Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mjacob
JBT έγραψε:εδώ μιλάμε για ομοιοπ. φάρμακα τα οποία δεν λειτουργούν σαν "φάρμακα" αλλά μέσω της δραστικής ουσίας του :dizzy: καταφέρνουν να ενεργοποιήσουν τα μόρια του νερού :dizzy: :dizzy: και όπου διαλύονται :metalo: :metalo:

ενεργοποιούν τη ΜΝΗΜΗ των μορίων του νερού.

Τι δεν καταλαβαίνεις; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#389382 το λες απλοϊκά και φαίνεται χαζό.

εάν άρχιζα να γράφω τώρα για τα μόρια ΧΙΓΚΙΝΣ που αλληλοεπιδρούν με τα ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ του ΧΑΝΕΜΑΝ (ψάξε το), θα με καταλάβαινε μόνο ο καμπάλα.

δεν είναι τόσο απλό όμως.

πίσω στο κλουβί σου τώρα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
g8777 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:το καλύτερο φάρμακο

Εικόνα

ΕΡΧΟΜΑCTE. :s_cool :s_cool :s_cool

εγώ από φέτος ξαναγύρισα στο hentai

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
QsisVTS έγραψε:ομοιοπαθητικό σκεύασμα (επειδή δεν είναι κανονικό φάρμακο με παρενέργειες κτλ) πας και ζητάς μόνος σου από φαρμακείο (που ασχολείται να φτιάχνει τέτοια) και σου δίνουν από όσο ξέρω

έχω δει άτομο να πηγαίνει και να παίρνει στο έτσι, προφανώς κατόπιν καθοδήγησης (από το τηλ)

Μιλάω για κανονικό φάρμακο.
Βασικά μου εξηγούσε το case του 'Δεν μπορώ να γράψω φάρμακα, αν χρειαστεί στέλνω στον δίπλα για υπογραφή'.

Αυτό είναι το ένα άκρο.
Το άλλο είναι διευθυντής παθολογικής μεγάλου κρατικού νοσοκομείου που χρησιμοποιούσε την ομοιοπαθητική επικουρικά.

Τζόμπαρε δεν έχεις υπόψη σου σοβαρό γιατρό που να χρησιμοποιεί παράλληλα και σε μικρότερο βαθμό την ομοιοπαθητική;
Δεν μένω στο κομμάτι των δυναμοποιημένων αλλά στη γενικότερη προσέγγιση.

Εικόνα

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#389388 εγώ έβαλα το single malt του λαού βρε έντι, οικονομική κρίση :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
JBT έγραψε:το λες απλοϊκά και φαίνεται χαζό.

εάν άρχιζα να γράφω τώρα για τα μόρια ΧΙΓΚΙΝΣ που αλληλοεπιδρούν με τα ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ του ΧΑΝΕΜΑΝ (ψάξε το), θα με καταλάβαινε μόνο ο καμπάλα.

δεν είναι τόσο απλό όμως.

πίσω στο κλουβί σου τώρα

Φυσικά και έχω διαβάσει ΧΑΝΕΜΑΝ. Νομίζω αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς πόσο σπουδαία είναι η θεωρία της ομοιοπαθητικής. :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#389392 http://www.skroutz.gr/s/4782330/Johnnie ... 700ml.html
http://www.skroutz.gr/s/4912469/Glenfid ... r-Old.html

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimik
g8777 έγραψε:

Εικόνα

ΕΡΧΟΜΑCTE. :s_cool :s_cool :s_cool

Εεεεετσι g μου... θάνατος στο κομμουνια και μετά έξτρα σφαίρες από το MG42 στο πτώμα τους.

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#389396 SINGLE MALT :rtfm:
αλλιώς πίνω και teachers (αρκεί να μη μεθύσω με αυτό γιατί τη γ@μησα)
Άβαταρ μέλους
By JBT
EDDIE_147 έγραψε: Τζόμπαρε δεν έχεις υπόψη σου σοβαρό γιατρό που να χρησιμοποιεί παράλληλα και σε μικρότερο βαθμό την ομοιοπαθητική;
Δεν μένω στο κομμάτι των δυναμοποιημένων αλλά στη γενικότερη προσέγγιση.

αντιστρέφω: έχεις δει εσύ;

στα 9 μου ανέπτυξα άσθμα στα καλά καθούμενα (ακόμα θυμάμαι την μέρα). είχα πάει σε πολλούς ιατρούς που δεν ήξεραν τι έκαναν κι ας το έπαιζαν ειδήμονες, η κατάστασή μου χειροτέρευε και τι να κάνουν οι γονείς μου, πήγαμε και σε ομοιοπάθες. το τι |λογοκρισία| είδα εκεί μέσα και με έβαλαν να κάνω δεν περιγράφεται.

έπρεπε να περάσουν 4 χρόνια μέχρι να βρω πραγματική βοήθεια :vava:

τα έχω ζήσει όλα όπως καταλαβαίνεις εκ των έσω.

το καλό από όλην την υπόθεση είναι ότι το όλο τσαρλατανιλίκι αυτό όρισε την μετέπειτα καριέρα μου. δηλαδή να μην περάσει ποτέ κανείς αυτά που πέρασα εγώ κι από τους ¨ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ" κι από τους ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ. ακόμα ένας λόγος που έχω κακή σχέση με τα χρήματα... τα σιχάθηκα από τότε που έβλεπα να τα ζητούν χωρίς ντροπή :x
Άβαταρ μέλους
By markvag
JBT έγραψε:
εδώ μιλάμε για ομοιοπ. φάρμακα τα οποία δεν λειτουργούν σαν "φάρμακα" αλλά μέσω της δραστικής ουσίας του :dizzy: καταφέρνουν να ενεργοποιήσουν τα μόρια του νερού :dizzy: :dizzy: και όπου διαλύονται :metalo: :metalo:

... και διαλύονται σε πυκνότητες της τάξεως 2-3 μόρια / ποτήρι... :svivhaha: :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#389411 Είπα τι έχω δει αλλά δεν είμαι γιατρός και το κριτήριο μου δεν είναι ίδιο με το δικό σου.

Έχω δει Yani & the Charlatans, έχω δει και φαινομενικά σοβαρούς γιατρούς που θεωρούσαν ότι σε κάποιες περιπτώσεις 'συμπληρώνει' την κλασσική ιατρική.