Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#387258 @mjacob
:lol: ε καλα κ εγω ολα μονος μου τα εκανα.Σημερα πριν φυγω μαλιστα μου ζητηθηκε κ εβγαλα σεντονια ,μαξιλαροθηκη κ να τα παω σε εναν καδο στον διαδρομο ωστε οταν ερθει ο επομενος να στρωθει το κρεββατι.. :vava:

Καλα οι φανταροι ειχαν πλακα.οσοι ηταν απυρετοι ολο ετρεχαν σε αγγαρειες ,πηγαινε το αιμα εκει ,φερε τα ουρα απο εκει κ.λ.π...

Αλλα οι νοσηλευτριες ηταν σουπερ κατα τα αλλα..

@@g6969
Γελα ,γελα πουλακι μου,αν σε παρουν τηλεφωνο τπτ αναψοκοκκινισμενα παλιοφανταρα ,μην απορησεις... :s_sarcastic. Εδωσα το δικο σου τηλ για δικο μου.. :s_rofl :s_rofl

@quadra
:s_howdy
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
mjacob έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Οσο για το 401, ναι ειναι παλιο και φαινεται παντου αλλα το προσωπικο προσπαθει πολυ. Ειδικα το νοσηλευτικο.

ναι, χμ, εγώ με κολικούς λόγω πέτρας στα νεφρά δεν μπορώ να πω τα ίδια για το νοσηλευτικό προσωπικό του 401. Που μου έδωσαν στο χέρι τα νοσοκομειακά ρούχα και με έστειλαν να βρω την τύχη μου μόνος μου :x

Οι γιατροί μια χαρά ήταν. Και από εγκαταστάσεις δεν είχα παράπονο πάντως.

Η εμπειρια απο συγγενεις που νοσηλευτικαν λεει αυτο που εγραψα, καθως και η μικρη δικη μου απο τα εξωτερικα ιατρεια που μου εβγαλαν μια κυστη στην πλατη. Ειναι δε απο τα τελευταια 4-5 χρονια

Το σπαστικο του νοσοκομειου ειναι οτι στις εξετασεις προηγουνται τα στελεχη ακομα και να εχεις ραντεβου αν εισαι πολιτης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
gianik έγραψε:

Πουλάκι μου... γι' αυτό μας λες όλη την ώρα πως πέρασες καλά;;; Η γυναίκα σου το ξέρει;;; :s_wink
Άβαταρ μέλους
By gianik
markvag έγραψε:
gianik έγραψε:

Πουλάκι μου... γι' αυτό μας λες όλη την ώρα πως πέρασες καλά;;; Η γυναίκα σου το ξέρει;;; :s_wink

:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
pgs έγραψε:αφού είναι στρατιωτικό μπορούνε να πάνε πολίτες?

Φυσικα εδω και χρονια. Ειναι ενταγμενα στο ΕΣΥ.
Άβαταρ μέλους
By g8777
markvag έγραψε:
gianik έγραψε:

Aυτο όχι ακόμα. Αλλά έμαθε τα άλλα, με τους δύτες περισυ.
Γιατί νομίζεις μπήκε στο νοσοκομείο; :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
pgs έγραψε:αφού είναι στρατιωτικό μπορούνε να πάνε πολίτες?

Εγώ ως φανταρο είχα πάει.

Το μόνο θετικό ήταν ένας Τ/χης που γνώρισα μέσα και με συμβούλεψε να πίνω πολλές μπύρες για να μην το ξαναπάθω.
Συμβουλή που ακολουθώ έκτοτε :s_drinks
Για να μην λέω ότι δεν έμαθα τίποτα χρήσιμο στο στρατό :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#387282 Τι καλές; Πρώτη φορά μου διέλυσαν φλέβα στο 401 για να μου πάρουν αίμα

Εκτός αν έφταιγε ότι ήμουν πειραματόζωο φαντάρος πάνω στον οποίο μάθαιναν :roll:

Ήθελαν να με χειρουργήσουν κιόλας, πριτς!!!

Ταγματάρχης είναι επιατρος στο ΥΓ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#387289 @gianik
τελος καλο ολα καλα, καταλαβες απο τι το επαθες???, επισης υπαρχει και το ΝΙΜΙΤΣ και του Ναυτικου, που νομιζω οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση.... εκει δεν μπορεις να πας???
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
224v έγραψε:ΝΙΜΙΤΣ

ΝΙΜΤΣ (Ν.Ι.Μ.Τ.Σ.) :iconcool:

Όποιο έχει εφημερία...
Άβαταρ μέλους
By gianik
224v έγραψε:@gianik
τελος καλο ολα καλα, καταλαβες απο τι το επαθες???, επισης υπαρχει και το ΝΙΜΙΤΣ και του Ναυτικου, που νομιζω οτι ειναι σε καλυτερη κατασταση.... εκει δεν μπορεις να πας???

Νομιζω οχι δεν δικαιουμαι στο εν λογω..
Στρεπτοκοκκικη αμυγδαλιτιδα,,,
Με augmentin συνηλθα παντως αμεσως...
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#387296 Στο ΝΙΜΙΤΣ για τους αποστρατους αξκους της ΕΛΑΣ ξέρω σίγουρα ότι δικαιούνται. Φαντάζομαι και οι ενεργεια από ανθυπαστυνομοι και άνω.
Όχι στο ΝΝΑ όμως.

ΥΓ. Περαστικά!