Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pgs
#386831 αφού και ο γαστρεντερολόγος και η μικροβιολόγος μου είπανε ότι αφού δεν δείξανε τίποτα οι εξετάσεις αίματος και tsh δεν χρειάζεται καμιά άλλη εξέταση και αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα θα φαινότανε σε αυτές τις εξετάσεις
Άβαταρ μέλους
By JBT
#386848 και έμεινες σε μία γνώμη παρ΄όλα τα συμπτώματα;

μην κάνετε τέτοια πράγματα ρε παιδιά :(
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#386864 Πέρσι το καλοκαίρι είχα κάτι ενοχλήσεις και επισκέφτηκα τον γαστρεντερολόγο μου. "Κατά 99% δεν είναι απολύτως τίποτα", μου είπε, "αλλά θέλω να κάνουμε μια κωλονοσκόπηση για κάθε ενδεχόμενο".

Ευτυχώς όλα ήταν απολύτως εντάξει, η εξέταση ήταν εντελώς ανώδυνη καθώς την έκανα με νάρκωση -πολύ μεγαλύτερος μπελάς η προετοιμασία της, αλλά ομολογώ ότι είχα μείνει με την υποψία ότι με έβαλε και την έκανα για να πάρει τα χρήματα.

Μέχρι που πριν κανένα δίμηνο διάβασα στο BBC την ιστορία μιας νέας κοπέλας που είχε συμπτώματα παρόμοια με τα δικά μου, τα αγνόησε βασισμένη στην γνώμη ενός γιατρού και τελικά διαγνώσθηκε λίγα χρόνια μετά με προχωρημένη, ανίατη πλέον ασθένεια.

Τότε ήταν που εκτίμησα την προσεκτική προσέγγιση του γιατρού μου.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#386866 δεν βγαίνει από το κώλος βρε χρήστο μ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pgs
#386868 μια φίλη της μητέρας μου γνωστή για την ακρίβεια είχε ατύχημα στην κολονοσκόπηση της έκοψε το έντερο κατά την εξέταση και ποτέ δεν διορθώθηκε. σε μισή ώρα έχω ραντεβού με άλλο γαστρεντερολόγο για μια δεύτερη γνώμη
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
JBT έγραψε:δεν βγαίνει από το κώλος βρε χρήστο μ :lol: :lol:

Είμαι με το παλιό laptop που έχει μουλαρώσει και δεν κάνει ορθογραφικό έλεγχο και έχω βγάλει τα μάτια όλου του κόσμου. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#386873 εάν δουλεύει το γκουγκλ, τότε δεν υπάρχουν δικαιολογίες :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#386876 Χρησιμη εξεταση η κολονοσκοπηση αλλα αν γραψω τις περιπετειες που μπηκαν 2 καλοι φιλοι δεν νομιζω να την κανει κανεις σας! :lol:
Θελει πολυ προσοχη απο τον γιατρο και καλη γνωση του τι μπορει να παει στραβα. Για το δευτερο δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι τον ενημερωσαν πριν την εξεταση.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Νίκος Παππάς έγραψε:Χρησιμη εξεταση η κολονοσκοπηση αλλα αν γραψω τις περιπετειες που μπηκαν 2 καλοι φιλοι δεν νομιζω να την κανει κανεις σας! :lol:
Θελει πολυ προσοχη απο τον γιατρο και καλη γνωση του τι μπορει να παει στραβα. Για το δευτερο δεν εχω ακουσει κανεναν να λεει οτι τον ενημερωσαν πριν την εξεταση.

Πεις δεν πεις, εγώ κάνω κάθε δυο χρόνια εδώ και μια δεκαετία +. Όχι απο επιλογή βέβαια.
Μετά απο ενα σημείο το συνηθίζεις, χάνει την "αίγλη" του....
Τελευταία επεξεργασία από KiloMeater και 20 Απρ 2017, 21:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
g8777 έγραψε:Μου θυμίζει το ανέκδοτο με τον κυνηγο και την αρκούδα.

Αυτό ταιριάζει στην δακτυλικη εξέταση προστάτη.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By gianik
gianik έγραψε:Ελπίζω όχι χειρουργείο..Μπήκα με 39 πυρετό. Με ξεσκονιζουν στις εξετάσεις..

.

Gianik επιστρέφει σπίτι σήμερα!
Διάγνωση αμυγδαλίτιδα.
Το βράδυ θα ακολουθήσει σεντόνι αναλυτικό.
Ευχαριστώ θερμά όλους σας που δείξατε ενδιαφέρον , ειδικότερα κάποιους που όλες τις μέρες μου έκαναν παρέα μέσω viber..
401 ΓΣΝ το θεωρούσα καλό , κριμας όπως έχει καταντήσει , αλλά αυτά θα τα γράψω στο σεντόνι..
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#387081 Μη μου πεις ότι έκανες Πάσχα μέσα! Περαστικά!