Μια χαρά μου τα δίνει, και λίγο παραπάνω. Και upload αντίστοιχο με το download, όχι 1 προς 10 κλπ.
sknipper έγραψε:...Και upload αντίστοιχο με το download, όχι 1 προς 10 κλπ...
Dimitris_P έγραψε:Η Cosmote έριξε τις τιμές FTTH κι έκανα αναβάθμιση από 300ρα και 31.90€ που έδινα σε 500ρα 28.90€, 10 λεπτά πήρε και ήδη έχει συγχρονίσει.
Οι τιμές αυτές είναι με τη χρήση κουπονιού sfbb
Χωρίς κουπόνι είναι αυτές.
https://www.cosmote.gr/eshop/browse/Fix ... /N-1j97vy1
George_Prix έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Μονο 41,90€ το μηνα δινει η Κοσμοτε την 500αρα. Δε βλεπω την ωρα να ερθει FTTH στην περιοχη μου να αναβαθμιστω (σε 1000αρα για να κερδαω τον Ποπολαρο).
Με το Μετρο θα ερθει, μεινε ανησυχος![]()
![]()
Η 200ρα στο μαγαζι σκοτωνει! Το καλο της FTTH ειναι η σταθεροτητα!
Ε ναι ρε φιλε, πολιτισμος!
Γενικα οσο παραλογο και να μου ακουγεται κατι, ειμαι της αποψης "βιτσια ειναι αυτα" και δεν επιμενω. Αλλα ακουω μερικους να λενε "και με την 24αρα την ADSL κανω τη δουλεια μου, γιατι να δωσω 5 Ευρω το μηνα παραπανω για τη VDSL?" και φρικαρω ΕΝΤΕΛΩΣ
για απλή χρήση μια χαρά είναι ρε συ η 24άρα! εκτός κι αν σχολιάζεις το οικονομικό της υπόθεσης.
egobrain έγραψε:George_Prix έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:George_Prix έγραψε:Μονο 41,90€ το μηνα δινει η Κοσμοτε την 500αρα. Δε βλεπω την ωρα να ερθει FTTH στην περιοχη μου να αναβαθμιστω (σε 1000αρα για να κερδαω τον Ποπολαρο).
Με το Μετρο θα ερθει, μεινε ανησυχος![]()
![]()
Η 200ρα στο μαγαζι σκοτωνει! Το καλο της FTTH ειναι η σταθεροτητα!
Ε ναι ρε φιλε, πολιτισμος!
Γενικα οσο παραλογο και να μου ακουγεται κατι, ειμαι της αποψης "βιτσια ειναι αυτα" και δεν επιμενω. Αλλα ακουω μερικους να λενε "και με την 24αρα την ADSL κανω τη δουλεια μου, γιατι να δωσω 5 Ευρω το μηνα παραπανω για τη VDSL?" και φρικαρω ΕΝΤΕΛΩΣ
για απλή χρήση μια χαρά είναι ρε συ η 24άρα! εκτός κι αν σχολιάζεις το οικονομικό της υπόθεσης.
εγώ στην ανανέωση ήθελα να παω VDSL αλλά τα κουπούκια (καλό, drdino?) της Vodafone σηκώσαν τους ώμους. ε και στην 24άρα ρολάρουμε, άντε να κολλάει αν βάλω στο μποξ κανά επεισόδιο μεγάλης ανάλυσης
Νίκος Παππάς έγραψε:...Το βασικο θεμα ειναι να σε καλυπτει στην περιοχη σου ο παροχος...
Anonymous Founder έγραψε:Κι εγώ είμαι δυσαρεστημένος με το Mikrotik AC ,είναι κακό το σήμα του στα 5Ghz.
https://www.skroutz.gr/s/13923313/Mikro ... -5GHz.html
Επειδή έχω όμως και το switch της Mikrotik, δεν θα πήγαινα σε άλλη μάρκα, θέλω να τα χειρίζομαι από την ίδια πλατφόρμα.
Μήπως να πας σε καμιά λύση Mesh;
Race sims με σκληρά Charles: 37.051 36.113 35.78[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]