Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897432 Γιατί να μην είναι ο H2S ο συνεχιστής του X1C ; Έχει όλα τα καλά του X1C (CF/GF κλπ) απλώς μεγαλύτερο μέγεθος. Και τιμολογιακά είναι πολύ κοντά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#897434 Γιατί ο H2S είναι 10 πόντους φαρδύτερος και 12 πόντους βαθύτερος, και ψηλότερος και δύο φορές πάνω σε βάρος. Άλλη κατηγορία θεωρώ...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897540 Βγήκε σήμερα ο P2S
https://eu.store.bambulab.com/products/p2s
Έχει και CF support (hardened steel extruder). Αυτό που δεν έχει είναι chamber temperature αλλά δεν νομίζω να είναι σημαντικό
Δεν κάνω ακόμα κλικ γιατί στάνταρ θα παίξει καλή BF
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897541 btw τι να σημαίνει το "Black Friday Price Guarantee. " που αναφέρει στο λινκ; Ότι θα παίξει μειωμένη τιμή ή ότι δεν θα αυξηθεί για να μειωθεί εικονικά;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#897546 Αν μειωθεί η τιμή δίνουν κουπόνι για την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897580 Το άλλαξαν, τώρα λέει "No Black Friday Discount – Best Price Guaranteed". Τέσπα, βλέπουμε όταν έρθει η ώρα.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#897753 Μόλις ήρθε newsletter.
https://eu.store.bambulab.com/pages/bla ... 3dprinters
Ξεκινούν 28 του μήνα. Τα νέα μοντέλα P2S και H2S δεν έχουν έκπτωση ούτε αναφέρει κάτι για κουπόνι.
Επειδή είναι υπερβολή να πάω σε H2S, θα πάω σε P2S Combo που θα με καλύψει και με το παραπάνω, αφού απ'ότι έχω καταλάβει είναι ένας βελτιωμένος X1C και με AMS2 Pro
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#898152 Τρέχω την δεύτερη εκτύπωση τώρα, καμία σχέση με τον P1S. Συμμετείχα σε teams κλήση και δίπλα μου εκτύπωνε, επίπεδο φασαρίας λίγο παραπάνω από τον Α1. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα multi color για δοκιμή του AMS2 αλλά θα γίνει κι αυτό. Το Σάββατο τον πήρα

Και παρήγγειλα και μερικά "advanced" καρούλια που είναι σε έκπτωση 40%
PETG-CF Violet Purple (31700) / Filament with spool / 1 kg

ASA Black (45101) / Filament with spool / 1kg

TPU for AMS Red (53200) / Filament with spool / 1 kg

PLA Tough+ White (12107) / Filament with Spool / 1kg
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899317 Espresso knock box
Βρήκα ωραίο σχέδιο στο makerworld οπότε δεν χρειάστηκε να σχεδιάσω

Εκτυπώθηκε με petg-cf (1η εκτύπωση με τέτοιο) και φαίνεται πολύ ωραίο και στιβαρό. Θα δείξει, δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη. Το έφτιαξα για παρέα στη νέα μηχανή Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#899319 Δεν θα έβαζα CF, με τα συνεχή χτυπήματα θα βγάζει συνέχεια ίνες. PETG καλύτερα.

Και 2 που σχεδίασα και τύπωσα πρόσφατα:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#899328 Ωραία, τι είναι αυτό το q2?

Για την αντοχή θα δείξει, το gpt μου πρότεινε το CF ως καλύτερη λύση