Μάλιστα χθες μου ήρθε μια επιστολή απο την τράπεζα που λέει οτι βγήκε απόφαση δικαστηρίου μέ την οποια θα προσαρμοστούν, που το αρνητικό γιούριμπορ περνάει στον καταναλωτή ( πιο πριν απλά σου εβαζε μηδέν η τράπεζα)
Ο χώρος δεν ειναι ποτέ αρκετός, όσο πιο πολυ εχεις διαθέσιμο εχεις επιλογές. Επίσης εκτός απο τα τετραγωνικά παίζει ρόλο και η διαρρύθμιση να ειναι αξιοποιήσιμα .
Τέλος, για καινούργιο η μτχ .... αν είσαι άνθρωπος με δουλεια απαιτητική (που νομίζω ισχύει στην περίπτωση σου ) ειναι αδύνατο να πας σε σπιτι που θα θέλει πολλές ανακαινίσεις και να τα κανείς σωστά και οικονομικά . Θέλεις πολυ χρόνο ψάξιμο, υπομονή και συνέχη ενασχόληση που απλά δεν γίνεται τελικά.
Απο την άλλη και εμείς πήραμε Καινούργιο που και καλά ηταν schlüsselfertig δηλαδή μετο κλειδί τελειωμένο και εκτός απο τον Αυγούστο που το έβγαλα σαν εργάτης εχω ατελείωτο backlog πραγμάτων να γίνουν , αλλα δεν μπορώ άλλο να ασχοληθώ , θέλω να ξανά συγκεντρωθώ στη δουλεια και το πανεπιστήμιο. Επιπλέον με τις τιμές που είδα στα εργατικά πλέον, εχω αμφιβολίες οτι θα ειναι και τόσο συμφέρουσα η λύση ανακαίνισης .
Ελπίζω να τα καταφέρεις καλύτερα απ εμένα , εγώ έκανα μια επιλογή που σε γενικές γραμμές ειναι λογική αλλά πάντα υπάρχουνε και συμβιβασμοί . Αν και το έψαξα όσο επιτρέπανε οι συνθήκες , δεν βρήκα καμία τρομερή ευκαιρία η κάτι που να με ενθουσίαζε και να μπορούσα να το φτάσω κιόλας, αλλά κάπου πρέπει να τραβήξεις μια γραμμή. Όποτε αν το συγκεκριμένο τσεκάρει πολλα κουτάκια απο οτι γράφεις, οκ, παρτο και σε καλή μεριά. Και μπορεις πάντα να το δώσεις στο μέλλον, εντάξει δεν ειναι αυτοκίνητο πχ αλλά οι αγορές έξω έχουνε κινητικότητα , δεν ειναι δύσκολο.

) για πλακάκια, χίλια-2 πράγματα κτλ... φυσικά κ θα αποφασίσουμε από κοινού