Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#346669 μην το παρεις στραβα αλλα το δερματινο δειχνει φτηνια και αγνοια που το φοραει ο καθε αρχοντογυφτος .
αν επιτρεπεται στην ηλικια σου μονο flying jacket και αυτο με ενδοιασμους .
φιλικα.
φορα με το τζιν ενα πολυ καλο σακκακι και θα ξεχωριζεις παντου εισαι και ωραιος και ψηλος.
Τελευταία επεξεργασία από otso και 04 Ιαν 2017, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#346670 ΚΑΥΛΑΚΗΣ Ο ΜΠΟΥΣΟΣ...
Α ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥ!!! :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#346671 Φανέλα μέσα από dress shirt? Oh dear god... :sorry:

Μη μου πείτε ότι καλοκαίρι παίζει και τιράντα! :omg:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Deleted User 1 έγραψε:Φανέλα μέσα από dress shirt? Oh dear god... :sorry:

Μη μου πείτε ότι καλοκαίρι παίζει και τιράντα! :omg:

Που το είδες βρε το dress shirt;
Casual βαμβακερό και από μέσα λευκό t-shirt.

geo & g :inlove:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#346701 Όχι εσύ ρε. Για τους άλλους. Σε casual πουκάμισο που μένει απέξω, εννοείται βάζεις. Τώρα στα dress που είναι σχεδόν see through είναι αηδία, ειδικά η τιράντα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#346709 Kανένα μου dress shirt δεν είναι c thru εκτός απο ένα άσπρο που όντως δεν φοριέται με φανέλα. Όλα τα άλλα μόνο με φανέλα με V για να μην φαίνεται, όταν ειμαστε πιο casual χωρίς γραβάτα και με κουμπί ανοιχτό.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#346728 Εμένα πάλι είναι όλα c thru γιατί είμαι και σεξυ αγόρι και έχω ξεχάσει τι πάει να πει φανέλα μέσα από τα ρούχα :lol:

Στην ουσία φοράω μόνο μέσα από φουτερ τώρα τον χειμώνα.
Πάντως να φοράω παντελόνι με πουκάμισο από μέσα και φανέλα δεν θα μπορούσα να το κάνω, μόνο στην ιδέα ότι θα έχω 2 στρώσεις ρούχα να τακτοποιώ μέσα από την ζώνη κάθε τρεις και λίγο :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
otso έγραψε:
V μπλουζακια και πουκάμισο για να φαινεται το δασυτριχο στηθος dimviii ;

γιατι οχι fruit of the loom αλλα Marlon Brando ;

oxi ρε συ δε φαινεται καν τριχα,δεν θελω τα βαθυ V μιλαω για V που ανεβαινει αρκετα ψηλα,αλλα να μην φαινεται μεσα από το πουκαμισο.

Pitt έγραψε:
Αμ δε που τσεκάρισες... Πάρε Fruit of the Loom με 2,5€ το ένα!
Έχει και συσκευασίες των 5 ή 10 τεμ που βγαίνουν φθηνότερα.

είναι καθολου ποιοτικα,ή θα σκορπισουν σαν του Ντριφτη σε 2 χρονια? :hmmm:
ευχαριστω παντως Πιτ! :s_thumbsup

g8777 έγραψε:Dim κατεβα καμια λαικη , κανα παζαρι να παρεις 50 φανελακια με 10 ευρω και πλοουτσοπ απο τη γυφτισσα μαζι. :rtfm: :

σώβρακα που πηρα από λαικη είναι αριστα. 5 ευρω τα 3 τεμαχια,με διπλο πατο :shifty:

g8777 έγραψε: Εχω αναγουλιασει με τη φΤηνια σας. :thumbsdown:

:(
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Kανένα μου dress shirt δεν είναι c thru εκτός απο ένα άσπρο που όντως δεν φοριέται με φανέλα. Όλα τα άλλα μόνο με φανέλα με V για να μην φαίνεται, όταν ειμαστε πιο casual χωρίς γραβάτα και με κουμπί ανοιχτό.

ετσι ακριβως.Εγω συνηθως κατι καρω που συνηθως φοραω,αλλα και τα μονοχρωμα δεν είναι σιθρου.Οντως είναι αντιαισθητικο ναφαινεται η φανελα μεσα από το πουκαμισο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
dimik έγραψε:Πάντως να φοράω παντελόνι με πουκάμισο από μέσα και φανέλα δεν θα μπορούσα να το κάνω, μόνο στην ιδέα ότι θα έχω 2 στρώσεις ρούχα να τακτοποιώ μέσα από την ζώνη κάθε τρεις και λίγο :dizzy:

εγω μονο στην ιδεα ότι εάν ιδρωσω θα παει ο ιδρωτας κατευθείαν πανω στο πουκαμισο αηδιάζω.
Ασε που με φανελα δεν βρωμιζουν τα πουκαμισα ακομα και να τα φορας 5-6 φορες.
Τωρα εάν εισαι σε κανα γραφειο με σταθερη θερμοκρασια λογω κλιματισμου νταξ,ειναι διαφορετικο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:Kαλή χρονιά στο τόπικ και καλές αγορές :iconcool:
Εικόνα

καυλακι,εχω μια αδερφη αλλα είναι παντρεμενη ρε γμτ.
φανταζεσται να εβγαινε ετσι μεσα από καμια Τζουλια? Ποιος Λαπο και πουτσες πλε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:Πάντως να φοράω παντελόνι με πουκάμισο από μέσα και φανέλα δεν θα μπορούσα να το κάνω, μόνο στην ιδέα ότι θα έχω 2 στρώσεις ρούχα να τακτοποιώ μέσα από την ζώνη κάθε τρεις και λίγο :dizzy:

εγω μονο στην ιδεα ότι εάν ιδρωσω θα παει ο ιδρωτας κατευθείαν πανω στο πουκαμισο αηδιάζω.
Ασε που με φανελα δεν βρωμιζουν τα πουκαμισα ακομα και να τα φορας 5-6 φορες.
Τωρα εάν εισαι σε κανα γραφειο με σταθερη θερμοκρασια λογω κλιματισμου νταξ,ειναι διαφορετικο.

Γιατί αν πάει μέσω της φανέλας κάνει διαφορά; :lol:

Έτσι κι αλλιώς φοράω διαφορετικό πουκάμισο καθημερινά, αλίμονο αν φορούσα πουκάμισο για 9+ώρες την ημέρα και το ξαναφορούσα την επόμενη, ακόμα και με φανέλα. Ανα 6μηνο περίπου χρειάζομαι 1-2 πουκάμισα καθώς αρχίζουν να χαλάνε-φαγώνονται-ξηλώνονται-ξεθωριάζουν.
Δεν μπορώ όμως να φανταστώ κοστούμι με πουκάμισο-φανέλα, όσο κρύο και να κάνει, άντε καμιά καζάκα στο τσακίρ κέφι για το κρύο.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#346752 Να πω κι εγώ την @@ρια μου...
-Φοράω (όταν δεν έχει άπειρη ζέστη) αμάνικα μπλουζάκια από την Intimissimi , όχι αυτά που είναι 100% βαμβακερά, αλλά αυτά που έχουν 3% (αν θυμάμαι καλά) Elastan. Έχουν ελαστικότητα και εφαρμόζουν πάνω στο σώμα. Μαύρο χρώμα. Είναι μακριά και φτάνουν αρκετά κάτω από την μέση, έτσι όταν σκύβεις δεν φαίνεται η δρακοσπηλιά ή το φαράγγι της Σαμαριάς.
-Αν φοράς πουκάμισο, είναι σαν να μην φοράς φανελάκι, δεν φαίνεται τίποτε, αρκεί να μην είναι λευκό το πουκάμισο.
-Πουκάμισο φοράω μόνον όταν έχει καιρό, μόνον (πολύ) slim-fit και πάντα έξω από το παντελόνι (με εκνευρίζει πάρα πολύ μέσα).
-Δεν φοράω ζώνη, κι ας μου πέφτουν λίγο κάποια τζιν, δεν την αντέχω να με ενοχλεί όταν κάθομαι.
-Το κόστος τους είναι κομματάκι ακριβούτσικο, νομίζω γύρω στα 7-8€ το ένα, ίσως και παραπάνω. Αλλά αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω, γιατί ό,τι φθηνότερο έχω αγοράσει, το έχω πετάξει (συμπεριλαμβάνω H&M, που έχουν γαμάτα εσώρουχα, από εκεί αγοράζω εσώρουχα και κάλτσες).