Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
#313913 Ψιλοάσχετο, το emsc ανοίγει σε εσάς; :hmmm:

edit τώρα διάβασα πως είναι γενικό το πρόβλημα
Τελευταία επεξεργασία από mikeerfol και 16 Οκτ 2016, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Dodger έγραψε:τι γίνετε στα Γιάννενα ρε παιδιά; Κάτι 5,5άρια και 3,5άρια διαβάζω..

Τι να γίνεται,κουνηθηκαμε για κάποια δεύτερα,ούρλιαζαν κάποιες κυρίες,οι μισοί είναι στις πλατείες,οι άλλοι μισοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε και ειναι αραχτοί,συνεχίζει να τρέμει σποραδικά.5,5 ρίχτερ με μικρό εστιακό βάθος στην περιοχή της Ζίτσας όπου εχει γνωστο ρήγμα.Μικροζημιες και κατολισθήσεις σε κάποιους επαρχιακούς
Άβαταρ μέλους
By g8777
#313915 Ο belg έχει ρεπορτάζ από το κέντρο, δεν σταματάνε τις τσιριδες κάτι κυρατσες.

ΣΚΑΣΤΕ ΡΕ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΚΡΆ ΠΑΙΔΙΆ

Edit :
:lol: :lol: :inlove: :inlove:

15 ευρώ τη σφυριχτρα λέμε και τρίτη πρωί θα τελικιαζουμε Veyron στη Χαριλαου Τρικούπη. :s_shout
Άβαταρ μέλους
By Dodger
belgarion έγραψε:
Dodger έγραψε:τι γίνετε στα Γιάννενα ρε παιδιά; Κάτι 5,5άρια και 3,5άρια διαβάζω..

Τι να γίνεται,κουνηθηκαμε για κάποια δεύτερα,ούρλιαζαν κάποιες κυρίες,οι μισοί είναι στις πλατείες,οι άλλοι μισοί δεν έχουν καταλάβει τίποτε και ειναι αραχτοί,συνεχίζει να τρέμει σποραδικά.5,5 ρίχτερ με μικρό εστιακό βάθος στην περιοχή της Ζίτσας όπου εχει γνωστο ρήγμα.Μικροζημιες και κατολισθήσεις σε κάποιους επαρχιακούς

Διάβασα στο seismoi.gr

15-10-2016, 23:40, 3.2 R, 20 χλμ Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων
15-10-2016, 23:33, 3.2 R, 16 χλμ Δυτικά - Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων
15-10-2016, 23:30, 2.7 R, 9 χλμ Δυτικά - Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων
15-10-2016, 23:28, 2.7 R, 7 χλμ Νότια - Νοτιοανατολικά των Ιωαννίνων
15-10-2016, 23:14, 3.5 R, 22 χλμ Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων
15-10-2016, 23:18, 4.1 R, 25 χλμ Νοτιοδυτικά της Κόνιτσας
15-10-2016, 23:14, 5.5 R, 17 χλμ Βορειοδυτικά των Ιωαννίνων
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#313951 Τώρα μας κουνάει λίγο πάλι.
Στο μεταξύ γύρισα σπίτι,βρήκα όλη την πολυκατοικία στα μπαλκόνια και μου λένε :Πω πω έγινε μεγάλος σεισμός , είπα να τρολλαρω και να κάνω τον ανηξερο αλλά είδα ότι οι γυναίκες ήταν έτοιμες να πηδήξουν από τα μπαλκόνια οπότε το έπαιξα σοβαρός

.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
belgarion έγραψε:Τώρα μας κουνάει λίγο πάλι.
Στο μεταξύ γύρισα σπίτι,βρήκα όλη την πολυκατοικία στα μπαλκόνια και μου λένε :Πω πω έγινε μεγάλος σεισμός , είπα να τρολλαρω και να κάνω τον ανηξερο αλλά είδα ότι οι γυναίκες ήταν έτοιμες να πηδήξουν από τα μπαλκόνια οπότε το έπαιξα σοβαρός

.

Nταξ, πώς φαίνεται οτι οι παγουράδες δεν εχουν ιδέα απο σεισμούς :lipsealed:

στα σοβαρά τώρα, μάζεψε τουλάχιστον τους δικούς σου!
Άβαταρ μέλους
By JimClark
g8777 έγραψε:SEISMIC ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ :s_cry :s_cry :s_cry

ήμουν απόλυτα σίγουρος για αυτό το ποστ. :lol:

Ψυχραιμία.

Ευτυχώς δε το βίωσα γιατί είμαι μεγάλος χέστης με τους σεισμούς
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:
g8777 έγραψε:SEISMIC ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΑΣ :s_cry :s_cry :s_cry

ήμουν απόλυτα σίγουρος για αυτό το ποστ.

Ψυχραιμία.

Ευτυχώς δε το βίωσα γιατί είμαι μεγάλος χέστης με τους σεισμούς

Όλο το βράδυ δεν έχει σταματήσει να κουνάει,μερικοί μετασεισμοι είναι 4,5-5 ρίχτερ.Πάρα πολλοί πρέπει να την έβγαλαν σε αμάξια και πλατείες
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#314062 Η υστερία έχει βαρέσει κόκκινο.Η διπλανή την έβγαλε όλο το βράδυ στο αυτοκίνητο και μετά 7.30 το πρωί φώναζε ότι τις έσπασαν όλα τα γυάλινα ,εμάς στο σπίτι έπεσε ενα κραγιόν και ενα σαμπουάν...Ήρθα για καφέ και το μόνο που ακούω από τα γυρω τραπέζια είναι θεωρίες συνωμοσίας....

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
g8777 έγραψε:Έκλεισαν τα σχολεία αύριο. :rant: ΚΆΝΕ ΚΆΤΙ :rant: :rant: :rant: :rant:

Τι να κάνω,να έρθω για babysitting?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#314089 Βγες στη Βιλιαν :inlove:, πάρε τηλέφωνο στον ΗΧΩ ΦΜ, ΚΆΝΕ ΚΆΤΙ. Ενα ποδήλατο ήθελα να πάω και μόλις σκέφτηκα τι trailer park θα χει γίνει το παραλιμνιο έκατσα να δω Μπεν και Χολυ. Γτπμ. :x
Άβαταρ μέλους
By belgarion
rx8_drifter έγραψε:Δλδ τί θεωρίες συνωμοσίας :tomato:
ΞΕΡΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.

Τα γνωστά, ηταν πολύ μεγαλύτερος από ότι λένε,θα κάνει τεράστιο σεισμό ,το ξέρουν και δεν μας το λένε,εμένα μου το είπε ο τάδε ότι θα κανει 6,5 ρίχτερ ,κοκ.Γενικοτερα επειδή έχω βρεθεί σε τραπέζια τις τελευταίες μέρες με ανθρώπους που δεν ήξερα,το τι εχω ακούσει από θεωρία συνομωσίας δεν λέγεται.Ξέρατε εσείς ότι είχαν γίνει 3 απόπειρες κατά του Καραμανλή με ολμο στην Αττική οδό? Αυτός που τα έλεγε επέμενε ότι την 3η φορά τον απεγκλωβισε ο ίδιος( Αθηναίος πυροσβέστης...).Να μην αρχίσω με τις θεωρίες για τα εμβόλια που συζητάτε στο θέμα περι θρησκείας...