Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Hannibal
BEAMS έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Θα αναγκαστεί.

Διαφορετικά σε λίγα χρόνια θα τον ψάχνουν στα αζήτητα όπως το Σαμαρά.

Δεν έχουμε λίγα χρόνια για κανέναν πια.

Bonus, ότι καλύτερο είδα αυτές τις μέρες σχετικά με το γνωστό τσογλάνι και τους διορισμούς

Εικόνα

extra bonus :s_biggrin :s_rofl

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209152 http://popaganda.gr/varoufakis-o-ntaise ... -trapezes/

«Την τρίτη ημέρα που ήμουν υπουργός Οικονομικών, ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντέισελμπλουμ μου είπε, είτε θα αποδεχτείς το πρόγραμμα που ούτε ο Σαμαράς δεν αποδέχτηκε, γι’ αυτό δεν έληξε την αξιολόγηση, είτε σου κλείνουμε τις τράπεζες»

Ζήτησα από τη μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία να μου δώσει πρακτικά και τότε συνειδητοποίησα με απίστευτη έκπληξη ότι δεν κρατούνται πρακτικά. Ήταν ηθική μου υποχρέωση ως ΥΠΟΙΚ μιας χώρας, η οποία βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού να μπορώ να απαντώ στα ερωτήματα του Πρωθυπουργού, των συναδέλφων στο Υπουργικό συμβούλιο, των βουλευτών και των δημοσιογράφων στο τι είπε ποιος, πού, εφόσον κρίνω ότι πρέπει να το πω. Οπότε είχα υποχρέωση να τα ηχογραφώ»

Ημίτρελος, ψυχοπαθής.

Αμφιβάλλω αν ασχοληθεί η δικαιοσύνη αλλά είναι για μέσα και δεμένος.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209169 Μπροστά στη δημόσια παραδοχή της |λογοκρισία| που τον δέρνει η απάντηση σου είναι μια |λογοκρισία|.
Και ούτε καν έξυπνη.

:(
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209177 Μανούλα μου τα μισά σχόλια στα ίντερνετς μιλάνε για φυλακή και τα άλλα μισά κάνουν την διαπίστωση ότι είναι παλαβιάρης.

Ποιο απ' όλα αντέγραψα;

Αύριο το πρωί που θα πάρεις το ποτ πουρί σχολίων με την πρωινή τυρόπιτα, θα μας κάνεις ταληράκια τις πίπες που είπε σήμερα το παρασάνταλο;
Άβαταρ μέλους
By kacey
castigamatti έγραψε:Στον τομέα των επιχειρήσεων επικρατεί πλήρης αποψίλωση σε εξέλιξη. Δεν είναι μόνο ή Βacardi και η softex. Υπάρχουν δεκάδες άλλες επιχειρήσεις,άγνωστες ως όνομα στο ευρύ κοινό ,που ετοιμάζονται για Βουλγαρία.

Φιλος, απο οικογενεια σαν τη δικια μου (= λαικοι ανθρωποι απο μια μετρια - και κατω, στη περιπτωση μου - γειτονια, που δουλευαν ολη τους τη ζωη σαν τα σκυλια για να δωσουν οσο περισσοτερα εφοδια στα παιδια τους) που εστησε εταιρια εισαγωγης ιατρικων μηχανηματων απο το μηδεν και εδω και ~7 χρονια παει καθε χρονο και καλυτερα, φετος "φευγει" (με εμφαση στα ""...) για Βουλγαρια, γιατι "σιγα μη καθομαι εδω περα να δινω το 50+ % των κερδων μου για εισφορες, φορους και οτι αλλη παπαρια τους φεξει οποτε τους φεξει" και να μη ξερω τι θα μου ξημερωσει αυριο ενω εγω εχω κανει το προγραμματισμο μου.

Απλα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#209193 @EDDIE_147
Χαίρομαι που επιβεβαιώνεις αυτά που σου λέω παραπάνω.
Τώρα αν η άποψή σου περί ψυχοπάθειας απορρέει από ηχογράφηση του Eurogroup και από μια φράση που δεν έχεις τα μέσα να επιβεβαιώσεις, φαντάζομαι θα μας προσφέρεις πολύ γέλιο προσπαθώντας να συνθέσεις ό,τι έβγαλε το σημερινό τουίτα με κοπτοραπτική Βαρουφ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209196 Επιβεβαιώνω ότι αντέγραψα το σχόλιο που πόσταρες ή ότι υπάρχουν άπειρα άλλα τέτοια σχόλια στα ίντερνετς; :hmmm:
Την είδε κόσμος τη συνέντευξη ξέρεις...

Όλο το φόρουμ περιμένει αύριο ταληράκια από σένα. :rtfm:

Σε γενικές γραμμές η φάση είναι "Θα έβαζα 10 μπαλάκια αλλά ο επόπτης ερχόταν και μου έπιανε τη μπάλα πριν μπει στο τέρμα. Έχω ευθύνη που συγκρατήθηκα και δεν του έχωσα μια κουτουλιά".
Και αναλαβού την ευθύνη και μάγκας και επιστήμονας και όλα.
:metalo: :metalo: :metalo:

ΥΓ: Για τη δε ηχογράφηση το Μάιο που το είχε πει, είχε "ξεκαθαρίσει" ότι δεν θα πρόδιδε ποτέ τις αρχές εχεμύθειας του eurogroup.
Σήμερα εξέφρασε την έκπληξη του (...) που δεν κρατούσαν πρακτικά και επιφυλάχθηκε για το τι θα κάνει τις ηχογραφήσεις.
:s_drinks :s_drinks

Σε 5 μήνες μπορεί να πει ότι τις βρήκε τυχαία σε torrent όσο έψαχνε τον τελευταίο κύκλο του game of thrones.
Βέγγος είναι, ότι θέλει λέει.
:metalo: :metalo:

εδιτ
και ένα τελευταίο σωστό που έσκασε τώρα (αυτό το αντέγραψα garland αυτούσιο)
Έτσι όπως εξελίσσεται η καριέρα του Βαρουφάκη, στο τέλος θα κάνει τον Μπάτμαν σε παιδικά πάρτι.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#209197 Δηλαδή ο τύπος περίμενε σοβαρά ότι όλη η Ευρώπη θα γονατίσει μπροστά του και κατά τη γνώμη του οοοοοολα τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας ξεκίνησαν απο το 2010 και μετά.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#209198 @EDDIE_147
Δε σου είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι αντέγραψες ένα σχόλιο, τι είμαι EDDIEs να ξέρω τι συζήταγε μέχρι και ο Βαρουφ με τον Μπαρουτοκαπνισμένο;
Για την ανεξάρτητη σκέψη πήγαινε, απλά επειδή έχουμε και οι άλλοι ιντερνετς δε βρίσκω λόγο να διαβάζω τις ίδιες |λογοκρισία| και εδώ μέσα.

Να και η ποδοσφαιρική μπουρδολογία της ημέρας, καλά το πας.

Και όμως, δεν πρόδωσε την εχεμύθεια του Eurogroup όλη εκείνη την περίοδο, στην οποία οι υπόλοιποι εταίροι δε σαν καρακαλτάκες διέρρεαν στα μίντια ζουμερά αποσπάσματα του Eurogroup.
Αλλά εκεί έπεσε ΓΑΡΓΑΡΑ :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Hellenic tifosi έγραψε:Δηλαδή ο τύπος περίμενε σοβαρά ότι όλη η Ευρώπη θα γονατίσει μπροστά του και κατά τη γνώμη του οοοοοολα τα προβλήματα της Ελληνικής οικονομίας ξεκίνησαν απο το 2010 και μετά.

Για ρωτα γυρω σου, να δεις ΠΟΣΟΙ το πιστευουν αυτο, και θα εκπλαγεις.
Ρητορικη ηταν η απαντηση μου βεβαια και το ξερεις ηδη.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#209252 Garland δεν χρειάζεται πρωτότυπη σκέψη και καινοτόμο πνεύμα για να πεις ότι το βλαμμένο είναι βλαμμένο.

Για την εχεμύθεια που λες, αυτό που είχε "διαρρεύσει" τότε ήταν ντοκουμέντο τύπου "Ήρθε το χαζό και παίξαμε στο σβέρκο του μπιζ". :thumbsup:

Η εχεμύθεια αφορά σημαντικές πληροφορίες/αποφάσεις κλπ τις οποίες ο Γιανι "απειλεί" το στερέωμα εδώ και μισό χρόνο ότι τις έχει φακελωμένες.

Τεσπα, άσε τα χαριτωμένα και κάνε μας ταληράκια το τηλεφώνημα απ' το Βερολίνο.

Ποιος πήρε τηλέφωνο;
Υπήρχε εμπλοκή Μπέου;
Μήπως στο ίδιο τηλεφώνημα αναφέρθηκε κάτι για το Βέροια-Ολυμπιακός;

ΥΓ: Όπως σωστά φανταστήκατε το χτεσινό show ήταν μια εισαγωγή για το νέο βιβλίο που θα πλασάρει ο Γιανι σε σύντομο χρονικό διάστημα. Από την αντίδραση του Γαρλάνδιου βλέπω ότι τα φανμποιζ και οι λοιποί υποστηρικτές του μάγου Μέρλιν βρίσκονται σε φάση άρνησης, οπότε θα γράψει καλά νουμεράκια.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#209264 To χθεσινό ήταν μία ευχάριστη επιστροφή για μια-δυο ωρίτσες στην βαβέλ του Γιάνη με ένα νι.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ευρώπη, ποιά Ευρώπη, ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ συνωμότησε εναντίον του ομορφάντρα Γιάνη και ουσιαστικά τoν έριξαν.
Τα είπε όλα με τρόπο που να τον βγάζουν λαδάκι, αφού ακόμα και ο Τσίπρας* στο τέλος τον άφησε ξεκρέμαστο.

Αυτό που συνειδητοποίησα εχθές είναι ότι τελικά ο ΄Ελ δεν καταλαβαίνει από σύγκρουση με την πραγματικότητα.
Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που πιστεύουν σε ασυναρτησίες, ψεύδη, την επιστροφή του μαρμαρωμένου βασιλιά κτλ. Κρίμα.

*Ο οποίος Αλέξης στην "αρχή" (δηλαδή μέχρι πότε ρε Γιάνη;) την έψηνε την εξοδούλα από το ευρώ. :s_crazy