Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pik.
#210259 επειδη τυχαινει να ηταν βουλευτης μου ο Γεωργιαδης,Κερκυραιος γαρ.

Οταν κατι ειναι παρανομο,καλως καποιος πρεπει να διωκεται και να πληρωνει χωρις μα και μου.
Ποσο μαλλον για κατι τοσο σοβαρο.

Απο την στιγμη που ηταν συνεργατης του Μητσοτακη και παραιτηθηκε,το θεμα για την ΝΔ τελειωσε.
Χωρις μα και χωρις μου.

Δεν θα σχολιασω την επαγγελματικη ακεραιοτητα των Βαξεβανη ,Χιου.
Θα πω μονο οτι οταν καποιος παρανομει,πρεπει να πληρωνει.
ειναι τοσο απλο.
αρα δεν καταλαβαινω γιατι θα την πληρωσει η ΝΔ.

Δυστυχως στην Ελλαδα μας εχουμε καταντησει ενα απεραντο καφενειο με ληγμενο καφε,δεν εξηγειται αλλιως να κανουμε συζητηση για ενα τετειο θεμα.
σοβαρευτειτε
Άβαταρ μέλους
By pik.
Anonymous Founder έγραψε:To θέμα δηλαδή δεν είναι σοβαρό και δεν αξίζει συζήτησης; :hmmm:

το θεμα ειναι απιστευτα σοβαρο,ομως απο το πρωι σβηνεις
αρα μαλλον δεν γινεται συζητηση.

εξαλλου τι να πει καποιος.
Ο ανθρωπος μαλλον ειναι μπλεγμενος σε αρρωστημενα πραγματα οποτε το μονο που μενει ειναι να παρει η δικαιοσυνη την κατασταση στα χερια της.

προσωπικα μου προκαλει αηδια και μονο να συζηταω γι αυτα τα θεματα.

Προφανως ειμαι ο μονος.
Καποιοι την βρισκετε.
συνεχιστε.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
EDDIE_147 έγραψε:Η είδηση που υφίσταται αυτή τη στιγμή είναι "εμπλοκή του τάδε ταδόπουλου συνεργάτη του Κούλη σε περίπτωση παιδεραστίας στο παρελθόν στη Μολδαβία", όπου ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματα του.

Ο εμετός που σέρβιρε ο Παντελίδης δεν έχει καν την υποψία της είδησης.

Το ξαναβάζω για να είναι ξεκάθαρη η θέση μου επί του θέματος και να μην διαβάζω πιπούλες.

Επίσης ανέφερα και πιο πάνω ότι ο Κούλης θα έπρεπε να γνωρίζει το συγκεκριμένο "καπνό" που αφορούσε το συνεργάτη του.

Επίσης το "δε βαριέσαι" δεν νομίζω ότι το είπε κάποιος αλλά το "ψωνίζω ανήλικους/ανήλικες" έχει διαφορά από το "στριμώχνω στο βανάκι μου 8χρονα".
Γιατί ο φωστήρας της δημοσιογραφίας Παντελίδης πέταξε και τέτοια υπονοούμενα.
:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#210368 επειδη ο αλλος την εβρισκε με αγορακια δηλαδη πρεπει να την πληρωσει ο Μητσοτακης;

αυτος ειναι ο στοχος τους.
Ο Γεωργιαδης αν εκανε αυτα που λενε,ειναι για φυλακη καρφι.ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ

οχι ομως αυτη η λασπη να πηγαινει στον Μητσοτακη.

προφανως καποιοι βλεπουν οτι τριζει η καρεκλα
και μαλλον θα σταματησει η μεγαλη μασαμπουκα μολις πανε στην ευχη του διαολου που τους εβαλε εκει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#210394 Ο Βαξεβάνης σίγουρα γι' αυτό το σπρώχνει. Αλλά εδώ μέσα στ' @@ μας για τον Μητσοτάκη, ένα θέμα σαν όλα τ' άλλα είναι. Άσε που πρέπει κάποιος να είναι κουτορνίθι να ενοχληθεί γι' αυτό και να μην ψηφίσει Μητσοτάκη και ΝΔ και όχι για μερικές 10άδες άλλα (τα ίδια ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ μην ξεκινήσετε παρακαλώ).
Άβαταρ μέλους
By pik.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Anonymous Founder έγραψε:Ο Βαξεβάνης σίγουρα γι' αυτό το σπρώχνει. Αλλά εδώ μέσα στ' @@ μας για τον Μητσοτάκη, ένα θέμα σαν όλα τ' άλλα είναι. Άσε που πρέπει κάποιος να είναι κουτορνίθι να ενοχληθεί γι' αυτό και να μην ψηφίσει Μητσοτάκη και ΝΔ και όχι για μερικές 10άδες άλλα (τα ίδια ισχύουν και για τον ΣΥΡΙΖΑ μην ξεκινήσετε παρακαλώ).

Ναι συμφωνω,αλλά δε καταλαβα το πρόβλημα που είναι?Να μη γράφουμε δηλαδή την άποψη μας για το θέμα?
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
pik. έγραψε:

Απαράδεκτο... :slap:

Δεν υπάρχει σωτηρία...