Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#209829 Αμα συνεχίσει τις πίτσες και τα dorito's στο μόνο που θα χωράει να μπει μέσα είναι εσωτερικά του δακτυλίου του Κρόνου.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
Geo f1 έγραψε:
Εικόνα

:inlove:

Να σου δώσω εναν καλό λογο να μην το πάρεις; Τώρα που, λόγω ζυγαριάς, θα βάλεις στοχο να αδυνατισεις, θα σου είναι μεγαλο.
Οποτε, αδυνατιζεις και:
1) ευεξία, χαρά
2) το παίρνεις αυτό στο νεο σου μέγεθος

win-win situation που λεν και στα ανα την Ελλάδα χωρια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#209841 Δεν εχεις αδικο.
Αλλα θα μπορουσα να το παρω απο τωρα σε μικροτερο μεγεθος... :lol:

Προς το παρον δεν θα κινηθω ακομα.
Πριν 20-25 ημερες ειχε 250..
Τωρα 188..
Αυριο?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#209844 Κανε τις κλασικές μαλακιες γκεακο. Ξεκινα απεργία πείνας, χωρις αθληση και θα σου πω εγώ σε καμια 10ρια μέρες πως θα κάνεις scuba στα προφιτερολ.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
#209845 Σε πολλές χώρες, μεταξύ των οποίων κι η Σουηδία, βλέπω λέτε οτι απαγορεύεται το remote start, idling κτλ.
Εγώ παλι είδα αυτό το βίντεο της Volvo (σουηδικη δεν ειναι δαυτη?) αρχές του μήνα να διαφημιζει-καμαρωνει τέτοια λειτουργία:

https://youtu.be/d__UBVoamEg

Μεταξυ αλλων, με το που λέει "prepare my volvo", το αμαξι παιρνει μπροστά, remotely.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Geo f1 έγραψε:
Εικόνα

:inlove:

Παλια τα δινανε τσαμπα σε οσους δουλευανε στα βενζιναδικα της Mobil
Μπορει να εχει και τιποτα τεοια τα συνεργεια στο Σαρακακη
Τελευταία επεξεργασία από trident1971 και 21 Ιαν 2016, 16:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
g8777 έγραψε:Κανε τις κλασικές μαλακιες γκεακο. Ξεκινα απεργία πείνας, χωρις αθληση και θα σου πω εγώ σε καμια 10ρια μέρες πως θα κάνεις scuba στα προφιτερολ.

Την δευτερα εχω ραντεβου με γυμναστη :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#209852 άμα είναι γλυφαδιώτης γυμναστής εκτός από τουμπάνι θα σε βάλει να κάνεις τατουάζ , σολάριουμ για να είσαι μπρούτζινος στη καρδιά του χειμώνα, λεύκανση στα δόντια και πουθενά καμιά τρίχα εκτός από πλούσιο μούσι και χιπστεράδικο μαλλί που θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να είναι καλλωπισμένο :rtfm:

επίσης θα πρέπει να πάρεις και κάποιο ρολόι που να είναι σα δίσκος σερβιρίσματος για να ακουμπάς πάνω το καφέ σου

και εννοείται ότι θα πρέπει να είσαι και τρέντι στο γυμναστήριο, όχι παλιές σκισμένες φόρμες :protest:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
g8777 έγραψε:Μια χαρά Γκεακο δλδ :s_thumbsup

Έπρεπε να τον αναλάβεις εσύ. :shifty:
What's your prediction for Geako's training?

:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
BEAMS έγραψε:
g8777 έγραψε:Μια χαρά Γκεακο δλδ :s_thumbsup

Έπρεπε να τον αναλάβεις εσύ. :shifty:
What's your prediction for Geako's training?

115kg, 87% muscle, 7% fat, 7% τιραμισού