"Ήταν απολύτως ατυχής η διατύπωση και με αυτήν την έννοια δεν αδικώ και όποιον εξεγέρθηκε εναντίον μου"
Hellenic tifosi έγραψε:Τι πιο ωραίο και όμορφο από το να πεις απλά "ωπ παιδια, |λογοκρισία|"; Είναι σα να σου βγαίνει ο άλλος από στοπ, και να σου ζητά συγνώμη παραδεχόμενος το λάθος του. Μπορείς να θυμώσεις μετά;

Το πρωι ανέβασα τη φωτό αυτή, που είναι προδήλως μια καρικατούρα από τους Αμάν ακριβώς για να σαρκάζω τον περιθωριακό Γάλλο Οικονομολόγο, που θαυμάζουν οι συριζαίοι και λέει τις ανοησίες περί «ολιγαρκούς αφθονίας», περί «αποανάπτυξης» και περί εισαγωγής «μινωικού νομίσματος»! Προφανώς οι συριζαίοι που λυσσάνε δεν θέλουν να καταλάβουν τον σαρκασμό. Λυπάμαι. Εγώ θα γράφω ότι θέλω εδώ στο φβ για όποιον θέλει να με διαβάζει. Για τους ανόητους και τους συριζαίους αδιαφορώ. Εγώ απευθύνομαι στους κανονικούς ανθρώπους κι όχι στο περιθώριο. Λυσσάτε ελεύθερα!
Geo f1 έγραψε:ΑπαντησεΣοφά λόγια απο τον άρχοντα της αναδημοσίευσης fake news κ. Λοβέρδο. Επίσης αν ήταν "καρικατούρα" γιατι το κατέβασε...Το πρωι ανέβασα τη φωτό αυτή, που είναι προδήλως μια καρικατούρα από τους Αμάν ακριβώς για να σαρκάζω τον περιθωριακό Γάλλο Οικονομολόγο, που θαυμάζουν οι συριζαίοι και λέει τις ανοησίες περί «ολιγαρκούς αφθονίας», περί «αποανάπτυξης» και περί εισαγωγής «μινωικού νομίσματος»! Προφανώς οι συριζαίοι που λυσσάνε δεν θέλουν να καταλάβουν τον σαρκασμό. Λυπάμαι. Εγώ θα γράφω ότι θέλω εδώ στο φβ για όποιον θέλει να με διαβάζει. Για τους ανόητους και τους συριζαίους αδιαφορώ. Εγώ απευθύνομαι στους κανονικούς ανθρώπους κι όχι στο περιθώριο. Λυσσάτε ελεύθερα!
)Grand slam για τον Russell, μεγαλη εμφανιση, με τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]