Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#219516 Και εν τελει τι ακριβώς θέλει; :P

Και στο κάτω κάτω, μιλάμε για κατι που εχει ελάχιστα χρόνια ζωής ακόμα μπροστά του.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#219540 Δε ξέρω, αλλά χθες έπεσε στο μάτι μου μια εκπομπή του Καπουντζιδη στο Mega και είπα καλά κάνει ο Παππας και τους κλείνει τέτοια ζώα που είναι...
Το θέμα βέβαια είναι ότι αυτά τα ζώα τους ψηφίζουν επίσης...
Χμ φαυλος κύκλος...
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#220206 http://www.liberal.gr/arthro/33220/poli ... menta.html

Νέα εγγραφα-απαντησεις στο ερώτημα που τους είχε απευθύνει ο Πάππας για την λειτουργία των καναλιών εκει απο τις πρεσβείες σε Λουξεμβούργο - Ισπανία.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#220220 To blame game για τις τηλεοπτικές άδειες

Θα μου πεις κομιστης. ΟΚ. Συνηθως ομως μονο ετσι μπορουμε να δουμε και μεις οι απ εξω τι ακριβως παιζεται πισω απο τις πορτες.Καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη δουλεια.

Με μια τέτοια μελέτη ανά χείρας ετοιμάζεται, κατά πληροφορίες, να μπει δυναμικά στο παιχνίδι ο επιχειρηματίας στον χώρο της ναυτιλίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζητάει άδεια και βάζει έως 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δικού του καναλιού. Ο -και- πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να ενισχύσει την παρουσία του στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα στη ναυτιλία και στον αθλητισμό.

Ο ίδιος, σύμφωνα με συνομιλητές του, θεωρεί ότι υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι ένα από τα πλέον δύσκολα εγχειρήματα, αλλά φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει το επιχειρηματικό ρίσκο και να πετύχει.

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#220230 Και η πρώτη αποκλειστικότητα για το κανάλι του χοντρού

Εικόνα

:s_thumbsup :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#220231 Έτσι. Μπράβο χοντρέ. :thumbsup:
Γέμισε το πρόγραμμα σου με τέτοιες ποιοτικές σειρές και εκπομπές του Τάκαρου.
90% τηλεθέαση άνετα.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
g8777 έγραψε:To blame game για τις τηλεοπτικές άδειες

Θα μου πεις κομιστης. ΟΚ. Συνηθως ομως μονο ετσι μπορουμε να δουμε και μεις οι απ εξω τι ακριβως παιζεται πισω απο τις πορτες.Καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη δουλεια.

Με μια τέτοια μελέτη ανά χείρας ετοιμάζεται, κατά πληροφορίες, να μπει δυναμικά στο παιχνίδι ο επιχειρηματίας στον χώρο της ναυτιλίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζητάει άδεια και βάζει έως 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δικού του καναλιού. Ο -και- πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να ενισχύσει την παρουσία του στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα στη ναυτιλία και στον αθλητισμό.

Ο ίδιος, σύμφωνα με συνομιλητές του, θεωρεί ότι υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι ένα από τα πλέον δύσκολα εγχειρήματα, αλλά φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει το επιχειρηματικό ρίσκο και να πετύχει.

Θα τους στείλει στο δαφνί ο Βαγγέλας! :lol:
Άβαταρ μέλους
By criuser
#220479 Kάποτε είχα ρωτήσει έναν φίλο σε ψιλικατζίδικο με εφημερίδες , τι κάνει με τόσους τίτλους περιοδικών και εφημερίδων που πουλάει και πόσοι τις αγοράζουν . Τα περισσότερα μου λέει κανένας . Οπως τα παίρνουμε τα επιστρέφουμε .

Και γιατί τα βγάζουν του λέω αφού δεν πουλάνε . Παίρνουν επιδοτήσεις και δάνεια μου λέει και κρατική διαφήμιση .

Από την άλλη , όλοι ξέρουμε ότι οι τράπεζες έδωσαν ανοιχτά θαλασσοδάνεια εκατομμυρίων στα μμε που έχουν κοκκινίσει .
Εχουμε ακούσει και άλλα για το ΙΚΑ και την εφορία .

Δεν με ενοχλεί να κλείσουν . Αρκεί να πληρώσουν . Οσοι δεν πληρώνουν να κλείσουν . Δεν μπορεί να κατάσχονται σπίτια και λογαριασμοί για χρέη σε ανέργους , πτωχευμένους ή συνταξιούχους και να αφήνουν απείραχτους τους νταβατζήδες .

Την γλύτωσαν επί ΚΚ Β' . Η αριστερά όμως είναι αμείλικτη συνήθως . Εκτός αν της κάνουν τα χατήρια . Βέβαια ξέρουμε ότι αν την γλυτώσουν τώρα όταν πέφτει ο σύριζα θα είναι εκείνοι αμείλικτοι .
Άβαταρ μέλους
By markvag
#220509 Δεν το ξέρεις ότι αν χρωστάς 10Κ είσαι απατεώνας και σου παίρνουν το σπίτι, ενώ αν χρωστάς 10εκ. είσαι παράγοντας της οικονομίας και σε προσκυνάνε;;;;
Άβαταρ μέλους
By criuser
#220616 Μάρκο μόνο στην Ελλάδα και σε άλλες διεφθαρμένες χώρες ισχύει αυτό . Μπορεί και έξω να ισχύει το too big to fail , αλλά εκεί το big σημαίνει και εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις καλοπληρωμένης εργασίας και εξαγωγών και εσόδων για το κράτος και φορολογίας .
Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:HΠΑ;;; :hmmm: (πχ GM, Chrysler, τράπεζες)... :whistlink: :innocent:

Λάθος παράδειγμα, εκεί το κράτος πούλησε με κέρδος τις προνομιούχες μετοχές που είχε πάρει την εποχή της κρίσης.