Ποιος ειπε οτι δεν κυκλοφορει μεχρι σημερα? ΚΑΝΕΙΣ, το σκυλακι το κανις. Ψαξε βρες που το εγραψα οτι ΔΕΝ κυκλοφορει.
Για τα υπολοιπα που ρωτω, μοκο.
trident1971 έγραψε:manosky έγραψε:Στο δημόσιο σχολείο, ευτυχώς, δεν κάνει καθένας ό,τι τού καβλώσει. Το υπουργείο λέει τι και πώς θα διδάσκεται. Έτσι υπάρχει έλεγχος ώστε ακριβώς να μην πετάγεται κάθε καμένος να βγάζει τα σώψυχά του.
Παλι καλα, αμα εκανε ο καθενας ο'τι ηθελε, μπορει να ακουγαμε και ανταρτικα στην 28η Οκτωβριου...
trident1971 έγραψε:- Αληθεια αγοραζατε "Προς την Νικην" και με το ζορι μαλιστα? Εχω να δω τετοια απο τη δεκαετια του '70, και μου ακουγεσαι πολυ μικροτερος, βρε μπας και μας πουλας φιδια? Σιγα μην σας πουλαγαν και την "Διαπλαση των Παιδων" του Ξενοπουλου.
ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΚΙ.
Καλά να ναι η γυναίκα, γιατί στα υπόλοιπα ήταν άριστη εκπαιδευτικός, αλλά το θέμα με την εκκλησία ήταν τραγικό, μιλάμε για κανονική κατήχηση.
) μόνο το "η Ζωή του Παιδιού" έχω δει και ένα άλλο που αν θυμάμαι καλά το έλεγαν Λυδία, αυτά την περίοδο 88-2000 edit: 90-00, το 88-90 ήμουν Μυτιλήνη. Δεν μας το πάσαραν με το ζόρι αλλά υπό την μορφή εράνου και μετά τα έκανα αεροπλανάκια και τα έριχνα φλεγόμενα πάνω στα playmobil και τα GI Joe αλλά καμικάζι
dimik έγραψε:Η αγαπημένη μου καθηγήτρια (30+ μιλφάρα![]()
![]()
)
Να πως το σχολείο καλλιεργεί την αγάπη των μαθητών για γνώση!
dimik έγραψε:Πέρα από την πλάκα δεν ξέρω πως είναι τώρα τα σχολικά βιβλία αλλά πάντα τα θυμάμαι να είναι ελλειπή λόγω του ότι δεν συμπεριελάμβαναν πολλά κομμάτια τα οποία μπορεί κάποιοι να θεωρούσαν λεπτομέρειες αλλά έδιναν τελείως άλλη υπόσταση στην αλληλουχία των γεγονότων.
Β δημοτικού είμαστε ακόμα...
) γινόταν μερικές "μικρές" παραλείψεις σε πράγματα που δεν συμφωνούσαν με το "εθνικό ιδεώδες"...

Chris έγραψε:Εγώ πήγα σχολείο 90-02 Πειραιά και μας το πουλούσαν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο και αν ήταν "προαιρετική" η αγορά του, πάντως, καθώς είχα μαζέψει μια στοίβα, μάλλον δεν είχα και μεγάλη δυνατότητα ελιγμών
rx8_drifter έγραψε:Chris έγραψε:Εγώ πήγα σχολείο 90-02 Πειραιά και μας το πουλούσαν. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πόσο και αν ήταν "προαιρετική" η αγορά του, πάντως, καθώς είχα μαζέψει μια στοίβα, μάλλον δεν είχα και μεγάλη δυνατότητα ελιγμών
Πειραιά ε? Για δες βρε παιδί μου τόσο κοντά στο μανοσκυ κι όμως τόσο μακρυα
rx8_drifter έγραψε:Για ποιό λόγο θεωρείς ότι μπορώ να σου απαντήσω γιατί δε σας το πουλούσαν? Προσφέρει κάτι η ερώτησή σου?
Όπως βλέπεις, μάνι μανι μαζευτήκαμε 3 μεταξύ 10 εδω μέσα, ήδη θα έπρεπε να σου λέει κάτι σχετικά με την αιτίασή σου ότι αυτό ΔΕΝ γίνοταν
manosky έγραψε:Σε όσους είχαν φέρει τέτοια περιοδικά "να τα αγοράσουν", όπως καταγγέλλεται, να σηκώσουν το χέρι.
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω, αλλά φαίνεται ότι δεν ανήκε το σχολειό μου στα εκλεκτά. Και πέρασα από 5 σχολειά από το δημοτικό ως το λύκειο.
Τι νομίζω!
Ότι είτε έπεσα στην περίπτωση, είτε έπεσαν άλλοι στην περίπτωση, είτε είχαν πλησιάσει με απαλή φωνή κάποιους τίποτα ινστρούχτορες και τους έμαθαν ότι οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις διανέμουν τέτοια σιχάματα στη νεολαία για να τη δηλητηριάσουν ("ορίστε παιδί μου, δες μερικά να μπορείς να τα αναγνωρίσεις αν στα δείξουν - πες το και στους φίλους σου παιδί μου....").
Δεν δικαιολογείται διαφορετικά.
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]