saxon_747 έγραψε:Τώρα θα σας αρχίσει στα γαλλικά και τους δύο. (See what i did here?)
ευχαριστώ αλλά δεν αφορά εμένα το ποστ
saxon_747 έγραψε:Τώρα θα σας αρχίσει στα γαλλικά και τους δύο. (See what i did here?)
GTS έγραψε:Κι όμως μια χαρά το είπα, υπήρχε παρανόηση. Γιατί στο αρχικό σου πόστ ακούστηκε σαν να θέλεις να πας και να σε πληρώνουν αφού ξεκίνησες λέγοντας για ταμείο ανεργίας. Τώρα το διόρθωσες, έπρεπε να ξεκινήσεις με το γραφείο εύρεσης εργασίας. Τελείως διαφορετική εντύπωση. Ελπίζω ότι τώρα καταλαβαίνεις προς τι η αντίδραση κάποιων στο αρχικό σου ποστ και ότι η επιθετικότητά σου είναι αδικαιολόγητη.sknipper έγραψε:Καλα οτι θελεις γραφεις. Τουλαχιστον στην Γερμανια αυτη ειναι η διαδικασια γραφεσαι στο jobcenter και κανεις αιτηση για βοηθημα εφοσων δεν εχεις χρηματα. Και στην Αγγλια γραφεσαι στο jobcenter plus και σε βοηθανε να βρεις δουλεια, και εκει αν εισαι απορος εχεις βοηθημα σου πληρωνουν το νοικι. Ενημερωσου λιγο πριν γραψεις οτι ναναι.GTS έγραψε:Πηγαμε Παρισι και θελουμε να μεινουμε για δουλεια. Πως γραφομαστε στο ταμειο ανεργειας? Πως περνουμε ασφαλιση στο συστημα υγειας μεχρι να βρεθει κανονικη δουλεια; Υπαρχει βοηθημα ευρεσεως εργασιας;....Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποια παρανόηση. Γιατί το να θέλεις να μπεις στο ταμείο ανεργίας χωρίς να έχεις καν δουλέψει για μένα είναι προσπάθεια εξαπάτησης και εκμετάλλευσης του συστήματος. Και αυτό είναι κάτι που το καταδικάζω. Θέλω να ελπίζω ότι εννοείς κάτι άλλο, πχ γραφείο εύρεσης εργασίας. Εκτός αν υπάρχει συνεργασία ταμείου ανεργίας Ελλάδας και Γαλλίας οπότε πάσο και συγνώμη.
GTS έγραψε:Εγώ δεν θέλω τίποτα αλλά και να ήθελα εσένα γιατί σε πειράζει; Κάποιος δηλαδή που πάει να βρει δουλειά σε άλλη χώρα θα πρέπει να πάρει την έγκριση σου;....Άει καλά....
Τέλος από μένα, δεν έχει νόημα.
g8777 έγραψε:Up!Με δεκάδες αυτοκίνητα Ferrari αναμένεται να γεμίσουν οι δρόμοι των Ιωαννίνων στις αρχές του καλοκαιριού, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ηπειρωτική πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τη συγκέντρωση του ιταλικού club ιδιοκτητών Ferrari «Passione Rossa», η οποία, μάλιστα, είναι επετειακή, καθώς συμπληρώνει 25 χρόνια ζωής.
https://www.agon.gr/epikairotita/101720/rantevoy-sta-giannena-dinoyn-oi-idioktites-ferrari/
Το μονο που μπορω να αποκαλυψω την δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι οτι η εκδρομη θα αποτελεσει το κερασακι στην τουρτα για κατι πολυ μεγαλο που ετοιμαζεται στα μερη μας. (Αναμενομενο θα μου πεις).
Μεινετε συντονισμενοι.
Αποπνικτικές είναι οι συνθήκες για μία ακόμη φορά στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων. Η υγρασία παραμένει στα ύψη και σχεδόν σε όλη την διάρκεια του 24ωρου είναι σε επίπεδα άνω του 80%.
Αποτέλεσμα της υγρασίας και της άπνοιας είναι η ομίχλη η οποία καλύπτει όλο και περισσότερες όλες το λεκανοπέδιο, δίνοντας βέβαια στην περιοχή την γνώριμη χειμερινή της εικόνα, δημιουργώντας όμως και δυσκολίες στις μετακινήσεις αλλά και ακυρώσεις των αεροπορικών πτήσεων ή μεγάλες καθυστερήσεις.
Ο συνδυασμός της υγρασίας, της άπνοιας και της ομίχλης ουσιαστικά κρατά εγκλωβισμένη και την αιθαλομίχλη με τις τιμές των μικροσωματιδίων να είναι σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα και να χτυπάνε κόκκινο τις βραδινές ώρες.
Τις τελευταίες ημέρες και για αρκετές ώρες οι τιμές ξεπέρασαν τα 200 μικρογραμμάρια, όταν το όριο ασφαλείας θεωρείται το 50.EpirusPost • Ειδήσεις, Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Θεσπρωτία • times aitalis
Ανήμερα των Χριστουγέννων και από νωρίς το απόγευμα η τιμή ήταν άνω των 150 μικρογραμμαρίων στο σταθμό που λειτουργεί στην πόλη ενώ ακόμη υψηλότερη ήταν στο σταθμό της Ανατολής.
Η Περιφέρεια Ηπείρου προ ημερών είχε προχωρήσει στις συνήθεις συστάσεις οι οποίες προφανώς δεν αποτελούν λύση στο πρόβλημα που έχει εξελιχθεί σε μόνιμο κατά τους χειμερινούς μήνες.
Όσο η πολιτεία το αντιμετωπίζει με απάθεια και στέκεται αδιάφορη η μόνη ελπίδα για αντιμετώπιση επαφίεται στον καιρό..
Αντίδοτο στην αιθαλομίχλη αποτελεί η βροχή…

Ο Πρωθυπουργός είναι τακτικός επισκέπτης του Ζαγορίου, όπου άλλωστε το επέλεξε και αγορά οικοπέδου προκειμένου να προχωρήσει σε ανέγερση κατοικίας.
g8777 έγραψε:Ο Πρωθυπουργός είναι τακτικός επισκέπτης του Ζαγορίου, όπου άλλωστε το επέλεξε και αγορά οικοπέδου προκειμένου να προχωρήσει σε ανέγερση κατοικίας.
![]()
![]()
![]()
https://www.epiruspost.gr/prothypoyrgik ... to-zagori/
Βασική έδρα του Πρωθυπουργού θα είναι η Αρίστη
Lalfamaz έγραψε:g8777 έγραψε:Ο Πρωθυπουργός είναι τακτικός επισκέπτης του Ζαγορίου, όπου άλλωστε το επέλεξε και αγορά οικοπέδου προκειμένου να προχωρήσει σε ανέγερση κατοικίας.
![]()
![]()
![]()
https://www.epiruspost.gr/prothypoyrgik ... to-zagori/Βασική έδρα του Πρωθυπουργού θα είναι η Αρίστη

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]