Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#68437 Έριξε χθες χαλάζι στο Περιστέρι για κανά τέταρτο, τρόμος ήταν βλέποντάς το να χτυπάει αλύπητα τ'αμάξια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#71019 Το μεσημερι πηγαμε μια βολτα μεχρι το Λαγονησι. Τετοια κυμματα στον Αργοσαρωνικο ειχα χρονια να δω..
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
elteo έγραψε:Τι γ@μημένος αέρας είναι αυτός την ανα μου μέσα.... :rant: :dizzy:

Πανω που γουσταραμε αλκυονιδες :rant:

<
Άβαταρ μέλους
By xenos
#71060 Μεχρι κ 6 bf, καλα ειναι. Ειδικα νοτιας.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
#71065 Μλκια να περιμενεις να μπεις, να βρεχει κ να κοβει ο αερας κ να μενεις με το πουλι στο χερι.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#71192 Δεν μας έφταναν τα 8-9 μποφώρ μέσ' το κέντρο της Αθήνας, έχουμε και κόκκινη σκόνη που απλώθηκε σε μπαλκόνια , ταράτσες, ενώ δε βλέπεις τίποτε πάνω απο 1000μ μακρυά. :omg:
Και κάθε ένας απ΄την άλλη με τα τσιμπράγκαλά του στα μπαλκόνια, εντελώς αδιάφορος να τα μαζέψει-ασφαλίσει κάπου για μην πέσουν σε κανα κεφάλι. Μερικοί, ούτε να μαζέψουν το σκορποχώρι που έγινε στο μπαλκόνι τους δε βγαίνουν. Γυφτοκοπριταριό! :x
Άβαταρ μέλους
By otso
#71201 φετος ο καιρος σε μας εδω ειναι οτι χειροτερο εχω δει στη ζωη μου . αυτη τη στιγμη μου εχει ριξει 3 λευλαντ και ενα ακομη ειναι ετοιμο . δεντρα που τα φροντιζεις 10 χρονια και στα καταστρεφει. πρωτα βρεχει του θανατα να ειναι μαλακο το εδαφος και μετα 10 μποφορ
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#71218 Xαμός στην Άρτα, έπεσε το γεφύρι της πλάκας :lipsealed:

Το ποτάμι το βράδυ είχε παροχή 2000m3 το δευτερόλεπτο, έχουν ανοίξει και τον υπερχειλιστή στο φράγμα, η κατάσταση είναι χειρότερη απ το 2005 :dizzy:

Εν τω μεταξύ, κλασσικοί :dizzy: μαλάκες έλληνες, κάποιος διέδωσε ότι έχει ρήγμα το φράγμα και πάει ο κάθε πικραμένος στο Πουρνάρι να κάνει επιτόπου έρευνα :s_whiteflag