Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
otso έγραψε:λοιπον εμπειρια απο το e-shop . μεχρι τωρα εχω αγορασει πολλα πραγματα απο αυτους χωρις προβλημα ιδιαιτερα μετα που εκαναν εσοπ ποιντ εδω και ερχοντουσαν χωρις μεταφορικα , αλλα ποτε δεν ειχε τυχει να επιστρεψω κατι .
με το ψηφιακο σημα τωρα αγορασα 2 αποκωδικοποιητες και σκαρτ . συνδεω τον εναν δεν επαιζε η τηλεοραση , τον βαζω σε αλλη επαιζε. τους παιρνω τηλ και λεω τον εναν τον επιστρεφω και το σκαρτ μιας και δεν παιζει η τηλεοραση και θελω να αγορασω μια τηλεωραση . μου λενε πηγαινε στο εσοπ ποιντ δωστο πισω και παρηγγειλε απο κει την τηλεοραση ωστε να πληρωσεις μονο την διαφορα , και ετσι κανω .
ερχεται η τηλεοραση παω να την παρω λεω ποσο ; και μου λεει ολο το ποσο της τηλεορασης , ρε μεγαλε λεω πας καλα; μου λεει δεν εχουν ελεγξει τον αποκωδικοποιητη ακομα και δεν εχει εγκριθει πιστωτικο . μου φαινεται καπως λογικο , λεει αμα θες την κραταω μεχρι να βγει πιστωτικο . την παιρνω για να μην μεινει η γιαγια χωρις τηλεοραση ,και φεβγωντας λεω απο σενα θα παρω τα λεφτα η σε λογαριασμο;.ποια λεφτα λεει το e-shop δεν επιστρεφει ποτε λεφτα . αν παραγγειλεις θα σου τα αφαιρεσουμε. ειναι και κολαρχιδο ο τυπος ειπα να τον πιασω απο τον λαιμο, αλλα αι σιχτιρ θα τους παρω τηλ.
την αλλη μερα σμσ απο το e-shop 2 μαλιστα οτι εχω πιστωτικο συν τηλεφωνημα απο τον ντοπιο βλακα.
για αρχη στελνω εμαιλ με ολα τα στοιχεια μου ονομα τηλ και τα λοιπα και λεω δεν με ενδιαφερει πιστωτικο θελω τα λεφτα μου .
μου απανταει μια ασχετη και λεει δεν μπορω να σας βρω στα κιταπια μου απο το κινητο σας . γινομαι τουρκος μεχρι που τους εβρισα και τους ειπα ελληνικο δημοσιο και εστειλα την παραγγελια οπως μου την ειχαν στειλει.
περνανε 2 μερες τιποτα εν τω μεταξυ μπαινω στο σαιτ και ναι καλα θυμωμουνα , στις επιστροφες σου δινουν τα χρηματα σου με οποιο τροπο εχεις πληρωσει .ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΕΞΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ.
καποια στιγμη φτανει εμαιλ απο την εν λογω κυρια το οποιο δεν ελεγε τιποτα , απλως ηταν επιστροφη του δικου μου . καπου εχασα την μπαλα μετα τα πηρα στο κρανιο ,στελνω εμαιλ και παιρνω τηλ στο λογιστηριο , γιατι ρε δεν μου δινεται τα λεφτα μου ; αν μας δωσει εντολη κυριε το τμημα σερβις θα σας τα δωσουμε . τηλ στο σερβις , πρωτη ατακα δεν σας βρισκουμε απο το κινητο σας , ε δοκιμαστε ηλιθιοι απο το ονομα , α μαλιστα κυριε σας βρηκα θα το τακτοποιησω , για να μην περιμενετε στο τηλ θα σας παρω εγω. ε ακομα περιμενω .
ρε τους γυφτους δεν μπορω να το πιστεψω . δεν ειμαι και σιγουρος αλλα στο εξωτερικο απο οταν θυμαμαι και πριν ιντερνετ επεστρεφες στο καταστημα οτι ειχες παρει και επαιρνες τα λεφτα σου πισω , αλλα και εδω φανταζομαι το ιδιο θα ισχυει γιαυτο δεν αναφερουν και κατι στο σαιτ τους . δηλαδη αν ειχα παρει τηλ με 1500 ε θα περιμενα να τα παρω πισω μετα 10 χρονια σιγα σιγα; και αν σκοτωνομουν θα ηξερε κανεις οπως και τωρα απο την οικογενεια οτι εχω πιστωτικο ; η κακομοιρια του ελληνα εμπορακου , δεν θα ξεφυγουμε ποτε απο αυτο.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ
σημερα ο εμπορακος μου εδωσε πισω τα λεφτα μου μετρητα.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#54508 Μια μικρή ιστορία γαματοσύνης του Amazon:

Πριν 2 χρόνια σχεδόν, ειχα αγοράσει απο το Amazon ενα wifi router της TP LINK. Με υπηρέτησε φανταστικά μέχρι που πριν λίγες μέρες άρχισε να μου κάνει κόλπα με chokes και slowdowns. Ξεκαθαρα H/W θεμα. Επικοινώνησα με το support της TP LINK ως όφειλα και μετά απο μια σειρά ανταλλαγή e-mail και trolling συμφωνησαν οτι θα μου αλλάξουν μετα χαράς το μοντεμ με καινούργιο.

Οταν τους ειπα οτι διαμένω στην Ελλάδα και το αγόρασα απο Γερμανία... μου πέταξαν ενα "we don't support global RMA, contact if you want Amazon". Πούλημα στεγνο!

Τεσπα, δεν ειχα και πολυ ορεξη να επικοινωνησω με το Αμαζον και απλα θα πηγαινα να παρω ενα καινουργιο μοντεμ... αλλα τελευταια στιγμή λεω "δεν βαριέσαι". Μπαινω στο Αμαζον, τους λέω για το πουλημα που εφαγα απο TP LINK, τους επισυναψα την τελευταια ανταλλαγη email που είχα μαζί τους... και αυτό ήταν!

Μου στελνουνε πεντακαίνουργιο router με δική τους χρέωση και δεν ζητούν πίσω ουτε καν το παλιο!!!! :dizzy: :yahoo: :metalo: :thumbsup: :s_wacko :s_wacko

Σοκ και δέος... οι ανθρωπο ειναι αλλού. Ειχα και παλιοτερα χρησιμοποιησει το support τους, αλλα τώρα με στείλανε!!! Αν πουλουσαν και μαναβική... και αυτήν απο εκει θα την ψώνιζα! Χαλάλι τους ολα τα λεφτά...
Άβαταρ μέλους
By dimik
corsair έγραψε:Μια μικρή ιστορία γαματοσύνης του Amazon:

Πριν 2 χρόνια σχεδόν, ειχα αγοράσει απο το Amazon ενα wifi router της TP LINK. Με υπηρέτησε φανταστικά μέχρι που πριν λίγες μέρες άρχισε να μου κάνει κόλπα με chokes και slowdowns. Ξεκαθαρα H/W θεμα. Επικοινώνησα με το support της TP LINK ως όφειλα και μετά απο μια σειρά ανταλλαγή e-mail και trolling συμφωνησαν οτι θα μου αλλάξουν μετα χαράς το μοντεμ με καινούργιο.

Οταν τους ειπα οτι διαμένω στην Ελλάδα και το αγόρασα απο Γερμανία... μου πέταξαν ενα "we don't support global RMA, contact if you want Amazon". Πούλημα στεγνο!

Τεσπα, δεν ειχα και πολυ ορεξη να επικοινωνησω με το Αμαζον και απλα θα πηγαινα να παρω ενα καινουργιο μοντεμ... αλλα τελευταια στιγμή λεω "δεν βαριέσαι". Μπαινω στο Αμαζον, τους λέω για το πουλημα που εφαγα απο TP LINK, τους επισυναψα την τελευταια ανταλλαγη email που είχα μαζί τους... και αυτό ήταν!

Μου στελνουνε πεντακαίνουργιο router με δική τους χρέωση και δεν ζητούν πίσω ουτε καν το παλιο!!!! :dizzy: :yahoo: :metalo: :thumbsup: :s_wacko :s_wacko

Σοκ και δέος... οι ανθρωπο ειναι αλλού. Ειχα και παλιοτερα χρησιμοποιησει το support τους, αλλα τώρα με στείλανε!!! Αν πουλουσαν και μαναβική... και αυτήν απο εκει θα την ψώνιζα! Χαλάλι τους ολα τα λεφτά...

Πάρε και μια ιστορία αμπαλοσύνης....

30 Νοέμβρη παραγγέλνω CPU-Motherboard-Ψύκτρα-RAM αξίας 750€, οι άμπαλοι τα στέλνουν με 3 διαφορετικά δέματα, πρώτη φεύγει η CPU και ακολουθούν τα υπόλοιπα με προτεινόμενη ημερομηνία παράδοσης 15/12/2014.
Σήμερα 23/12 τα έχω όλα να κάθονται να περιμένουν μάντεψε τι....την CPU ή οποία σημειωτέον ήταν η μοναδική που στάλθηκε με Asendia ενώ όλα τα άλλα με DHL.
Φυσικά τους έκραξα μέσω email και μου έστειλαν άλλη CPU πάλι με Asendia η οποία θα παραδοθεί 7 Γενάρη. :s_mad
Το ίδιο συμβαίνει και με SSD 512g από 25 Νοέμβρη που ακόμα αγνοείται η τύχη του, έστειλαν άλλο που θα παραδοθεί πάλι Γενάρη. :rant: :rant: :rant:
Το πιθανότερο είναι ότι η Asendia είναι ΓΤΠΚ αλλά δεν με νοιάζει, πλήρωσα μεταφορικά και θέλω τα πράγματα μου, φταίω εγώ αν τελικά έρθουν 2 CPU και 2 SSD και τους επιστρέψω @@???? 'Ετσι κι αλλιώς στέλνουν πράγματα με 3ψήφια αξία χωρίς tracking τα ζώα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#54530 Θα φταις γιατί μετά θα γαμάς όλους τους υπόλοιπους. Στείλε τους ένα μήνυμα εξηγώντας τι έγινε και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σου εδειναν πίσω τα μεταφορικά αν όντως υπάρχει θέμα. Επίσης, η αναφορά ότι ο συγκεκριμένος μεταφορέας είναι ΓΤΠΚ θα έχει κι αυτή τη σημασία μελλοντικά.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#54532 Γενικα μην το σκεφτεστε πολυ. Αν εχετε δικιο κραξτε στο Amazon γιατι οσα λετε λαμβανονται πολυ σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#54543 Στις περισσότερες περιπτώσεις η Amazon σου στέλνει mail μετά την αγορά, ζητώντας σου να αξιολογήσεις τις υπηρεσίες τους, καθώς και το αν έλαβες το προϊόν στον αναμενόμενο χρόνο.

Αν δεν αξιολογούμε, δεν μπορεί να γνωρίζει η Amazon πόσο εντάξει είναι οι συνεργάτες της στις υποχρεώσεις τους. Κλασσικά το τελευταίο διάστημα στέλνει δέματα από Αγγλία με την iParcel η οποία αργεί χαρακτηριστικά κάθε φορά. Λάθος μου που δεν μπήκα δυστυχώς ούτε μια φορά στην διαδικασία να τους αξιολογήσω και να τους ρίξω μαύρο... :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
corsair έγραψε:Μια μικρή ιστορία γαματοσύνης του Amazon:

διάβασες το ποστ μου στο " μου άρεσε" τόπικ? σε 2 δεύτερα μου τηλ κ θα μου στείλουν πίσω τα λεφτά...
είναι μακρά το καλύτερο μαγαζί...
Άβαταρ μέλους
By dimik
drdino έγραψε:Θα φταις γιατί μετά θα γαμάς όλους τους υπόλοιπους. Στείλε τους ένα μήνυμα εξηγώντας τι έγινε και δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σου εδειναν πίσω τα μεταφορικά αν όντως υπάρχει θέμα. Επίσης, η αναφορά ότι ο συγκεκριμένος μεταφορέας είναι ΓΤΠΚ θα έχει κι αυτή τη σημασία μελλοντικά.

Έχω ανταλλάξει ουk ολίγα emails με το support τόσο του amazon.fr όσο και του co.uk, τα οποία αν κρίνω απο τους τύπους που απαντάνε είναι στην Ινδία.
Ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, ο ένας μου έλεγε ότι είναι in delivery process και όταν του ζήτησα το tracking εφόσον μπορεί να το δεί αυτός μου είπε σου στέλνω άλλο. Όταν ζήτησα το άλλο να σταλεί με courier σαν αποζημίωση για την καθυστέρηση έκανε την πάπια ότι και καλά έχει ήδη προχωρήσει η παραγγελία αλλά τουλάχιστον το έστειλε με Royal Mail.
Ο άλλος όταν του είπα ότι έχουν περάσει πολλές μέρες και δεν έχει έρθει έστειλε άλλο παρόλο που δεν το ζήτησα αλλά το έστειλε πάλι με Asendia :slap:

H πλάκα είναι ότι σήμερα είχα σημείωμα απο το ταχυδρομείο και χάρηκα ενώ τελικά ήταν SSD που είχε παραγγείλει ο αδερφός μου την ίδια μέρα απο την ίδια προσφορά με εμένα, ο δικός μου ήρθε 10 μέρες πριν ενώ και σε αυτόν έστειλαν άλλον προχθές που τους παραπονέθηκε. :slap:

Αν μου έρθουν 2πλα προϊόντα τελικά θα τους πω να στείλουν courier να τα παραλάβουν δεν θα τρέχω στην άλλη μεριά της πόλης εργάσιμες ώρες και μέρες για να τους κάνω επιστροφή.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#55672 Έχω μια απορία σχετικά με το PayPal, δεν ήξερα αν έπρεπε να γράψω εδώ ή στο θέμα με τις Τράπεζες, κτλ. Anyway, όταν ήμουν στην Αγγλία, είχα ανοίξει έναν λογαριασμό στο PayPal, στοιχεία διευθύνσεις, τηλέφωνα, κάρτες, όλα της Αγγλίας. Γύρισα μόνιμα Ελλάδα και δεν ξαναμπήκα στο λογαριασμό μου. Τώρα που θέλω να το ενεργοποιήσω, δεν θυμάμαι το password. Το e-mail είναι ίδιο, αλλά ο αριθμός τηλεφώνου είναι ο αγγλικός, όπου δεν υπάρχει πια και δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση λογαριασμού. Κάποια σκέψη; :oops:
Άβαταρ μέλους
By gakost
#55673 έχει ξαναγραφτεί
Το Paypal δεν σε αφήνει να αλλάξεις χώρα στον λογαριασμό και συνέπεια κωδικό χώρας στο τηλ επικοινωνίας. Πρέπει να κάνεις άλλο λογαριασμό με χώρα Ελλάδα (χρησιμοποιώντας άλλο email)
Άβαταρ μέλους
By mirage
#55762 Mιλα και με το support μπας και μπορεσεις να κρατησεις το email σου. Ο αλλος παντως πρεπει να κλεισει.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
mirage έγραψε:Mιλα και με το support μπας και μπορεσεις να κρατησεις το email σου. Ο αλλος παντως πρεπει να κλεισει.

ΟΚ, θα κοιτάξω να επικοινωνήσω μαζί τους. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#60073 Συστημένος φάκελος που έρχεται με fedex (από us) ποιός σκατά το διανέμει στην Ελλάδα; Γύρισε πίσω ένας που είχε σταλεί.