Μεγαλύτερη ενοποίηση, κοινή διαχείρηση χρέους(=ευρωοομολογο) και κοινή οικονομική πολιτική.
Σίγουρα εκχωρείς εθνικη κυριαρχία, όμως αν υποτεθεί ότι αναβαθμιζονται οι Ευρωεκλογές, αυτό κάπως ισορροπείται.
markvag έγραψε:Red Garland έγραψε:Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί βρέθηκαν χειροκροτητές από κάτω και μάλιστα Έλληνες, πιθανώς θα νομίζουν ότι αυτά που λέει μπορούν να γίνουν την επόμενη μέρα και δεν συνεπάγονται χοντρή παράδοση κομματιών εθνικής κυριαρχίας. Oh, well
Ούτως ή άλλως, η συμμετοχή σε μία τέτοια ένωση, με δηλωμένο - αδήλωτο σκοπό να μετατραπεί σταδιακά σε κράτος τύπου Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, συνεπάγεται μείωση της εθνικής κυριαρχίας.
Κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει (οι περισσότεροι δυστυχώς), και να ένας λόγος που η ΕΕ έχει πρόβλημα τελευταίως...
Για εμένα το μόνο καλό που μπορεί να προκύψει από την παρούσα κρίση είναι μία απόφαση επιτέλους να γίνουν μερικά βήματα προς την πραγματική ενοποίηση.
2014 έγραψε:Τι λέτε, δλδ, ότι πέρα ως πέρα στις ΗΠΑ επικρατούν οι ίδιες οικονομικές κλπ συνθήκες;
Κάτι πίνετε κ δεν μου δίνετε. Για δε μου δίνετε απ' αυτό που πίνετε;
2014 έγραψε:Τι λέτε, δλδ, ότι πέρα ως πέρα στις ΗΠΑ επικρατούν οι ίδιες οικονομικές κλπ συνθήκες;
trident1971 έγραψε:2014 έγραψε:Τι λέτε, δλδ, ότι πέρα ως πέρα στις ΗΠΑ επικρατούν οι ίδιες οικονομικές κλπ συνθήκες;
Δεν λενε αυτο, λενε οτι φευγοντας απο το Τεξας (που εναι περιπου σαν τη Γαλλια σε εκταση) ο Τεξανος με το καπελο θα περασει τα "συνορα" με το Νεο Μεξικο και θα μιλανε την ιδια γλωσσα, θα εχουν το ιδιο νομισμα, τους ιδιους ως επι το πλειστον νομους κλπ
Εδω αντιστοιχα ο Ελβετος αμα κανει πως κουνιεται λιγο στα συνορα θα ακουσει "Άχτουνγκ", απο την αλλη Μπονζουρ, απο την αλλη κατι αλλο κλπ. Αλλο ενα εθνος αλλο δεκαδες.
εδιτ Με προλαβαν οπως παντα
mirage έγραψε:Ντοχ. Ο ενας λαος σου λεει μπονζουρ και ο αλλος αχτουνγκ. Για σκεψου λιγο.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]