Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#804469 αν βάλεις το ένα deco δίπλα στο router, δεν υπάρχει διάταξη ώστε να καλύπτεις όλο το σπίτι και να μην ψάχνεις το καλώδιο; Αν και λογικά δεν θα είναι δύσκολο να το εντοπίσεις και να το αλλάξεις
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804510 Δοκίμασα να συνδέσω ένα laptop απευθείας με το router και έπιασε 300. Μάλιστα το καλώδιο που χρησιμοποίησα ήταν αυτό με το οποίο είχα συνδέσει το deco σε πρίζα του σπιτιού (και δίνει μέχρι 95). Άρα πολύ φοβάμαι ότι κάτι τρέχει με την εσωτερική καλωδίωση (υγρασία ίσως, κακή σύνδεση που τώρα βγαίνει στη φόρα, who knows).

< >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#804514 Όταν λες πρίζα σπιτιού εννοείς με powerline ή τρέχουν utp cat6 καλώδια εγκατεστημένα σ όλο το σπίτι;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804519 Το δεύτερο. Τρέχουν καλώδια gigabit (5e αν θυμάμαι καλά γράφουν - είμαι εκτός για να δω).

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#804521 Θα πρέπει να συνδέσεις το λαπτοπ με καλώδιο στον τοίχο (όπου είχες το deco). Αν είναι χαμηλά τότε φταίει το καλώδιο (ή τα μπριζάκια). Αν είναι οκ τότε φταίει το deco. Μήπως αυτό έχει επιλογές/ρυθμίσεις που μπορεί να επηρεάσουν ή περιορισμούς;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#804554 Το δοκίμασα μόλις και οι ταχύτητες ήταν χάλια. Άρα φταίει η εσωτερική καλωδίωση (ή οι πρίζες).
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#805294 Δεν έχω βρει χρόνο να ασχοληθώ. Βασικά πρέπει να έρθει τεχνικός, αλλά πέραν αυτού του ΟΤΕ που ήρθε για τη σύνδεση, δεν έχω κάποιον άλλον.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#805302 Συνήθως ηλεκτρολόγοι τα κάνουν αυτά.
Αλλα καλό θα ήταν έχεις βρει πρώτα την πραγματική αιτία του κακού.

Ποιά είναι η συνδεσμολογία; Τα καλώδια που τρέχουν στους τοίχους πού καταλήγουν; Σε patch panel ή σε switch;
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#805309 Δεν πρέπει να είναι κάπως εξειδικευμένος ο ηλεκτρολόγος; Αν όχι, έχω κάποιον εμπιστοσύνης.

Δεν ξέρω αν βοηθάνε οι φωτογραφίες.ΕικόναΕικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By glf
#805311 Τώρα εξηγούνται πολλά
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#805314 Πότε θα κατέβεις Νίκο καμία βόλτα να μας σουλουπώσεις; :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#805315 Τι κακός χαμός είν'αυτός; :lipsealed:
Αφού πιάνει και 100 να λες πάλι καλά :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#805320 Είναι μεγάλη ιστορία για να τακτοποιηθεί η κατάσταση; Για πόσες ώρες δουλειά το κόβουμε;

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#805321 Τι ακριβώς βλέπουμε, έχουμε όλοι καταλάβει; Αυτή η ρεγκλέτα τερματίζει τα UTP η τα τηλεφωνικά καλώδια του σπιτιού; Γιατί δεν βλέπω καλά τι ακριβώς είναι.
Γενικώς, για να γίνει σωστά μια οποιαδήποτε καλωδίωση, θέλει υπομονή και κάποιον να θέλει να το κάνει σωστά.
Πες λίγα πράγματα παραπάνω και εξήγησέ μας τι θέλεις να πετύχεις.