Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
Deleted User 1 έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Προφανώς εννοεί πως είναι φθηνά.

Έτσι ναι. Το δέχομαι. Και συμφωνώ κιόλας. :shifty:

Ετσι. Τι θα κανουν στη Μυκονο; Κλεφτες θα γινουν;
:shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#77875 Όλα τα θυμάσαι σκύλο.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#77876 Ναι ρε σεις για δώρο είναι λέμε :lol:

Αλλιώς δε θα τολμούσα καν να ρωτήσω κάτι τέτοιο δημόσια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By arris
CARυοθραύστης έγραψε:Ναι ρε σεις για δώρο είναι λέμε :lol:

Αλλιώς δε θα τολμούσα καν να ρωτήσω κάτι τέτοιο δημόσια :lipsealed:

Σε αυτές τις τιμες για καινούργιο καλή επιλογή ειναι τα hamilton
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#78017 Είναι απαραίτητο, όταν αλλάζουμε μπαταρία σε χρονογράφο, να αντικαθιστούμε την τσιμούχα μόνωσης περιμετρικά του καπακιού?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
kubiak έγραψε:
QSiSVTS,
δε γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο για το μηχανισμό του ρολογιού σου και σίγουρα δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό (όχι από παραφιλολογία και κριτικές του κ*λου).

Θα διάλεγα να πω ότι είναι ένας αξιόπιστος μηχανισμός.

Στα 12.5 χρόνια σίγουρα το λες αξιόπιστο, χάνει μόνο λίγα δεύτερα κάθε κάποιους μήνες, απλα ποτέ δεν αναρωτήθηκα τι μηχανισμό έχει, αν είναι δικός τους ή τον έχουν πάρει από άλλους και υπάρχει και σε άλλα ρολόγια.

Και έχει φάει άπειρη χρήση και στις πιο άκυρες φάσεις, σχεδόν οποτεδήποτε είμαι εκτός σπιτιού το έχω πάνω μου.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
kubiak έγραψε:Αυτόματο, κουρδιστό ή quartz;
CARυοθραύστης έγραψε: :sorry:

Ό,τι και να σε πω ψέμα θα είναι :lol: Το σημαντικό είναι να είναι κλασάτο και κιμπάρικο :s_howdy

Το Roamer που πρόσθεσα κάνοντας edit το μήνυμά μου να πας να το δεις.

Πιθανόν και τα Hamilton να ταιριάζουν στην περίπτωσή σου όπως πρότεινε ο arris...

Mercyful_Fate έγραψε:Είναι απαραίτητο, όταν αλλάζουμε μπαταρία σε χρονογράφο, να αντικαθιστούμε την τσιμούχα μόνωσης περιμετρικά του καπακιού?

Όχι.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#78096 Έχω ένα cat που μάλλον σε αλλαγή μπαταρίας κάτι δεν έκαναν καλά και μπάζει ελάχιστα.
Έχουν κάνα επίσημο μαγαζί να το πάω ή όπου το πάω είναι καλά?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#78104 Οχι βρε σεις δεν τρολλαρω.
Τα ρολογια ειλικρινα δεν μου λενε κατι..Για αυτο ουτε που θυμαμαι ποτε φορεσα τελευταια φορα ρολοι.
Θυμαμαι μικρος ειχα το pop swatch :lol:

Το θεωρω βαρος στο χερι.
Και στο θεμα ωρα ή θα ειμαστε σε υπολογιστη που εχει ρολοι.ή στο αυτοκινητο,ή θα ασχολουμαστε με το κινητο..Ολα μα ολα σου λενε την ωρα.

Ξερω βεβαια πως καποιοι το θεωρουν το ρολοι must.

Ο καθενας με τις τρελες του που λενε.

Ενα ρολογακι παντως μου αρεσε πολυ αλλα 4,000+ !!!!! :omg: :omg:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Οχι βρε σεις δεν τρολλαρω.
Τα ρολογια ειλικρινα δεν μου λενε κατι..Για αυτο ουτε που θυμαμαι ποτε φορεσα τελευταια φορα ρολοι.
Θυμαμαι μικρος ειχα το pop swatch :lol:

Το θεωρω βαρος στο χερι.
Και στο θεμα ωρα ή θα ειμαστε σε υπολογιστη που εχει ρολοι.ή στο αυτοκινητο,ή θα ασχολουμαστε με το κινητο..Ολα μα ολα σου λενε την ωρα.

Ξερω βεβαια πως καποιοι το θεωρουν το ρολοι must.

Ο καθενας με τις τρελες του που λενε.

Ενα ρολογακι παντως μου αρεσε πολυ αλλα 4,000+ !!!!! :omg: :omg:

Μμμμμμμμμμ φτηνιάρη....άκου 4000€ αυτά τα φοράνε οι εργάτες στις φάμπρικες :lol:

Πέρα απο την πλάκα εγώ δεν μπορώ χωρίς ρολόι, νιώθω λες και μου λείπει το χέρι (το αριστερό για να μην ξεχνιόμαστε :shifty: ) και τώρα που χάλασε το "καθημερινό" αναγκαστικά φοράω το "καλό" μου ρολόι των 4500€ αλλά είμαι διαρκώς με τον φόβο μην το χτυπήσω.
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#78113 Δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο, ρώτα σε ποια περιοχή σε βολεύει για να σου απαντήσει κάποιος ή πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία για να σου προτείνουν αυτοί.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Geo f1 έγραψε:Το θεωρω βαρος στο χερι.

δεν έχουν σημασία όλα αυτά, όταν θες να δεις την ώρα τη κοιτάς στο χέρι σου αν έχεις μάθει με ρολόι

εγώ τώρα στο γραφείο έχω ρολόι στο pc, έχω ρολόι τοίχου απέναντί μου, όμως πάντα κοιτάω το χέρι μου :lol:

και όταν είμαι έξω χωίς ρολόι αγχώνομαι
Άβαταρ μέλους
By NickTG
kubiak έγραψε:Δεν είναι όλα τα μαγαζιά το ίδιο, ρώτα σε ποια περιοχή σε βολεύει για να σου απαντήσει κάποιος ή πάρε τηλέφωνο την αντιπροσωπεία για να σου προτείνουν αυτοί.

Γενικά δυτική Αττική βολεύει.
Αλλά θα πάρω και ένα τηλέφωνο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#78128 Εντάξει παιδιά. Ξαναγύρισε μαζί μας ο Γκεό. 4ψήφιο νούμερο. Κάτι είναι κι αυτό αν και σηκώνει βελτίωση. :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#78131 Σπαω το κεφαλι μου να θυμιθω ποιο ρολοι ερωτευτηκα σε αυτην τη τιμη αλλα δεν..Αγνωστη μαρκα γαμωτο!!Τουλαχιστον σε εμενα

Πρεπει να το ειχε ποσταρει ο Εντις καπου παλια