Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#412718 Έριχνα σήμερα μια ματιά για τιμές σπιτιών, έτσι για να δω πως σε κάποιες περιοχές έχουμε φτάσει στο σημείο η αγορά να είναι πιο λογική από την ενοικίαση, άρα κάπου εδώ συμφέρει και ν' αγοράσεις... Λεφτά να είχαμε μόνον...
:lol:
Και έπεσα στο παρακάτω διαμάντι, που αν είναι σπίτι, πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον ιδιοκτήτη και να μου εξηγήσει τι ωραίο είναι αυτό που καπνίζει!
Τα λόγια είναι περιττά:
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Έχει λίγο από Νανά του Εμίλ Ζολά, λίγο από Καλιγούλα, λίγο από 120 Ημέρες στα Σόδομα, λίγο από την πτώση της Ρώμης, λίγο από την βίλα των οργίων, λίγο από τις ιστορίες του Ντε Σαντ...
:s_biggrin
Σίγουρα μπορώ να σκεφτώ και άλλα, μου έφτιαξε την μέρα πάντως! Περιμένω άλλες γνώμες, βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει!

ΥΓ: Σε ότι αφορά τα κόστη, χοντρικά για να πάρεις ένα σπίτι που ν' αξίζει τον κόπο, πρέπει να δώσεις κάνα 50άρι μπροστά και μετά μιλάμε για δόση γύρω στα 950€ το μήνα για 30 χρόνια.
:help: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#412734 Υπαρχει σπιτι αλλωστε στη Γλυφαδα, και σε καλο δρομο, που με βαση την εξωτερικη του εμφανιση ταιριαζει στο εσωτερικο παραπανω..
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Anonymous Founder έγραψε:Το κακό γούστο είναι αταξικό.

Θα διαφωνησω και μαλιστα καθετα!
Το κακο γουστο ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ! Τετοιες ασχημιες θα δεις μονο στα ακριβα προαστια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#412741 Τέτοιες ασχήμιες σίγουρα θέλουν λεφτά και θα τις βρεις στα αντίστοιχα προάστια. Από την άλλη, σε φθηνότερα προάστια θα βρεις φθηνότερες ασχήμιες... Οπότε, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι πάντα άσχημο, ανεξαρτήτως κόστους!
Και δεν είναι δικαιολογία η φτώχια για το κακό γούστο. Υπάρχουν άνθρωποι φτωχοί, με κορυφαίο γούστο, ευγένεια και μόρφωση.
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#412745 Φυσικα και δεν ειναι η φτωχια δικαιολογια για το κακο γουστο.

Ομως οπως ειπες αυτα τα καρακιτς ειναι πανακριβα, αρα ο φτωχος και να του αρεσουν δεν μπορει να τα αγορασει :rtfm:
Θελει προσπαθεια να φτιαξεις κατι τοσο ασχημο και η προπαθεια κοστιζει :lol:

Πολλα απο τα επιπλα που εικονιζονται στις φωτο που εβαλες ειναι ειδικη παραγγελια με απιστευτο , για το αποτελεσμα , κοστος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#412746 Νταξ τώρα, έπεσες σε κορυφαία περίπτωση. :lol:
Anonymous Founder έγραψε:Και δεν είναι δικαιολογία η φτώχια για το κακό γούστο. Υπάρχουν άνθρωποι φτωχοί, με κορυφαίο γούστο, ευγένεια και μόρφωση.
:rtfm:
Το γούστο είναι εν μέρει και υποκειμενικό, αλλά πρέπει να είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα και "περίπτωση" για να ξεφύγεις τόσο χαρακτηριστικά. :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
dimitrisB έγραψε: Το γούστο είναι εν μέρει και υποκειμενικό, αλλά πρέπει να είσαι διαταραγμένη προσωπικότητα και "περίπτωση" για να ξεφύγεις τόσο χαρακτηριστικά. :s_crazy

Μην το λες.
Εχω δει ΠΟΛΥ χειροτερα. :lipsealed: Οποτε τα θυμαμαι με πονανε τα ματια μου :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#412748 Πάντως παίδες σας διαβεβαιώνω ότι στα Άνω Λιόσια ξέρω γω παίζουν ΠΟΛΛΑ τέτοια.
Βέβαια ξέρω και ένα διάσημο σπίτι στο Μαρούσι, περίπου σε αυτό το κονσεπτ
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Asimov έγραψε:Πάντως παίδες σας διαβεβαιώνω ότι στα Άνω Λιόσια ξέρω γω παίζουν ΠΟΛΛΑ τέτοια.

Αυτό έχει περισσότερο χρυσό, ξέρει ο g
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Asimov έγραψε:Πάντως παίδες σας διαβεβαιώνω ότι στα Άνω Λιόσια ξέρω γω παίζουν ΠΟΛΛΑ τέτοια.

Της Πατούλαινας ?
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#412942 Εξαρτάται πόσο λουδοβίκος αισθάνεται ο σύζυγος και πόσο μαρία αντουανέτα η συμβία του, αλλά το πατουλαίϊκο είναι both πυροβολημένο για να ζεί σε τέτοια κακογουστιά και ανόητη μεγαλοσύνη που γελάνε και τα τσιμέντα στη σημερινή εποχή όταν σκάνε τέτοιες φωτό στύλ μαυσωλείου.