Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By edmond
PaNick67 έγραψε:
edmond έγραψε:Οι γαβροι αρχίζουν τις γκρίνιες από τώρα :iconcool:

Προσπαθώ να βγάλω άκρη με την euroleague.tv αλλά δεεεννν. Απλά δεν με αφήνει να προχωρήσω σε πληρωμή. Το προσπαθώ και στο κινητό και στην τιβί. Μηνιαίο θέλω να κάνω. Χάνω κάτι;

Περιμενε βιαστικε!
Θα βγαλει προσφορα για το F4 και τα 4 παιχνιδια σε λιγες μερες

Η φάση είναι πως μπαίνοντας στο σάιτ, βγάζει αυτόματα την πορεία για το περσινό 7ο :iconcool:
Βαρέθηκα τα αφιερώματα για κατακτήσεις :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Bayern7 έγραψε:
BARHonda έγραψε:Περιμένω πως και πως την συνύπαρξη γαβροβαζελων στο Άμπου Ντάμπι. Λέγαμε για Βερολίνο πέρσι, αλλά φέτος οι τολμηροί και οι μάγκες θα καταλάβουν τι πάει να πει "Εδώ δεν παίζουμε"

Τιποτα δεν θα γίνει. Με το κόστος που έχει το ταξίδι μόνο οι φλώροι οι πατατάκηδες θα πάνε. Τουλάχιστον από την δική μας πλευρά.
Ας φροντίσουν οι Αραβες να έχουν πολλές συσκευασίες lays διαθέσιμες.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι και αν θα τσοντάρει ο Τράκης να πάνε οι οργανωμένοι.

Πάντως πέρυσι μου φάνηκε πως ήταν ανάποδα τα πράγματα. Πατατάκηδες κόκκινοι, οργανωμένοι πράσινοι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#889858 Ενώ αν ήταν φτηνά τα ναύλα θα πήγαιναν τα παλικάρια μας να πουλήσουν μαγκιά στους μπατσαιους του Αμπου Ντάντη.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#889861 Στο Βερολίνο εξεπλάγην με το χυμαδιό της διοργάνωσης και τη γενικότερη αναρχία που επικρατούσε στο στάδιο (θέσεις, κάπνισμα, κλπ).
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Scotch έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
BARHonda έγραψε:Περιμένω πως και πως την συνύπαρξη γαβροβαζελων στο Άμπου Ντάμπι. Λέγαμε για Βερολίνο πέρσι, αλλά φέτος οι τολμηροί και οι μάγκες θα καταλάβουν τι πάει να πει "Εδώ δεν παίζουμε"

Τιποτα δεν θα γίνει. Με το κόστος που έχει το ταξίδι μόνο οι φλώροι οι πατατάκηδες θα πάνε. Τουλάχιστον από την δική μας πλευρά.
Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άλλοι και αν θα τσοντάρει ο Τράκης να πάνε οι οργανωμένοι.

Πάντως πέρυσι μου φάνηκε πως ήταν ανάποδα τα πράγματα. Πατατάκηδες κόκκινοι, οργανωμένοι πράσινοι.

Αυτό λέω ότι θα γίνει και φέτος. Ισως δεν το διάβασες καλά.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#889864 Ημουν στο Βερολινο την προηγουμενη φορα που εγινε Φ4 εκει, και εντυπωσιαστηκα κι εγω απο το ποσο διαφορετικα ακουγα τα πραγματα περισυ. Το 2016 ηταν ολα πενα, μεχρι και κατι τουρκομογκολοι που σκοπευαν να δουν ολο το ματς της φενερ ορθιοι τους εβαζαν να κατσουν με το ζορι για να βλεπουν και οι πισω τους.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Bayern7 έγραψε:
Scotch έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Καλά το διάβασα. Ανέφερες κόστος ταξιδιού και θεώρησα πως μιλάς για φέτος, που είναι μακριά, σε αντιδιαστολή με το περσινό που ήταν κοντά, οπότε και θα μπορούσαν να πάνε οργανωμένοι. Τώρα γράφεις το "και φέτος", εκτός κι αν το έγραψες πιο πριν, δεν τα διάβασα όλα.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Chris έγραψε:Ημουν στο Βερολινο την προηγουμενη φορα που εγινε Φ4 εκει, και εντυπωσιαστηκα κι εγω απο το ποσο διαφορετικα ακουγα τα πραγματα περισυ. Το 2016 ηταν ολα πενα, μεχρι και κατι τουρκομογκολοι που σκοπευαν να δουν ολο το ματς της φενερ ορθιοι τους εβαζαν να κατσουν με το ζορι για να βλεπουν και οι πισω τους.

Έτσι ακριβώς. Δώσαμε ένα σκασμό λεφτά και αναγκαστήκαμε, για ένα μάτσο ούγκανους, να δούμε 4 παιχνίδια όρθιοι. Τα δε σημαντικά, όχι μόνο όρθιοι, αλλά και ανεβασμένοι πάνω στα καθίσματα, για να βλέπουμε. Και φυσικά τεκές. Δεν το περίμενα...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Scotch έγραψε:
Bayern7 έγραψε:
Scotch έγραψε:
Bayern7 έγραψε:

Καλά το διάβασα. Ανέφερες κόστος ταξιδιού και θεώρησα πως μιλάς για φέτος, που είναι μακριά, σε αντιδιαστολή με το περσινό που ήταν κοντά, οπότε και θα μπορούσαν να πάνε οργανωμένοι. Τώρα γράφεις το "και φέτος", εκτός κι αν το έγραψες πιο πριν, δεν τα διάβασα όλα.

Ναι για φέτος μιλάω. Δεν άλλαξα τιποτα. Και αναφέρομαι στον Ολυμπιακό ότι θα πάνε πατατάκηδες και Μαριγκόνες.

Για τους παθηναικους δεν ξέρω τι θα γίνει και αν χρηματοδοτήσει τίποτα ο Τράκης να πάνε και οι οργανωμένοι και όχι μόνο οι λεφτάδες.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#889870 Καπου διαβαζα οτι απο 450 εισιτηρια θα παρουν οι 4 φιναλιστ. Τα υπολοιπα ειναι της διοργανωσης

Επισης τα 4.500 που πουληθηκαν τον Φλεβαρη εχουν καταληξει σε Ελληνικα χερια τα περισσοτερα.

Τωρα τι θα γινει εκει δεν ξερω αλλα θα ειχε πλακα να δουμε να αψηφουν την αστυνομια του Αμπου Νταμπι
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#889872 https://www.theguardian.com/world/2016/ ... ctrocution

Όχι πατατάκια, πακοτινια όλοι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
Bayern7 έγραψε: Και αναφέρομαι στον Ολυμπιακό ότι θα πάνε πατατάκηδες και Μαριγκόνες.

Για τους παθηναικους δεν ξέρω τι θα γίνει και αν χρηματοδοτήσει τίποτα ο Τράκης .

Άβαταρ μέλους
By Bayern7
PaNick67 έγραψε:Τωρα τι θα γινει εκει δεν ξερω αλλα θα ειχε πλακα να δουμε να αψηφουν την αστυνομια του Αμπου Νταμπι

Καλά κάθε φορά τα ίδια γράφουνε οι λουλούδες.

Γίνεται στο Ισραήλ "εκεί η αστυνομία δεν παίζει, θα φάνε καλά τα χουλιγκάνια"
Γίνεται στην Ιταλία "εκει δεν εχει κοιλαράδες μπάτσους, θα σας ξηγηθουν οι καραμπινιέρι φρεντο μοτσαρέλα"
Γίνεται στην Τουρκία "εκεί δεν είναι μπάτε σκύλοι, θα ξαναγυριστεί το εξπρές του μεσονυχτίου αν κουνηθείτε"
Γίνεται στη Γερμανία "εκεί είναι σοβαρό κράτος, όποιος στραβοκοιτάξει αστυνομικό τον στέλνουν σε στρατόπεδο συγκέντρωσης"

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΦΑΠΑ ΞΑΠΛΑ :s_bye