Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#336829 Χωρις αξεσουαρ σπιρουνι δεν... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By edmond
gianik έγραψε:To πάτησα Kilo και το κρίμα στο λαιμό σου... :innocent:

Το κρίμα στον ποπό σου θα έλεγα :iconcool: :lol:

@Pic
Μπουφάν της Columbia με την τεχνολογία που αναφέρεις για την ζέστη του σώματος (OmniHeat το λέει), πήρα πέρσι και είμαι υπερ ικανοποιημένος. New tech φάση με την σχετική επένδυση να αφαιρείται και να φοράς το πανοφώρι σκέτο.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
edmond έγραψε:
gianik έγραψε:To πάτησα Kilo και το κρίμα στο λαιμό σου... :innocent:

Το κρίμα στον ποπό σου θα έλεγα :iconcool: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
edmond έγραψε:@Pic
Μπουφάν της Columbia με την τεχνολογία που αναφέρεις για την ζέστη του σώματος (OmniHeat το λέει), πήρα πέρσι και είμαι υπερ ικανοποιημένος. New tech φάση με την σχετική επένδυση να αφαιρείται και να φοράς το πανοφώρι σκέτο.

Interchange 3-1 τα λένε.
Πριν από χρόνια (ίσως και 10) πήρα ένα και από τότε αγόρασα άλλα τρία. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι πολύ πρακτικά.

Όλες οι επενδύσεις (που είναι διαφορετικές αποχρώσεις) ταιριάζουν σε όλα τα μπουφάν και κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Εκτός τούτου, οι επενδύσεις θυμίζουν λιγότερο επενδύσεις μπουφάν και περισσότερο ζακέτες που μπορείς να τις φορέσεις μόνες τους. Επίσης μόνο το μπουφάν (χωρίς την επένδυση) μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα άνοιξη ή φθινόπωρο. Στις διακοπές το καλοκαίρι παίρνω ένα τέτοιο μαζί μου για τα κρύα βράδια...
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#337983 Εικόνα

:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By mirage
Pitt έγραψε:
edmond έγραψε:@Pic

Interchange 3-1 τα λένε.
Πριν από χρόνια (ίσως και 10) πήρα ένα και από τότε αγόρασα άλλα τρία. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά και είναι πολύ πρακτικά.

Όλες οι επενδύσεις (που είναι διαφορετικές αποχρώσεις) ταιριάζουν σε όλα τα μπουφάν και κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Εκτός τούτου, οι επενδύσεις θυμίζουν λιγότερο επενδύσεις μπουφάν και περισσότερο ζακέτες που μπορείς να τις φορέσεις μόνες τους. Επίσης μόνο το μπουφάν (χωρίς την επένδυση) μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα άνοιξη ή φθινόπωρο. Στις διακοπές το καλοκαίρι παίρνω ένα τέτοιο μαζί μου για τα κρύα βράδια...

Ειναι ενα βημα παραπερα απο το 3-1
Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
mirage έγραψε:Ειναι ενα βημα παραπερα απο το 3-1

< >

Ναι βρε, σ΄αυτά αναφέρομαι. Η επένδυση των δύο από τα 4 (Horizons Pine και το Bugaboo) είναι εσωτερικά όπως αυτό που έδειξες.
Το interchange 3-1 σημαίνει ότι η επένδυση είναι αποσπώμενη. Το Omni-Heat είναι το γυαλιστερό εσωτερικά σαν κυψέλες.

Εικόνα

otso έγραψε:μισλεν και συ πιττ;

Καμία σχέση... :s_no
Άβαταρ μέλους
By mirage
#338004 Α ΟΚ. Γιατι εχει και 3-1 χωρις αυτήν με απλο fleece.

< >
Άβαταρ μέλους
By otso
#338005 α ωραια επειδη σε εχω για dandy και gentleman.

στον πιττ παει αυτο και οχι στον κουνελο απο πανω
Τελευταία επεξεργασία από otso και 13 Δεκ 2016, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Pitt
mirage έγραψε:Α ΟΚ. Γιατι εχει και 3-1 χωρις αυτήν με απλο fleece.

< >

Ναι, τα δύο από τα 4 είναι απλό fleece.

Όσον αφορά το omni-heat, μάλλον παίζει περισσότερο marketing και λιγότερο ουσία. Δεν βρίσκω διαφορά ανάμεσα στις επενδύσεις με και χωρίς omni-heat. Εννοώ ότι δεν ζεσταίνεσαι καλύτερα μ’ αυτό. Μ’ αρέσει όμως κυρίως γιατί φοριέται πιο εύκολα και όταν το φοράς τα μανίκια γλυστράνε και μπαίνουν εύκολα, ενώ χωρίς αυτό "κολλάνε" στο μπλουζάκι που φοράς και θέλει να τα φτιάχνεις και να τα τραβάς για να βολευτούν.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Pitt έγραψε:
mirage έγραψε:Α ΟΚ. Γιατι εχει και 3-1 χωρις αυτήν με απλο fleece.

< >

Ναι, τα δύο από τα 4 είναι απλό fleece.

Όσον αφορά το omni-heat, μάλλον παίζει περισσότερο marketing και λιγότερο ουσία. Δεν βρίσκω διαφορά ανάμεσα στις επενδύσεις με και χωρίς omni-heat. Εννοώ ότι δεν ζεσταίνεσαι καλύτερα μ’ αυτό. Μ’ αρέσει όμως κυρίως γιατί φοριέται πιο εύκολα και όταν το φοράς τα μανίκια γλυστράνε και μπαίνουν εύκολα, ενώ χωρίς αυτό "κολλάνε" στο μπλουζάκι που φοράς και θέλει να τα φτιάχνεις και να τα τραβάς για να βολευτούν.

Είδα χθες ένα τέτοιο με omni heat στα intersport με 180€ .Ωραίο μου φάνηκε.Ενα απλό Columbia ειχε 140€
Άβαταρ μέλους
By edmond
#338132 Pitt αυτό έχω. 270 έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#338137 Ων τοπιξ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
edmond έγραψε:Pitt αυτό έχω. 270 έκανε τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αν δεν κάνω λάθος, είναι το Horizons Pine σε μαύρο. Έχω το ίδιο σε καμηλό.

Εικόνα

Βέβαια 270€ εγώ δεν έδωσα ούτε και για τα 4 Columbia μαζί! Το Horizons Pine το πήρα τον Ιανουάριο £70.82... :s_wink