Σύμφωνα με απόλυτα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πάντως, το τηλεφώνημα ξεκίνησε με τη φράση "Herr Makis..." (μτφ: Κύριε Μάκη...).
Η συνέχεια στο βιβλίο.
EDDIE_147 έγραψε:Ζήτησα από τη μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία να μου δώσει πρακτικά και τότε συνειδητοποίησα με απίστευτη έκπληξη ότι δεν κρατούνται πρακτικά. Ήταν ηθική μου υποχρέωση ως ΥΠΟΙΚ μιας χώρας, η οποία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού να μπορώ να απαντώ στα ερωτήματα του Πρωθυπουργού, των συναδέλφων στο Υπουργικό συμβούλιο, των βουλευτών και των δημοσιογράφων στο τι είπε ποιος, πού, εφόσον κρίνω ότι πρέπει να το πω. Οπότε είχα υποχρέωση να τα ηχογραφώ»
Ημίτρελος, ψυχοπαθής.
Αμφιβάλλω αν ασχοληθεί η δικαιοσύνη αλλά είναι για μέσα και δεμένος.
Γ.Β.: Κοιτάξτε, όταν μετά τη Ρίγα, το Eurogroup εκείνο της 24ης Απριλίου, εμφανίστηκαν στον Τύπο όλα αυτά τα απίστευτα ρεπορτάζ για το δήθεν τί ειπώθηκε εναντίον μου, πρέπει να σας πώ ότι έδωσα στικάκια με την ηχογράφηση στα μέλη της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης. Αν τα άκουσαν ή δεν τα άκουσαν, δε γνωρίζω. Αλλά εγώ τα κατέθεσα για να γνωρίζουν πολύ καλά τί ειπώθηκε σε σχέση με αυτό που έλεγαν ότι ειπώθηκε
Hellenic tifosi έγραψε:Δηλαδή ο τύπος περίμενε σοβαρά ότι όλη η Ευρώπη θα γονατίσει μπροστά του και κατά τη γνώμη του οοοοοολα τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας ξεκίνησαν απο το 2010 και μετά.
)Hellenic tifosi έγραψε:..............και κατά τη γνώμη του οοοοοολα τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας ξεκίνησαν απο το 2010 και μετά.
EDDIE_147 έγραψε:ΥΓ: Όπως σωστά φανταστήκατε το χτεσινό show ήταν μια εισαγωγή για το νέο βιβλίο που θα πλασάρει ο Γιανι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από την αντίδραση του Γαρλάνδιου βλέπω ότι τα φανμποιζ και οι λοιποί υποστηρικτές του μάγου Μέρλιν βρίσκονται σε φάση άρνησης, οπότε θα γράψει καλά νουμεράκια.
Πέραν των μεγάλων αντιπαραθέσεων, του λέω κ. Σόιμπλε, για την ακρίβεια Βόλφαν, οι Υποικ έχουν μια παράδοση να μιλάνε στον ενικό.
«Δεν γνωρίζω να σας πω, δεν έχω στόχο να τα χρησιμοποιήσω προς το παρόν»
) που τα βρήκε πεταμένα στα σκουπίδια;EDDIE_147 έγραψε:@Garland
Τα fail της χτεσινής συνέντευξης είναι αναρίθμητα.
- "Έχω ευθύνη" αλλά μετά από δυο προτάσεις "οι άλλοι δεν μας άφηναν να διαπραγματευτούμε"
EDDIE_147 έγραψε:- Ηχογράφησα τα eurogroup για να θυμάμαι τι λέγανε και επιφυλάσσομαι για το τι θα τα κάνω.Έχεις αποδείξεις ότι τα έγραφε για να γράψει βιβλίο και να βγάλει φράγκα; Στο είπε η μαγική σου σφαίρα; Και άντε πες ότι τα χρησιμοποιεί σε 20 χρόνια, ΚΑΙ; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω που είναι το μέγα θέμα, και πόθεν οι μόνοι που έκαναν διαρροές που χρησιμοποιήθηκαν κατά της χώρας σου σε τελική ανάλυση είναι πιο παρθένες περιστέρες από έναν που κατέγραφε και δεν διέρρευσε τίποτα την περίοδο που αυτές οι διαρροές θα είχαν πραγματικό οικονομικό αντίκτυπο;
8 μήνες πριν ηχογραφούσε τα eurogroup για να έχει ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για να αντικρούσει φήμες και ψέματα και δεν πρόκειται να τα χρησιμοποιήσει.
![]()
![]()
![]()
![]()
EDDIE_147 έγραψε: - Είχαμε έτοιμη τη μπόμπα (κούρεμα ομολόγων) αλλά οι ΑΛΛΟΙ κιοτέψανε και δεν τη ρίξαμε στους Τουρκαλέοντες.Μόλις έκλειναν οι τράπεζες θα προχωρούσαν σε αυτό. Δεν πέρασε η άποψή του και δεν έγινε. Ωραία η παραπομπή στο 1821, αλλά που το είδες το πρόβλημα; Να γελάσω και εγώ ρε παιδί μου.
EDDIE_147 έγραψε:- Είχαμε κλείσει μπίζνα με τους Κινέζοι αλλά "έπεσε τηλέφωνο από το Βερολίνο".Επειδή έχεις κάνει μπόλικη διατριβή στις διεθνείς σχέσεις στη ζωή σου, ΝΟΤ, να σε ενημερώσω ότι μια χώρα όπως η Κίνα μπορεί να μη θέλει να χάσει μια αγορά 500εκατομυρίων ανθρώπων για μια κουραδίτσα όπως η Ελλάδα. Εκτός κι αν πιστεύετε ότι η Κίνα δεν είχε τόσα να δανείσει, ή δε έχει χώσει χρήμα μέχρι και σε χώρες που κινούνται εχθρικά απέναντί της (λέγε με USA). Αλλά εντάξει ο EDDIEs πάλι εδώ ξέρει καλύτερα, γιατί κρυφάκουγε το τηλέφωνο του Κινέζου Π/Θ.
Και ολόκληρη Κίνα είπε "Α ρε γμτ, έπεσε τηλέφωνο από το Δίκα, πάλι μέσα το ΣΚ σκοπέτο".
![]()
![]()
![]()
![]()
Γενικά μια περιγραφή κατάστασης όπου ο μάγος Μέρλιν είχε έτοιμη τη λύση, ήταν έτοιμος να πάρει γενναίες αποφάσεις, είχε προβλέψει το μέλλον ΑΛΛΑ οι άλλοι τον πούλαγαν/δεν τον άφηναν/του έριχναν τρικλοποδιά.
ΟΛΟΙ όμως.
να σε ενημερώσω ότι μια χώρα όπως η Κίνα μπορεί να μη θέλει να χάσει μια αγορά 500εκατομυρίων ανθρώπων για μια κουραδίτσα όπως η Ελλάδα.
Ναι, αυτό που σε δυσκολεύει;
Έχεις αποδείξεις ότι τα έγραφε για να γράψει βιβλίο και να βγάλει φράγκα;
Σχέδιο υπήρχε, με βήματα ενεργοποίησης IF-THEN
IF δανείσουμε στην Ελλάδα THEN μπορεί να αγριέψει η καργιόλω η Μέρκελ.
ΣΟΥΜΑ: θα χάσουμε μια οκά δις για πάρτη της κουραδίτσας.Πολύ κοντά στη pole. Να δούμε αύριο τι ρυθμό θα […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]