Και τώρα έστειλαν και άλλα 3 πληρώματα για περιπολίες. Στην Αττική.
Και τώρα έστειλαν και άλλα 3 πληρώματα για περιπολίες. Στην Αττική.
skous έγραψε:Πιο λίγο παίζεται. Διετία κλείνω, αλλά το 2023 ήταν πολύ πιο οργανωμένος ο Δήμος σε θέματα αποκομιδής κηπαίων/σκουπιδιών.
Το τελευταίο που λες είναι έργο «Καλλικράτη». Συνένωσαν μια τεράστια περιοχή, και προφανώς δεν υπήρχαν οι αντίστοιχες «επενδύσεις» απο πλευράς κράτους. Το βιοτικό επίπεδο στις «ακριβές» περιοχές έπεσε, ενώ στις «φτωχές» παρέμεινε το ίδιο αντί τουλάχιστον να ανέβει.
Αλλά τι συζητάμε για Δήμο λεκανοπεδίου που δεν έχει ολοκληρωμένο δίκτυο αποχέτευσης κλπ..
< >
Hellenic tifosi έγραψε:
Στα λοιπά, αν όντως η φωτιά σιγοκαιει ερπουσα σε μεγάλα υψομετρα χωρίς να απειλεί τίποτα, και υπάρχει και ναρκοπεδιο, υποθέτω θα έχει λόγους η πυροσβεστική να μην επιχειρεί επιθετικά εκεί.
Δεν είναι σαν την Δαδια περσι που μιλάμε για καταστροφή ανυπολογιστη.

Dimitris_P έγραψε:Όσο θυμάσαι τον εαυτό σου, θυμάσαι επίσης καμία κυβέρνηση να σβήνει όλες τις φωτιές αναίμακτα;
Μπορεί να μην ήταν επιπέδου Μάτι αλλά πάντα υπήρχαν απώλειες.
Δεν είναι το θέμα το ποια κυβέρνηση είναι πάνω, αλλά η νοοτροπία που έχουν ΟΛΕΣ.
Hellenic tifosi έγραψε:Η ένσταση μου είναι ότι γενικά φέτος είχαμε αρκετές περιπτώσεις που πέσανε πολλές δυνάμεις και σε δασικές εκτάσεις. Δεν γνωρίζω γιατί έγινε έτσι στο Φαλακρό η στο Μενοίκιο, απλά υποθέτω ότι μπορεί να μην αξιολογήθηκε ως τόσο σημαντική.

markvag έγραψε:Περιμένω να μου δείξει κάποιος οτι κάνω λάθος. Θα πρέπει να είναι πανεύκολο...![]()
Geo f1 έγραψε:Ναι αλλα δικαιωθηκα που τον εβριζα τοτε με την μετεπειτα πορεια.
Dimitris_P έγραψε:markvag έγραψε:Περιμένω να μου δείξει κάποιος οτι κάνω λάθος. Θα πρέπει να είναι πανεύκολο...![]()
Δεν θέλω να σου δείξω ότι κάνεις λάθος ούτε να σου κουνήσω το δάκτυλο όπως επίσης ούτε να αναλύσουμε δεδομένα. Μια απλή ανθρώπινη συζήτηση κάνουμε λιτά κι απέριττα, δεν είμαστε σε πανευρωπαικο κόνφερενς ανάλυσης ούτε κάνουμε κάποιον διαγωνισμό.
Dimitris_P έγραψε:Έχω την εντύπωση πως τον τελευταίο καιρό έχεις έναν αυξημένο εκνευρισμό.

Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]