Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#499429 ειχα γραψει Στην ουσια πιστευα οτι δεν υπαρχει αλλος παροχος , και ακομη νομιζω μηπως εχει κανει λαθος η γκομενα της φορθνετ . Ουτε θα παρουν ποτε τηλ .

Μολις με πηραν τηλ απο φορθνετ λαθος , δινουν μονο απο δικες τους γραμμες λεει και οχι μισθωμενες του οτε οπως παλιοτερα οποτε αφου δεν εχουν δικες τους στο χωριο ακυρο .
τωρα τι το γραφω ; στα τετοια σας θα μου πειτε , ε πασχα ειναι καποιοι σιγουρα θα χαρουν ακομη και απο τετοια μικροπραγματα.
Άβαταρ μέλους
By georgex72
QsisVTS έγραψε:
georgex72 έγραψε:2 gb δώρο στο wind f2go στείλτε στο 1285 το νούμερο 2 έως 08/04 :eat:

ξαφνικά βρέθηκα με 5.5 GB :dizzy:
Πώς έγινε αυτό... για πες!!
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#499725 Σήμερα παρατήρησα ότι οι κερατάδες της nova, έβαλαν πολιτική ορθής χρήσης στο πακέτο του εξωτερικού ,ενώ ήταν απεριόριστο όταν υπογράψαμε πριν ένα χρόνο. Τους έστειλα email ότι αν δεν επαναφέρουν το απεριόριστο, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου καθώς άλλαξαν μονομερώς τη σύμβαση. :s_mad

Μπορώ να σηκωθώ να φύγω χωρίς πέναλτι αν και έχω 24 μηνο;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
georgex72 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
georgex72 έγραψε:2 gb δώρο στο wind f2go στείλτε στο 1285 το νούμερο 2 έως 08/04 :eat:

έχω 2 νούμερα και μου είχε μείνει και 1.5 GB από το τρέχον πακέτο μου
Άβαταρ μέλους
By pierce21
pierce21 έγραψε:Σήμερα παρατήρησα ότι οι κερατάδες της nova, έβαλαν πολιτική ορθής χρήσης στο πακέτο του εξωτερικού ,ενώ ήταν απεριόριστο όταν υπογράψαμε πριν ένα χρόνο. Τους έστειλα email ότι αν δεν επαναφέρουν το απεριόριστο, επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου καθώς άλλαξαν μονομερώς τη σύμβαση. :s_mad

Μπορώ να σηκωθώ να φύγω χωρίς πέναλτι αν και έχω 24 μηνο;

My bad, τα 400' ισχύουν για συγκεκριμένες χώρες και το διάβασα διαγώνια. Τσάμπα η τσαντίλα :lol:

Kαι για το σίφτυ του πράγματος:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#499765 Η μονη προσφορα που εχει βγαλει το cu μεχρις στιγμης ειναι τα social, chat, stream pass με 2 € το καθενα.
Άβαταρ μέλους
By georgex72
QsisVTS έγραψε:
georgex72 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

έχω 2 νούμερα και μου είχε μείνει και 1.5 GB από το τρέχον πακέτο μου

O.K μια χαρά σου έκατσε τότε!!! :thumbsup:

Καλές γιορτές!!!
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#499779 Τελικά κατήργησα τον αριθμό στην Ελλάδα. Ήδη οι ίδιοι διέγραψαν τον αριθμό γιατί έλειπα από τον Ιούλιο , αλλά εφόσον υπάρχουν τα viber, WhatsApp και Messenger δεν αξίζει πλέον.

Κάθε 3 μήνες θέλουν ανανέωση κ κάθε 4 μήνες διαγραφή αριθμού στη cu. Αλλά όπως μου είπαν κ σε κάθε άλλη καρτοκινητή έτσι το έκαναν

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#502925 Φινλανδια , το πακετο που διαλεξε η συζυγος , καρτα , 0.80 σεντς την μερα απεριοριστα τηλεφωνα ,μηνύματα , και ντατα.
ανανεωση καθε εξαμηνο.
Άβαταρ μέλους
By rafi
#502950 Εγω ξερω οτι ειχε 11GB καβατζα και μεσα σε εναμιση μηνα τα εφαγα με το μπ&%€€ιντερνετ που εχει εδω περα το σπιτι. Τωρα εβαλα 1GB για μια μερα και ελπιζω να μετακομισω γρηγορα. Ο μαλεφος ο ηλεκτρολογος ομως δεν το σηκωνει..γκκκρ!!

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#504574 Η Wind παρουσίασε την δική της πλατφόρμα τηλεόρασης. Θυμίζει αυτήν της Vodafone, αλλά με το πλεονέκτημα της πρώτης να παίζει και με VDSL (H Vodafone ακόμη σε περιορίζει σε ADSL).
Από κανάλια τίποτε συγκλονιστικό, είναι αξιοσημείωτο πως στα ντοκιμαντέρ, η πιο πλούσια πλατφόρμα είναι της Vodafone (και η πιο φτωχή του ΟΤΕ).
Καλό είναι που υπάρχει κι άλλος ένας παίκτης πάντως στην αγορά. Βέβαια, παίζει αν αγοράσει την Forthnet, να αλλάξει στρατηγική λόγω Nova, αλλά θα δούμε τι θα γίνει...
https://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/vision/channels