Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
Με την πιο πρόσφατη είδηση που έχει σκάσει να είναι ενδεχομένως και η πιο σπουδαία. Ότι δηλαδή η Apple ετοιμάζεται να κάνει σειρά την άκρως επιδραστική σειρά μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας του Isaac Asimov από τα 40s με τον τίτλο 'Foundation' σχετικά με την κατάρρευση και την αναγέννηση μιας γαλαξιακής αυτοκρατορίας.

Από http://www.oneman.gr/pop-code/t/tileorasi/afierwmata/sci-fi-novels-altered-carbon.5171697.html

Ήδη υπάρχει εγγραφή στο imdb (με σχεδόν ανύπαρκτες πληροφορίες): https://www.imdb.com/title/tt0804484
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#505922 Μύρισε πιλαφάκι
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Red Garland έγραψε:Πάνω σε αυτό που ψάχνεις θα κινηθείς προς αυτό.
Δεν το έχω δει αλλά έχω ακούσει πάρα πολύ καλές κριτικές

Ευχαριστω, θα το τσεκαρω, οπως και το ΔανοΣουηδικο που λυπηθηκε παραπανω ο Corto πως τελειωσε :rtfm:
Παρακολουθω τις συζητησεις εδω ποτε-ποτε αλλα δυσκολα μου κανει κλικ κατι.
Οταν εχεις εμπνευση δωσε και κανα αλλο της προκοπης, δεν ειναι αναγκη να εχει πιστολιδι (αλλα αμα εχει ευπροσδεκτο).
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
trident1971 έγραψε:Garland
Ειδα homeland, βλεπω Americans, ειδα και strike back που μου ειχες προτεινει περυσι και το πηρα χαμπαρι τωρα.
Δωσε κανα keyword για ψαξιμο

Βαλε και τα Madam Secretary, Designated Survivor, The Brave και Seal Team για να ολοκληρωθει το πακετο ρωσοφοβικης προπαγανδας απο το Hollywood
Τα τελευταια δυο χρονια εχουν ξεφυγει!
Περιμενω Flash, Supergirl, Young Shelodon, Supernatural και Game of Thrones να παρουν τη σκυταλη της μαχης εναντιων των Ρωσων χακερζ και St.Petersburg troll farms....

Κατα τα αλλα
Σε αυτο το σημειο να πω οτι το SyFy γαμιεται ασυστολα!
Μετα το κοψημο του Stagate Universe, Dark Matter κτλ αποφασισαν να κοψουν και αλλη υπεργαματη σειρα, το Expanse

SyFy το δικτυο που θα εκοβε το Game of Thrones στη πρωτη σεζον και δεν θα ανανεωνε ΠΟΤΕ το Westworld...
Για τον ΜΠουτσο καβαλα....
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
stavrosg έγραψε:Fuck. Παπαλα κι αυτό; τι τους πείραξε δηλαδή; D:

< >

Επεσε η τηλεθεαση του, γιατι ο κοσμος δεν το βλεπει ακριβως την ωρα που βγαινει, αλλα αργοτερα....

Ελπιζω η παραγωγη να βρει καποιο σοβαρο streaming network τυπου Netflix για να το συνεχισουν.
Άβαταρ μέλους
By iceman
#508756 Καλό το expanse αλλά κάνει μεγάλες κοιλιές μέσα στους κύκλους άσε που έχει πολύ μπλα μπλα.
Και στο φιναλε ο κόσμος θέλει να χαζέψει 45 λεπτά πριν τον πάρει ο ύπνος.
Απλά εύπεπτα θέματα θέλει. Και εννοείται καλά κάνουν καπ χτυπάνε τους Ρώσους φασιστες. Πίσω από κάθε ανωμαλία αυτοί είναι.
Ανελεύθεροι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει ούτε ώρα ελευθερίας και δημοκρατίας.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Wagner669 έγραψε:
stavrosg έγραψε:Fuck. Παπαλα κι αυτό; τι τους πείραξε δηλαδή; D:

< >

Επεσε η τηλεθεαση του, γιατι ο κοσμος δεν το βλεπει ακριβως την ωρα που βγαινει, αλλα αργοτερα....

Ελπιζω η παραγωγη να βρει καποιο σοβαρο streaming network τυπου Netflix για να το συνεχισουν.
Τυπικό use case για το netflix δηλαδή, αν και από τότε που ξεκίνησε τα originals νομίζω έχει σταματήσει να μαζεύει τα αδέσποτα άλλων δικτύων ...

< >
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
stavrosg έγραψε:Τυπικό use case για το netflix δηλαδή, αν και από τότε που ξεκίνησε τα originals νομίζω έχει σταματήσει να μαζεύει τα αδέσποτα άλλων δικτύων ...

< >

Εύχομαι να το μαζέψει το netflix γιατί είναι πολύ ωραία σειρά και με τα φράγκα του netflix θα γίνει υπεργαμω!
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
iceman έγραψε:Και εννοείται καλά κάνουν καπ χτυπάνε τους Ρώσους φασιστες. Πίσω από κάθε ανωμαλία αυτοί είναι.
Ανελεύθεροι άνθρωποι που δεν έχουν ζήσει ούτε ώρα ελευθερίας και δημοκρατίας.

πολύ CNN βλέπεις κ έχει αρχίσει να φαίνεται...

Σε χαιρετούν τα νεκρά παιδάκια της Γιουγκοσλαβίας, του Αφγανιστάν, Ιράκ, Λιβύης, Συρίας
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
Wagner669 έγραψε:
stavrosg έγραψε:Τυπικό use case για το netflix δηλαδή, αν και από τότε που ξεκίνησε τα originals νομίζω έχει σταματήσει να μαζεύει τα αδέσποτα άλλων δικτύων ...

< >

Εύχομαι να το μαζέψει το netflix γιατί είναι πολύ ωραία σειρά και με τα φράγκα του netflix θα γίνει υπεργαμω!
Εγώ πάλι λέω να πιάσω το βιβλίο :ninja:

< >