Και στο κάτω κάτω, μιλάμε για κατι που εχει ελάχιστα χρόνια ζωής ακόμα μπροστά του.
Και στο κάτω κάτω, μιλάμε για κατι που εχει ελάχιστα χρόνια ζωής ακόμα μπροστά του.
Με μια τέτοια μελέτη ανά χείρας ετοιμάζεται, κατά πληροφορίες, να μπει δυναμικά στο παιχνίδι ο επιχειρηματίας στον χώρο της ναυτιλίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζητάει άδεια και βάζει έως 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δικού του καναλιού. Ο -και- πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να ενισχύσει την παρουσία του στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα στη ναυτιλία και στον αθλητισμό.
Ο ίδιος, σύμφωνα με συνομιλητές του, θεωρεί ότι υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι ένα από τα πλέον δύσκολα εγχειρήματα, αλλά φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει το επιχειρηματικό ρίσκο και να πετύχει.

g8777 έγραψε:To blame game για τις τηλεοπτικές άδειες
Θα μου πεις κομιστης. ΟΚ. Συνηθως ομως μονο ετσι μπορουμε να δουμε και μεις οι απ εξω τι ακριβως παιζεται πισω απο τις πορτες.Καποιος πρεπει να κανει την βρωμικη δουλεια.Με μια τέτοια μελέτη ανά χείρας ετοιμάζεται, κατά πληροφορίες, να μπει δυναμικά στο παιχνίδι ο επιχειρηματίας στον χώρο της ναυτιλίας Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ζητάει άδεια και βάζει έως 50 εκατ. ευρώ για την απόκτηση δικού του καναλιού. Ο -και- πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να ενισχύσει την παρουσία του στον χώρο των μέσων ενημέρωσης, συνεχίζοντας τις επιτυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις που έχει κάνει ως τώρα στη ναυτιλία και στον αθλητισμό.
Ο ίδιος, σύμφωνα με συνομιλητές του, θεωρεί ότι υπό τις παρούσες οικονομικές συνθήκες είναι ένα από τα πλέον δύσκολα εγχειρήματα, αλλά φέρεται αποφασισμένος να αναλάβει το επιχειρηματικό ρίσκο και να πετύχει.

(πχ GM, Chrysler, τράπεζες)...

markvag έγραψε:HΠΑ;;;(πχ GM, Chrysler, τράπεζες)...
![]()
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]