Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
gianik έγραψε:
gianik έγραψε:Ελπίζω όχι χειρουργείο..Μπήκα με 39 πυρετό. Με ξεσκονιζουν στις εξετάσεις..

.

Gianik επιστρέφει σπίτι σήμερα!
Διάγνωση αμυγδαλίτιδα.
Το βράδυ θα ακολουθήσει σεντόνι αναλυτικό.
Ευχαριστώ θερμά όλους σας που δείξατε ενδιαφέρον , ειδικότερα κάποιους που όλες τις μέρες μου έκαναν παρέα μέσω viber..
401 ΓΣΝ το θεωρούσα καλό , κριμας όπως έχει καταντήσει , αλλά αυτά θα τα γράψω στο σεντόνι..

Ωωωωω τωρα το διαβασα φιλε giannik. Περαστικα ρε συ. Σιδερενιος. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#387315 όλα καλα Γιανναρε! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#387345 Γιάννη τέλος καλό όλα καλά , όσο για την κάπως ευθυνοφοβη προσέγγιση, για τον Ε.Σ. μιλάμε , δεν θα έπρεπε να σου κάνει εντύπωση
Άβαταρ μέλους
By markvag
mjacob έγραψε:
Το μόνο θετικό ήταν ένας Τ/χης που γνώρισα μέσα και με συμβούλεψε να πίνω πολλές μπύρες για να μην το ξαναπάθω.
Συμβουλή που ακολουθώ έκτοτε :s_drinks
Για να μην λέω ότι δεν έμαθα τίποτα χρήσιμο στο στρατό :lol:

Tι είχες;;; Για να ξέρω να πω στη γυναίκα μου... :innocent: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#387362 Κολικούς λόγω πέτρας στα νεφρά , ήμουν στο διπλανό κρεββάτι.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
cosneo έγραψε:Στο ΝΙΜΙΤΣ για τους αποστρατους αξκους της ΕΛΑΣ ξέρω σίγουρα ότι δικαιούνται. Φαντάζομαι και οι ενεργεια από ανθυπαστυνομοι και άνω.
Όχι στο ΝΝΑ όμως.

ΥΓ. Περαστικά!

Νίμιτς έχω πεθερό, αλλά σαν αγνό λαϊκό παιδί τελευταία φορά νοσηλεύτηκα Βούλα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#387378 Γιάννη περαστικά σου!

αυτό με τα εξιτήρια Παρασκευή ή Δευτέρα είναι περίεργο... γενικά στο δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να είναι στα @@@ τους το πόσο θα μείνει ένας ασθενής...

τα χρήματα που παίρνει ένα νοσοκομείο για τη νοσηλεία είναι πάνω κάτω fixed, αναλόγως της ασθένειας... το σύστημα λέγεται DRG και έχει αρχίσει κ στην Ελλάδα να εφαρμόζεται όπως έχω ακούσει...

συνήθως 2 διανυκτερεύσεις αρκούν για να πάρει το νοσοκομείο το βέλτιστο ποσό... μετά όσο κ να μείνει ο ασθενής τα χρήματα είναι ίδια... απλώς τα έξοδα του νοσοκομείου ανεβαίνουν...

επομένως στόχος είναι να κοντρολάρεις τον ασθενή σε λιγότερο χρόνο ... βέβαια προϋπόθεση είναι να είναι ο ασθενής ιατρικώς οκ, δλδ να μπορεί να βγει. όχι να τον πετάξουμε έξω... τέτοιο δεν υφίσταται φυσικά... πχ είχα ασθενείς που μετά από αρθροπλαστική ισχίου τα έκανε όλα κ σε 4 μέρες πήγαν σπίτι!
Άβαταρ μέλους
By gianik
#387381 Καλα ασε πολλα ειναι περιεργα....
Σημερα στην ουσια υπεγραψα εκουσιο εξιτηριο μενοντας στην μ@λακια του γιατρου οτι τα λευκα μου ηταν 17χιλιαδες. Αν η εξεταση αιματος που βγηκε αργοτερα απο το εξιτηριο δεν εδειχνε 10.000 οπως εδειξε ,αλλα 40 χιλιαδες τι θα γινοταν;;θα με εψαχναν;
Τα Σαββατοκυριακα κ αργιες προφανως δεν δινουν εξιτηρια για να μην δουλευουν οι γραφιαδες στις γραμματειες ,λογιστηρια κ.λ.π...
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:Τα Σαββατοκυριακα κ αργιες προφανως δεν δινουν εξιτηρια για να μην δουλευουν οι γραφιαδες στις γραμματειες ,λογιστηρια κ.λ.π...

Κι εγώ φαντάζομαι πως ο λόγος είναι αυτός, αλλά το φτωχό μου μυαλουδάκι σκέφτεται: Πόσο δύσκολο είναι πια ένας "γραφιάς" να ετοιμάσει ένα απλό κωλόχαρτο για τον Χ ασθενή που κανονικά είναι να βγει το Σάββατο πχ, να το αφήσει στον γιατρό που θα είναι το Σάββατο και θα τον εξετάσει, να υπογράψουν γιατροί και ασθενείς, και ο άνθρωπος να πάει σπιτάκι του στην ώρα του... Και μετά ο γραφιάς να κάνει τα δικά του τη Δευτέρα...

Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι οι γιατροί να είναι στις εφημερίες τους και όχι ν' αφήνουν τους ειδικευόμενους... :innocent: Και να υπάρχει στοιχειώδης λογική... :oops:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#387425 Gianik τώρα το είδα, σιδερένιος!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
markvag έγραψε:
gianik έγραψε:Τα Σαββατοκυριακα κ αργιες προφανως δεν δινουν εξιτηρια για να μην δουλευουν οι γραφιαδες στις γραμματειες ,λογιστηρια κ.λ.π...

Κι εγώ φαντάζομαι πως ο λόγος είναι αυτός, αλλά το φτωχό μου μυαλουδάκι σκέφτεται: Πόσο δύσκολο είναι πια ένας "γραφιάς" να ετοιμάσει ένα απλό κωλόχαρτο για τον Χ ασθενή που κανονικά είναι να βγει το Σάββατο πχ, να το αφήσει στον γιατρό που θα είναι το Σάββατο και θα τον εξετάσει, να υπογράψουν γιατροί και ασθενείς, και ο άνθρωπος να πάει σπιτάκι του στην ώρα του... Και μετά ο γραφιάς να κάνει τα δικά του τη Δευτέρα...

Βέβαια, βασική προϋπόθεση είναι οι γιατροί να είναι στις εφημερίες τους και όχι ν' αφήνουν τους ειδικευόμενους... :innocent: Και να υπάρχει στοιχειώδης λογική... :oops:

το πρόβλημα για να πάρεις εξιτήριο μιας και το αντιμετώπισα πρόσφατα και κάθισα 2 παραπάνω μέρες μέσα και παραλίγο 3 είναι ότι κανείς γιατρός ή γραφιάς δε σε βγάζει ή δεν μπορεί να σε βγάλει αν δεν υπάρχει αν δεν υπάρχει η έγκριση του επικεφαλής γιατρού της κλινικής

εγώ περίμενα να σκάσει ο τύπος να μου ρίξει μία ματιά 30" :roll: και αφού του είχαν πει οι άλλοι ότι είμαι οκ υπέγραψε να φύγω

αλλά μέχρι να έρθει αυτός οι άλλοι μου έλεγαν ότι δε μπορούσαν εκείνοι να με διώξουν και ας ήμουν σε κατάσταση να βγω

και επειδή έπρεπε να πάω άλλες 2-3 φορές για επανεξέταση (και έπρεπε να μου γράψουν και ένα μήνα αναρρωτική) προφανώς και δεν το έκανα πολύ θέμα ή δε σηκώθηκα να φύγω μόνος, αλλά όπως και οι ίδιοι οι γιατροί παραδέχονταν έμενα μέσα ουσιαστικά λόγω γραφειοκρατίας
Άβαταρ μέλους
By pgs
#388645 καλημέρα σε όλους σήμερα παρέλαβα εξετάσεις κοπράνων για το γαστρεντερολογικό πρόβλημα που ανέφερα σε προηγούμενα ποστ μου. τελικά βρήκα τι έχω!!! ΣΠΑΝΙΟΙ ΜΥΚΗΤΕΣ έτσι λέγεται κανονικά δεν έπρεπε να υπάρχουν στο έντερο μου μεγάλη ανακούφιση που επιτέλους μετά από ένα χρόνο και ένα μήνα βρήκα το πρόβλημα και δεν είναι σοβαρό. η θεραπεία είναι διατροφή για 4 μήνες όπου απαγορεύονται αντιβιωτικά, γλυκά, ρύζι, πατάτες, μαγιά, ξίδι αλκοόλ, ψωμί κλπ και υποτίθεται αν κάνω αυτή τη διατροφή θα ψοφήσουν οι σπάνιοι μύκητες επίσης αντί για ψωμί να τρώω κριθαρένια παξιμάδια ή ψωμί ζέας και κάτι άλλα
δεν ξέρω πολύ δύσκολη μου φαίνεται αλλά αναγκαστικά θα την κάνω μου θυμίζει το ανέκδοτο που λέει κι αν τα κάνω αυτά γιατρέ μου θα ζήσω περισσότερο? το ίδιο θα ζήσεις αλλά θα σου φανεί αιώνας
Τελευταία επεξεργασία από pgs και 26 Απρ 2017, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Y.V
pgs έγραψε:...γλυκά, ρύζι, πατάτες, μαγιά, ξίδι αλκοόλ, ψωμί κλπ...

:s_omg Eλπίζει δηλαδή ο γιατρός ότι μ αυτή τη δίαιτα, αυτοί οι μύκητες θα αντέξουν λιγότερο από σένα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By pgs
#388651 αυτό του είπα κι εγώ του λέω μάλλον θα πεθάνω εγώ πριν από τους μύκητες! :lol: