Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
MIXOStsi έγραψε:
pik. έγραψε:

Απαράδεκτο... :slap:

Δεν υπάρχει σωτηρία...

9 στους 10 από τους παρευρισκόμενους δήλωσαν ετήσιο εισόδημα ως 5.000.

Τα λεφτά για τις βενζίνες που τα βρήκαν;
Άβαταρ μέλους
By liostemi
EDDIE_147 έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:
pik. έγραψε:

Δεν υπάρχει σωτηρία...

...από τις (αφορολόγητες) επιδοτήσεις... ανόητε!.. :lol:
Άβαταρ μέλους
By kacey
Anonymous Founder έγραψε:Και τα δύο προφανώς.

Μπα...Η επι πληρωμη παιδεραστια του συγκεκριμενου, ειναι κατι που συμβαινει καθημερινα στο κοσμο (διευκρινηση για χαζους ή κακοπροαιρετους: αυτο ΔΕΝ σημαινει "ελα μωρε, σιγα το πραγμα").

Το οτι το συζηταμε ομως εδω δεν εχει να κανει ουτε καν με το οτι ηταν ελληνας διπλωματης, αλλα με το οτι μας το σερβιρισε ο συγκεκριμενος "δημοσιογραφος", τη συγκεκριμενη χρονικη περιοδο.

ΥΓ1 Και ειναι προφανες οτι αν ο συγκεκριμενος ηταν συμβουλος του Τσιπρα ή ειχε οποιαδηποτε σχεση με το συριζα, ο "δημοσιογραφος" που "ενδιαφερθηκε για τη σοβαρη ειδηση" θα το ειχε κανει γαργαρα.

ΥΓ2 Οπως επισης ειναι προφανες οτι αν ειχε βγαλει κατι τετοιο το Πρωτο Θεμα πχ, για καποιον αριστερο, εδω μεσα θα σκιζατε τα ρουχα σας οτι ειναι εμετος της φυλλαδας, ενω τωρα ειναι "ντοκουμεντα"...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Anonymous Founder έγραψε:Ο Βαξεβάνης σίγουρα γι' αυτό το σπρώχνει. Αλλά εδώ μέσα στ' @@ μας για τον Μητσοτάκη, ένα θέμα σαν όλα τ' άλλα είναι. Άσε που πρέπει κάποιος να είναι κουτορνίθι να ενοχληθεί γι' αυτό και να μην ψηφίσει Μητσοτάκη και ΝΔ και όχι για μερικές 10άδες άλλα (τα ίδια ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ μην ξεκινήσετε παρακαλώ).

Ελάχιστα ποστ πιο πίσω... :s_hang
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Anonymous Founder έγραψε:Όσοι δήλωναν 5000€ θα δηλώνουν πλέον ακόμη λιγότερα, άλλοι θα το πληρώσουν

ας πάει το τεκμαρτό τους τότε στα 5 χιλιάρικα να τελειώνουμε
Άβαταρ μέλους
By otso
EDDIE_147 έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:
pik. έγραψε:

Δεν υπάρχει σωτηρία...

για πεστε μου ετσι απο περιεργεια ρε κουμπαροι για να μαθω και γω απο που μπορει να κρυφτει ενας αγροτης για να το εφαρμωσω;
αφου ειναι παταω ενα κουμπι και τα βρισκω; μονο για να παρουν επιστροφη φπα εχουν καταθεσει ολα τα τιμολογια , παταμε και αλλο ενα κουμπι και βλεπουμε τις επιδοτησεις (εδω ειναι στο ιντερνετ για τον καθενα το εχω δημοσιευσει) για ποιον αλλον το βρισκεις με 2 κουμπια;
αυτο βεβαια δεν σημαινει να μην φορολογουνται οπως μεχρι τωρα , μακρια απο μενα η υποστηριξη του κλαδου και τετοιες μαλακιες ,μονο στο χωριο μου που κοιταζω το τι παιρνουν πολλοι και δεν πληρωναν τιποτα με τρελλαινει .
βεβαια αυτο που κανουν τωρα ειναι γενοκτονια ετσι ;
ας ζησουμε χωρις παραγωγη λοιπον.
και κατι για τον ογα , κοιταζω να δω απο ποτε με εχουν να πληρωνω και δεν εχουν ολα τα χρονια , μετα τον στρατο υπηρχε καποια κλιμακα και πληρωναμε εμεις οι νεοτεροι (οσοι πληρωναμε) ολα αυτα τα χρονια εχουν χαθει και κανεις δεν ξερει τιποτα.2ον οταν πηγαινα αθηνα οι πεθερες ξαδερφων μου ειχαν συνταξη ογα χωρις να εχουν δει χωραφι , επισης ολοι οι γεωργιανοι , οι ρωσοποντιοι και οι αλβανοι βορειοηπειρωτες πηραν βοηθηματα και συνταξη ογα. ο ογα λοιπον δεν ηταν το ταμειο των αγροτων αλλα ενας φορεας κοινωνικης πολιτικης . αρα δεν τον εριξα εγω μονος μου εξω ετσι; συνεβαλα δεν λεω αλλα δεν εχω αποκλειστικη ευθυνη.
μπορει σε τουτο το φορουμ να φαινεται γελοιο το ποσο των 5000 και να μην μπορουν να φανταστουν οτι υπαρχουν ατομα που παιρνουν αυτα τα λεφτα και δει αγροτες . και ομως κυριοι, οικογενειαρχες βγαζουν τωρα λιγοτερα απο ζευγαρι ηλικιωμενων συνταξιουχων ογα . αυτο δεν μπορουσα να το φανταστω ποτε . οπως και οτι 21 οικογενειες απο το χωριο μου συτιζονται απο την εκκλησια.
σε πολλες οικογενειες κυριο εισοδημα ειναι η συνταξη του παππου και της γιαγιας που παραδοσιακα μενουν στο ιδιο σπιτι.
βεβαια οταν βλεπω καποια τρακτερ απιστευτα με καποιους κοιλαραδες να λενε πειναμε τα παιρνω .
παντως απο τα τρακτερ οι πιο φτωχοι φαινονται οι σερραιοι.
Άβαταρ μέλους
By otso
QsisVTS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όσοι δήλωναν 5000€ θα δηλώνουν πλέον ακόμη λιγότερα, άλλοι θα το πληρώσουν

ας πάει το τεκμαρτό τους τότε στα 5 χιλιάρικα να τελειώνουμε

εσοδα εξοδα ειναι για ολους , απλως η προσωπικη εργασια δεν φαινεται πουθενα . για να μαζεψω το βαμβακι θα πληρωσω μετρητα , αποδειξεις δεν υπαρχουν δεν κοβει ο αλλος , χαρη σου κανει και ερχεται και βγαζει τα πετρελαια , εγω βαζω το δικο μου τρκτερ και πλατφορμες καθως ειμαι μονος και δεν μπορω να δουλεψω μηχανη ετσι παω στον ξαδερφο μου που εχει συλλεκτικη τον βοηθαω με τα δικα μου μεσα και αυτος με τα δικα του δουλευουμε ολη νυχτα το παταμε μονοι μας και παμε το πρωι τα τρακτερ στο εργοστασιο . οι ζημιες κανενας μηχανικος δεν κοβει αποδειξεις , περυσι ειχα 3000 ζημιες και με τα χιλια ζωια πηρα για 500 . τι ηταν ηλεκτρολογος που θα παω αλλου; 2 τρεις ειναι και τον χρειαζεσαι να ερθει στο χωραφι και οποιαδηποτε ωρα . ολα ειναι μαλακιες λοιπον . στην γυναικα μου που με βοηθαει και στα παιδια θα κοψω εργοσημα ; τι ειναι αλβανοι;.θα δουλευει ολη η οικογενεια για να παω να τους τα ακουμπησω ; το 70% που υπαρχει στον κοσμο αυτο;
Άβαταρ μέλους
By pik.
#210492 δεν συμφωνω σε τιποτα με τον Τραγκα...
δεν τον χωνευω γενικα,δεν μου αρεσει το στυλ του.. ειναι οπορτουνιστης.

ανεξαρτητα ομως για ποιο λογο λεει καποια πραγματα.
σημερα ακουσα αυτο

http://www.real.gr/audiofiles/479442.mp3

αξιζει να το ακουσετε.
δεν εχει αδικο.πρεπει να αλλαξει κατι.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#210493 "ενας χρονος ΑΡΙΣΤΕΡΑ".

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Και θα μαζευτουνε διαφοροι και θα χειροκροτανε και θα πανηγυριζουν απο κατω.

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Ριξτε και κανα χορο, απο αυτους τους "παραδοσιακους δημοψηφισματιακους" μωρε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#210513 Σωστός ο otso σε γενικές γραμμές παραπάνω... Στο "κανείς μηχανολόγος δεν δίνει αποδείξεις..." όμως, δεν παίζει ως σενάριο. Θα δώσουν όλοι, αν αρχίσετε να ζητάτε όλοι οι αγρότες (και πληρώσετε ενδεχομένως παραπάνω κάποια διαφορά που θα σας "φορτώσουν" λόγω ΦΠΑ). Γνωστός μου που δουλεύει σε κατάστημα με εργαλεία-είδη εργασίας, μου έλεγε πριν εβδομάδες οτι πλέον οι αγρότες τους ζητάνε τιμολόγιο για την παραμικρή |λογοκρισία| που αγοράζουν.

Αυτό είναι το λινκ εννοείς otso...? http://www.opekepe.gr/sdip.asp
Άβαταρ μέλους
By otso
#210522 αυτο https://transpay.opekepe.gr/
δεν χρειαζεται αφμ δεν εχουν μπει οι του 15 ακομη αλλα φαινονται οι του 14
αν δεν βγαινει πες , να σου γραψω πως πας βημα βημα