Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Morx
#498814 Καθε φορα που ακουω παραπονα για "μαπα" Forthnet.... ανοιγω το interface του ρουτερ και κοιταω απο απορια να δω τι Uptime εχω.
Ετσι για να νοιωσω λιγη παρηγορια της κωλοφαρδιας.

Η εξυπ. πελατων ειναι τραγικη οντως, αλλα ρε γαμωτο ... απο το 2008 συνδρομητης, σε Λάρισα και Θεσσαλονικη πλεον, ειμαι υπερ του δεοντος ευχαριστημενος.
Χαμηλα Ping για Online gaming και συγχρονιζω στα 15Mbit ...
Uptime χωρις να χασω συγχρονισμο, εχω δει και 4 μηνες !!!!
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#498818 Εγώ με το Technicolor του έχω δει και πάνω από 2 μήνες

Με τους Κινέζους είναι λίγο μάπα η φάση

Γενικά όμως δεν είχα ποτέ προβλήματα, η αδερφή μου είχε θέματα μαζί τους γιατί έπιανε χαμηλα για vdsl που πλήρωνε και ενώ είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά την παίρνουν μετά από 1-2 μήνες και της έλυσαν το πρόβλημα μόνοι τους όταν βρέθηκε θέση σε καμπίνα

Αλλά όταν παίρνεις καμιά φορά και έχουν μισή ώρα αναμονή ε αισταδιαλα

Γενικά πάντως δεν τους αλλάζω μόνο και μόνο επειδή έχουν ακόμα τηλέφωνο από τηλεφωνική πρίζα και όχι από ίντερνετ δεν κοιτάζω άλλους φθηνούς..

ΟΤΕ ούτε καν εδώ και πολλά χρόνια
Άβαταρ μέλους
By otso
#498821 παιδια προβλημα
οπως μου ειχατε πει ειχαμε κανει το κινητο σαν ρουτερ για να εχει ιντερνετ το λαπτοπ . Στην ελλαδα το συστημα δουλευε αψογα αλλα στο εξωτερικο υπαρχει προβλημα. το κινητο μπαινει στο ιντερνετ αλλα το λαπτοπ προσπαθει να συνδεθει και συνδεεται μετα απο μια ωρα , μετα δουλευει κανονικα χωρις διακοπες .
Τους ειπα να σβησουν την συνδεση που ειχαμε κανει ελλαδα και να δημιουργησουν μια νεα . Καμμια ιδεα ;
Βεβαια τους ειπα να αγορασουν ενα αριθμο εκει και προσβαση στο νετ απο κει ουτως η αλλως μιας και με την βονταφον δεν βρηκαμε ακρη στην αγορα μβ για εξω .
Άβαταρ μέλους
By otso
#498998 Einai θεμα του παροχου που συνεργαζεται η vodafone που σερνεται . Το ιδιο τηλεφωνο με καρτα πΟτε πεταει και κινητο και λαπτοπ , οποτε πηρανε τοπικο αριθμο απο τον παροχο που συνεργαζεται ο ποτε . 3.9e για τον αριθμο και απεριοριστα κινητα σταθερα και ιντερνετ για μια βδομαδα ανανεωση για αλλη μια βδομαδα ειναι λιγοτερα νομιζω.
Άβαταρ μέλους
By otso
#499255 Aπο πανω λεω μαλακιες και παραπλανώ τον κοσμο , και δεν μπορω να το σβησω.
Σημερα παλι προβλημα και τηλ στον φινλανδο παροχο , ρωτησε τι κινητο εχουν οταν ακουσε xiaomi redmi note 4 , ειπε
αυτα η δουλευει το personal hotspot η δεν δουλευει και απο αυτα που τους δουλευει καποια δουλευουν οποτε τους καπνισει.
Ειναι προβλημα του κινητου . Υπ οψιν οτι ειναι 2 κινητα μαζι ιδια και με ιδιο λογισμικο το ενα δουλευει αψογα το hotspot
και στο αλλο αμα θελει .
Αγαπητε corsair χρειαζομαι αλλο ενα κινητο , μηπως να παω σαυτο; https://www.banggood.com/Nubia-M2-Lite- ... rehouse=HK
Άβαταρ μέλους
By corsair
#499259 Οσοι έχουν Cote, βγαλανε παλι προσφορά για τις άγιες τουτες μέρες.
Για να περάσετε με κατανυξη στην εκκλησια και στο τραπεζι χαζευοντας FB, τσιλιμπουρδίζοντας στο Tinder και γράφοντας μλκιες σε αυτό το φορουμ, σας δίνει 5GB για 7 μέρες με 0.9 ευρώ.

Σπεύσατε να ενεργοποιησετε εντός της βδομάδας.
Ισχυει για οτι πατάει σε δικτυο COTE. Συμβολαια, κάρτες, χουατςαπ, βατραχια... κλπ.

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
otso έγραψε:Aπο πανω λεω μαλακιες και παραπλανώ τον κοσμο , και δεν μπορω να το σβησω.
Σημερα παλι προβλημα και τηλ στον φινλανδο παροχο , ρωτησε τι κινητο εχουν οταν ακουσε xiaomi redmi note 4 , ειπε
αυτα η δουλευει το personal hotspot η δεν δουλευει και απο αυτα που τους δουλευει καποια δουλευουν οποτε τους καπνισει.
Ειναι προβλημα του κινητου . Υπ οψιν οτι ειναι 2 κινητα μαζι ιδια και με ιδιο λογισμικο το ενα δουλευει αψογα το hotspot
και στο αλλο αμα θελει .
Αγαπητε corsair χρειαζομαι αλλο ενα κινητο , μηπως να παω σαυτο; https://www.banggood.com/Nubia-M2-Lite- ... rehouse=HK

Στην Ελλάδα γιατί δουλεύουν δηλαδή; :dizzy:
Μήπως δεν τα λέει καλά ο Φινλανδός;
Άβαταρ μέλους
By georgex72
#499296 2 gb δώρο στο wind f2go στείλτε στο 1285 το νούμερο 2 έως 08/04 :eat:
Τελευταία επεξεργασία από georgex72 και 02 Απρ 2018, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#499297 @ corsair μας έσωσες!
Ευχαριστούμε πολύ!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By g8777
#499303 Η Βοντα κλασικά γονιμοποιειται ε;
Καλαααααααα.....
Άβαταρ μέλους
By corsair
g8777 έγραψε:Η Βοντα κλασικά γονιμοποιειται ε;
Καλαααααααα.....

g μου ναι... γονιμοποιουνται ασύστολα. Καθετες αυξησεις στα πακέτα + κοψιμο προσφορών... τους έκοψα και γω πλέον. Data απο βατράχι με ενα ταληρο τον μηνα + voip μέσω dealcheap.com. Voda ενα ταληρο το τετραμηνο για την διατηρηση του νούμερου.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#499371 Σε περιοχή χωρίς καινούργια καμπίνα, βλεπω σαν επιλογές cosmote30 στα 30€ και forthnet50 στα 30€ (όπου μου ξεκαθάρισαν πως ο μέσος όρος είναι στα 30). Σταθερά καλό είναι να έχει λίγα λεπτά, αλλά όχι τόσο απαραίτητο. Σε λίγο καιρό ίσως μπει κάποιο synology και με την cyta πρέπει να φύγουμε... Χτες.
Τι διαλέγουμε;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
georgex72 έγραψε:2 gb δώρο στο wind f2go στείλτε στο 1285 το νούμερο 2 έως 08/04 :eat:

ξαφνικά βρέθηκα με 5.5 GB :dizzy: