαρίστως δέχεσαι ιστορίες που σε βολεύουν (Π.Χ ινστρούχτορες καθηγητές) και αμφισβητείς τις υπόλοιπες.
Δεν πειράζει, καλή καρδιά.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#181904 Κι εγώ με το καλό το αγόραζα, τί νόμισες :lol:

Κι εμένα είχε μουστάκι, αλλά δεν ήταν του αντίθετου φύλου :ninja: Καλά να ναι η γυναίκα, γιατί στα υπόλοιπα ήταν άριστη εκπαιδευτικός, αλλά το θέμα με την εκκλησία ήταν τραγικό, μιλάμε για κανονική κατήχηση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#181909 Σορρυ guys, ξαναειπα...ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ.

Να με συμπαθατε για τη δυσπιστια μου, την ωρα που δεν λετε ουτε περιοχή, ουτε χρονολογια. Σε πιο κλειστες κοινωνιες υπηρχε μεγαλυτερη πιθανοτητα. Τα τευχη που ειχα στο χωριο ηταν και εγω δεν ξερω απο ποτε...

Τους ινστρουχτορες τους εχω δει με τα ματακια μου, δεν ειναι ιστοριες που με βολευουν. Ειχαμε αρκετους, ειδικα στο Λυκειο πλεον δεν ειχαν πια και λογο να κρυφτουν, ηταν και η περιοχη και η εποχη τετοια που το σηκωνε... ο σημαντικοτερος των ινστρουχτορων διαγραφηκε απο το κομμα μαζι με το Γραψα, ο θρησκευτικος (ναι, αληθεια) συνεχισε την αγαστη δραση του.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#181913 Πάντως εγώ που πήγα σχολείο σε μια από τις πλεον σκληροπυρηνικές θρησκευτικώς περιοχές (Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας) με τον Καντίωτη δεσπότη (έχω φώτο μαζί του :inlove: ) μόνο το "η Ζωή του Παιδιού" έχω δει και ένα άλλο που αν θυμάμαι καλά το έλεγαν Λυδία, αυτά την περίοδο 88-2000 edit: 90-00, το 88-90 ήμουν Μυτιλήνη. Δεν μας το πάσαραν με το ζόρι αλλά υπό την μορφή εράνου και μετά τα έκανα αεροπλανάκια και τα έριχνα φλεγόμενα πάνω στα playmobil και τα GI Joe αλλά καμικάζι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#181918 Εγώ πήγα σχολείο 90-02 Πειραιά και μας το πουλούσαν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο και αν ήταν "προαιρετική" η αγορά του, πάντως, καθώς είχα μαζέψει μια στοίβα, μάλλον δεν είχα και μεγάλη δυνατότητα ελιγμών
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Η αγαπημένη μου καθηγήτρια (30+ μιλφάρα :inlove: :inlove: :inlove: )

Έτσι... :yahoo: Να πως το σχολείο καλλιεργεί την αγάπη των μαθητών για γνώση! :rtfm: :lol: :lol:

Εγώ ρε γμτ γιατί δεν είχα καμία τέτοια;;;; :lol:

dimik έγραψε:Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω πως είναι τώρα τα σχολικά βιβλία αλλά πάντα τα θυμάμαι να είναι ελλειπή λόγω του ότι δεν συμπεριελάμβαναν πολλά κομμάτια τα οποία μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν λεπτομέρειες αλλά έδιναν τελείως άλλη υπόσταση στην αλληλουχία των γεγονότων.

Τι να σου πω... θα μάθω σε μερικά χρόνια... :lol: Β δημοτικού είμαστε ακόμα... :lol:

Αλλά αυτό ισχύει με τα χίλια... δυστυχώς... Και όλως τυχαίως ( :shifty: ) γινόταν μερικές "μικρές" παραλείψεις σε πράγματα που δεν συμφωνούσαν με το "εθνικό ιδεώδες"... :svivhaha: :lol:

Τι μπορείς να κάνεις βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Chris έγραψε:Εγώ πήγα σχολείο 90-02 Πειραιά και μας το πουλούσαν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο και αν ήταν "προαιρετική" η αγορά του, πάντως, καθώς είχα μαζέψει μια στοίβα, μάλλον δεν είχα και μεγάλη δυνατότητα ελιγμών

Πειραιά ε? Για δες βρε παιδί μου τόσο κοντά στο μανοσκυ κι όμως τόσο μακρυα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:
Chris έγραψε:Εγώ πήγα σχολείο 90-02 Πειραιά και μας το πουλούσαν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο και αν ήταν "προαιρετική" η αγορά του, πάντως, καθώς είχα μαζέψει μια στοίβα, μάλλον δεν είχα και μεγάλη δυνατότητα ελιγμών

Πειραιά ε? Για δες βρε παιδί μου τόσο κοντά στο μανοσκυ κι όμως τόσο μακρυα :inlove:

εμένα παραδιπλα απο τον Πειραια γιατι δεν μας το πουλουσαν? Υποψη ο Chris δεν ειναι ακριβως κεντρο Πειραια απο οτι εχω καταλαβει, σε ευθεια γραμμη αντε να εχουμε 3 χλμ διαφορα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#181940 Για ποιό λόγο θεωρείς ότι μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε σας το πουλούσαν? Προσφέρει κάτι η ερώτησή σου?
Όπως βλέπεις, μάνι μανι μαζευτήκαμε 3 μεταξύ 10 εδω μέσα, ήδη θα έπρεπε να σου λέει κάτι σχετικά με την αιτίασή σου ότι αυτό ΔΕΝ γίνοταν
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:Για ποιό λόγο θεωρείς ότι μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε σας το πουλούσαν? Προσφέρει κάτι η ερώτησή σου?
Όπως βλέπεις, μάνι μανι μαζευτήκαμε 3 μεταξύ 10 εδω μέσα, ήδη θα έπρεπε να σου λέει κάτι σχετικά με την αιτίασή σου ότι αυτό ΔΕΝ γίνοταν

Ρητορικη ηταν η ερωτηση, οσο κοντα ηταν ο Chris στο manosky ειμαι και εγω με τον chris. :rtfm:
και ξανα, δεν ειπα ποτε οτι ΔΕΝ γινοταν.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
manosky έγραψε:Σε όσους είχαν φέρει τέτοια περιοδικά "να τα αγοράσουν", όπως καταγγέλλεται, να σηκώσουν το χέρι.

Εγώ πρώτη φορά το βλέπω, αλλά φαίνεται ότι δεν ανήκε το σχολειό μου στα εκλεκτά. Και πέρασα από 5 σχολειά από το δημοτικό ως το λύκειο.

Τι νομίζω!

Ότι είτε έπεσα στην περίπτωση, είτε έπεσαν άλλοι στην περίπτωση, είτε είχαν πλησιάσει με απαλή φωνή κάποιους τίποτα ινστρούχτορες και τους έμαθαν ότι οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις διανέμουν τέτοια σιχάματα στη νεολαία για να τη δηλητηριάσουν ("ορίστε παιδί μου, δες μερικά να μπορείς να τα αναγνωρίσεις αν στα δείξουν - πες το και στους φίλους σου παιδί μου....").

Δεν δικαιολογείται διαφορετικά. :innocent:

Χέρια δεν ζήτησες, μαθηματικέ μου? ;Aσε τα μαθηματικά γιατί δεν είναι και το φόρτε σου και ασχολήσου με οδοντότσιχλες© :s_biggrin