αν επιτρεπεται στην ηλικια σου μονο flying jacket και αυτο με ενδοιασμους .
φιλικα.
φορα με το τζιν ενα πολυ καλο σακκακι και θα ξεχωριζεις παντου εισαι και ωραιος και ψηλος.
Deleted User 1 έγραψε:Φανέλα μέσα από dress shirt? Oh dear god...![]()
Μη μου πείτε ότι καλοκαίρι παίζει και τιράντα!
otso έγραψε:
V μπλουζακια και πουκάμισο για να φαινεται το δασυτριχο στηθος dimviii ;
γιατι οχι fruit of the loom αλλα Marlon Brando ;
Pitt έγραψε:
Αμ δε που τσεκάρισες... Πάρε Fruit of the Loom με 2,5€ το ένα!
Έχει και συσκευασίες των 5 ή 10 τεμ που βγαίνουν φθηνότερα.
g8777 έγραψε:Dim κατεβα καμια λαικη , κανα παζαρι να παρεις 50 φανελακια με 10 ευρω και πλοουτσοπ απο τη γυφτισσα μαζι.:
g8777 έγραψε: Εχω αναγουλιασει με τη φΤηνια σας.
rx8_drifter έγραψε:Kανένα μου dress shirt δεν είναι c thru εκτός απο ένα άσπρο που όντως δεν φοριέται με φανέλα. Όλα τα άλλα μόνο με φανέλα με V για να μην φαίνεται, όταν ειμαστε πιο casual χωρίς γραβάτα και με κουμπί ανοιχτό.
dimik έγραψε:Πάντως να φοράω παντελόνι με πουκάμισο από μέσα και φανέλα δεν θα μπορούσα να το κάνω, μόνο στην ιδέα ότι θα έχω 2 στρώσεις ρούχα να τακτοποιώ μέσα από την ζώνη κάθε τρεις και λίγο
Giuseppe Busso έγραψε:Kαλή χρονιά στο τόπικ και καλές αγορές![]()
dimviii έγραψε:dimik έγραψε:Πάντως να φοράω παντελόνι με πουκάμισο από μέσα και φανέλα δεν θα μπορούσα να το κάνω, μόνο στην ιδέα ότι θα έχω 2 στρώσεις ρούχα να τακτοποιώ μέσα από την ζώνη κάθε τρεις και λίγο
εγω μονο στην ιδεα ότι εάν ιδρωσω θα παει ο ιδρωτας κατευθείαν πανω στο πουκαμισο αηδιάζω.
Ασε που με φανελα δεν βρωμιζουν τα πουκαμισα ακομα και να τα φορας 5-6 φορες.
Τωρα εάν εισαι σε κανα γραφειο με σταθερη θερμοκρασια λογω κλιματισμου νταξ,ειναι διαφορετικο.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]