Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#225539 Και οι Rolling Stones έδωσαν λουλούδια και είδες μετά τι έγινε με τους συνταγματάρχες.

Κουφάλες δεξιοί...!
Άβαταρ μέλους
By JBT
#225540 Προσωπικά Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Ότι ο κόσμος είναι για τα μπάζα; γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων. Το θέμα είναι τι προτείνεις όμως; απλά και μόνο να μπαναρει τον κάθε καθυστερημένο επειδή είναι όλα αυτά που λες; (και δεν έχεις άδικο ε).

Είναι σαν να ζητάς στην αστυνομία να πατάξει τη βλακεία. Απλά δε γίνεται αυτό. Αυτό που γίνεται είναι όμως να διαλέξεις τις παρέες σου. Δηλαδή να μπαναρεις όποιον θέλεις Από την παρέα που θα βρεθείς έξω κλπ. Με τους υπόλοιπους τι προτείνεις να γίνει; ραντισμα με λάδι και ψήσιμο;

Το φόρουμ δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ίδια την κοινωνία. Κι αυτό είναι φυσιολογικό.

Και οι βλάκες χρειάζονται όμως, μην το ξεχνάς αυτό :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
dimitrisB έγραψε:Τις καλησπέρες μου. :)

Πέρασαν 5+ μήνες, αφ΄ότου ενημέρωσα για την αποχώρησή μου.
Όλο αυτό το διάστημα, συνέχισα την ενασχόλησή μου με το φόρουμ, καταναλώνοντας τις ίδιες "εργατοώρες" καθημερινά, όπως και πρίν . Μέλη που εκτιμώ ή και άγνωστα αλλα ευγενή :rtfm: , έλαβαν πμ με απαντήσεις σε ερωτήσεις τους, που ήξερα την απάντηση και βοήθησα μετά χαράς με την όποια γνώση μου.

Ακόμα και στη συνάντηση της 31/1 , συμμετείχα για 20 λεπτά, μόνο και μόνο για να γνωρίσω τον HF και face to face να του επισημάνω μερικά πράγματα, αλλά κυρίως για να δεί ποιός είναι ο "περίεργος" που βλέπει το φόρουμ με αυτόν, το δικό του "ιδιόρρυθμο" τρόπο. Και η άποψή μου την οποία και του διατύπωσα:
Η παλιότερη διαπίστωσή μου ( viewtopic.php?p=168371#p168371 ) ..., ελάχιστα διαφοροποιήθηκε! :(
Οι ίδιοι ΑΛΗΤΑΡΙΟΙ , συνεχίζουν να γράφουν με το ίδιο, προκλητικό ύφος.
Οι ίδιοι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, συνεχίζουν να προωθούν τις ιδέες τους, χωρίς ίχνος ενδοιασμού για το άν κάποιοι τους έχουν "μυριστεί", αρκεί να πούν τα δικά τους και να "εξουδετερώσουν" τον .... υποτιθέμενο πολιτικό εχθρό.
Οι ίδιοι ΓΕΛΟΙΟΙ, συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν κλισέ φρασεολογίες, ακόμα και ολόκληρες παραγράφους, στο βωμό της "πειθούς".
Οι ίδιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, συνεχίζουν να μολύνουν με off topics ακόμα και τα πλέον "αδιάφορα" τοπικά, και ... "όποιος τσιμπήσει, κέρδος είναι", τζερτζελές και μπίζνα να γίνεται . :roll:

Το χειρότερο όμως , όπως επισήμανε και ο nass, λίγες σελίδες πρίν : Αποχώρησαν ακόμα τουλάχιστον 4-5 αξιόλογα μέλη. Κρίμα!!! :(

Σε ότι αφορά στην επάνοδό μου: Ας όψεται που υπάρχουν στο φόρουμ και 5-10 φίλοι, γνωστοί προσωπικά, αλλά και άλλοι τόσοι "άγνωστοι" αλλά "Κύριοι" (το Κ Κεφαλαίο ).
Ειδικότερα δε, όταν προ 15ημέρου δημιουργήθηκε το τοπικό : <<Με τι ασχολείσαι, ....>>, ήμουν έτοιμος να επανέλθω, να κάνω μιά προσπάθεια για την επανένταξή μου στην κοινότητα.
Γράφτηκαν όμορφα κείμενα, σαν "Μονόλογοι", που έδειξαν πως υπάρχει ακόμα αρκετή ποιότητα στο φόρουμ, αν και πάλι "κατέγραψα" τα μέλη που συμμετείχαν με τις "μαρτυρίες" τους και τις προσωπικές τους ιστορίες, και ... διαπίστωσα:
Ένα ποσοστό μελών (ομολογώ μικρότερο του αναμενομένου απ εμέ) , εκ των "δύστροπων" και ειδικότερα των "κατηχητών" , ανήκοντες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ του κυνοβουλίου, εννοείται ότι , ούτε τα δοντια να τους βγάζεις, δεν θα σου πούν που δουλεύουν, πως τους λένε (Κώστα, Γιώργο, αυτό έλειπε να περιμένω να αναφέρει κάποιος επίθετο), πού μένουν, τυχόν οικονομική τους άνεση ή ανέχεια κλπ.
Και δεν υπάρχει δικαιολογία , ότι <<φοβάμαι μήπως μου την πέσουν, αν δώσω κάποια προσωπικά μου στοιχεία>>.
Απλά, αφήνοντας "αιθαλομίχλη" για το άτομό του ο καθένας, μπορεί να συμπεριφέρεται και χυδαία, άνανδρα, να περνάει τις πολιτικές του ιδέες και ας γράφει απ΄τα γραφεία πχ της Συγγρού ή της Κουμουνδούρου. ΑΛΗΤΕΙΑ !

Έτσι λοιπόν, καθυστέρησα το 1ο (επανα)ποστάρισμά μου,.... κρατώντας "πισινή"!

Και, .... ω του θαύματος, με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις, ...(δυστυχώς) επαληθεύτηκαν οι φόβοι μου!
Ξαναγίνεται της <<π@τάν#ς το μαγκάλι>>! :dizzy: :help:

Εύχομαι λοιπόν και πάλι υγεία, διαβάζω καθημερινά, αλλά δεν βλέπω προκοπή και δύσκολα θα επανέλθω στο φόρουμ.
Αν ... δεν αντέξω στον πειρασμό και το πράξω, πιθανότατα δεν θα είμαι ο ίδιος στη συμπεριφορά.
Θα πέσει βρισίδι, που θα απορήσουν -όσοι με ξέρουν εδώ και 7 χρόνια- για ... το κατάντημά μου !

ΥΓ : 1/Καλό θα ήταν .... να κοιταχτείτε σε κάνα γιατρό κάποιοι, δεν είναι κακό ! :oops:
Εγώ πήγα, τα χάπια που μου έδωσε τα παίρνω!!! :rtfm:
Αν αποδίδουν δεν ξέρω, θα δείξει ! :oops:
Αλλά, ... πάρτε και σείς (οι συγκεκριμένοι που εννοώ) κανένα. Προληπτικά βρέ αδερφέ και ..... για το καλό του φόρουμ!
2/ Το νού σας οι "γνωστοί-άγνωστοι". Το γεγονός πως -οι συγκεκριένοι- είστε το 99% "φαντομάδες", δεν αναιρεί την άποψη περί του χαρακτήρας σας, ούτε τα περί των προθέσεων και του σκοπού της παρουσίας σας στο φόρουμ.
Αν και για να συνεχίζετε απτόητοι το τροπάρι σας, ... ΤΣΙΠΑ => 0 !
3/Θα σχολίαζα περαιτέρω επι των ποστς που αναρτήθηκαν στο "Προτάσεις για τον Κανονισμό του φόρουμ¨, αλλά ... αρκετά σας "κούρασα".
:s_roses

Συνονοματε, αυτό που γίνεται 2-3 μέρες το βρίσκω και εγώ εξαιρετικά κουραστικό. Θέλω κάποιες στιγμές να μπω στα σχετικά τοπικ και να γράψω απλά "ήμαρτον". Αν και διαβάζω τα πάντα στο φόρουμ, δεν γράφω σε κάποια θέματα ή συζητήσεις από επιλογή. Το φόρουμ όμως έχει και πολύ ενδιαφερουσες συζητησεις και θέματα που πιστεύω ότι αξίζει να συμμετέχεις και από τα οποία λείπει η άποψη σου. Οπότε όπως έγραψε και ο συνάδελφος από πάνω μην χαλάς την ζαχαρενια σου για όποιον θεωρείς ότι δεν αξίζει και μοιράσου τις σκέψεις και τις απόψεις σου με αυτούς που εκτιμάς.

.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#225557 Φίλε μου Δημήτρη καλωσήρθες ξανά στην παρέα μας. Πάρε τα χάπια σου και άραξε! :s_bye

belgarion έγραψε:Συνονοματε, αυτό που γίνεται 2-3 μέρες...

Καλά ρε σεις, όλους Δημήτρη σας λένε; Très banal... :shifty: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS

Πέρασαν 5+ μήνες, αφ΄ότου ενημέρωσα για την αποχώρησή μου.
Όλο αυτό το διάστημα, συνέχισα την ενασχόλησή μου με το φόρουμ, καταναλώνοντας τις ίδιες "εργατοώρες" καθημερινά, όπως και πρίν . Μέλη που εκτιμώ ή και άγνωστα αλλα ευγενή :rtfm: , έλαβαν πμ με απαντήσεις σε ερωτήσεις τους, που ήξερα την απάντηση και βοήθησα μετά χαράς με την όποια γνώση μου.

Ακόμα και στη συνάντηση της 31/1 , συμμετείχα για 20 λεπτά, μόνο και μόνο για να γνωρίσω τον HF και face to face να του επισημάνω μερικά πράγματα, αλλά κυρίως για να δεί ποιός είναι ο "περίεργος" που βλέπει το φόρουμ με αυτόν, το δικό του "ιδιόρρυθμο" τρόπο. Και η άποψή μου την οποία και του διατύπωσα:
Η παλιότερη διαπίστωσή μου ( viewtopic.php?p=168371#p168371 ) ..., ελάχιστα διαφοροποιήθηκε! :(
Οι ίδιοι ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, συνεχίζουν να προωθούν τις ιδέες τους, χωρίς ίχνος ενδοιασμού για το άν κάποιοι τους έχουν "μυριστεί", αρκεί να πούν τα δικά τους και να "εξουδετερώσουν" τον .... υποτιθέμενο πολιτικό εχθρό. :lol:
Οι ίδιοι ΓΕΛΟΙΟΙ, συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν κλισέ φρασεολογίες, ακόμα και ολόκληρες παραγράφους, στο βωμό της "πειθούς".
Οι ίδιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, συνεχίζουν να μολύνουν με off topics ακόμα και τα πλέον "αδιάφορα" τοπικά, και ... "όποιος τσιμπήσει, κέρδος είναι", τζερτζελές και μπίζνα να γίνεται . :roll:

Το χειρότερο όμως , όπως επισήμανε και ο nass, λίγες σελίδες πρίν : Αποχώρησαν ακόμα τουλάχιστον 4-5 αξιόλογα μέλη. Κρίμα!!! :(

Σε ότι αφορά στην επάνοδό μου: Ας όψεται που υπάρχουν στο φόρουμ και 5-10 φίλοι, γνωστοί προσωπικά, αλλά και άλλοι τόσοι "άγνωστοι" αλλά "Κύριοι" (το Κ Κεφαλαίο ).
Ειδικότερα δε, όταν προ 15ημέρου δημιουργήθηκε το τοπικό : <<Με τι ασχολείσαι, ....>>, ήμουν έτοιμος να επανέλθω, να κάνω μιά προσπάθεια για την επανένταξή μου στην κοινότητα.
Γράφτηκαν όμορφα κείμενα, σαν "Μονόλογοι", που έδειξαν πως υπάρχει ακόμα αρκετή ποιότητα στο φόρουμ, αν και πάλι "κατέγραψα" τα μέλη που συμμετείχαν με τις "μαρτυρίες" τους και τις προσωπικές τους ιστορίες, και ... διαπίστωσα:
Ένα ποσοστό μελών (ομολογώ μικρότερο του αναμενομένου απ εμέ) , εκ των "δύστροπων" και ειδικότερα των "κατηχητών" , ανήκοντες ΔΕΞΙΑ και ΑΡΙΣΤΕΡΑ του κυνοβουλίου, εννοείται ότι , ούτε τα δοντια να τους βγάζεις, δεν θα σου πούν που δουλεύουν, πως τους λένε (Κώστα, Γιώργο, αυτό έλειπε να περιμένω να αναφέρει κάποιος επίθετο), πού μένουν, τυχόν οικονομική τους άνεση ή ανέχεια κλπ.
Και δεν υπάρχει δικαιολογία , ότι <<φοβάμαι μήπως μου την πέσουν, αν δώσω κάποια προσωπικά μου στοιχεία>>.
Απλά, αφήνοντας "αιθαλομίχλη" για το άτομό του ο καθένας, μπορεί να συμπεριφέρεται και χυδαία, άνανδρα, να περνάει τις πολιτικές του ιδέες και ας γράφει απ΄τα γραφεία πχ της Συγγρού ή της Κουμουνδούρου. ΑΛΗΤΕΙΑ !

Έτσι λοιπόν, καθυστέρησα το 1ο (επανα)ποστάρισμά μου,.... κρατώντας "πισινή"! :lol:

Και, .... ω του θαύματος, με τις πρόσφατες δημοσιεύσεις, ...(δυστυχώς) επαληθεύτηκαν οι φόβοι μου!
Ξαναγίνεται της <<π@τάν#ς το μαγκάλι>>! :dizzy: :help:

Εύχομαι λοιπόν και πάλι υγεία, διαβάζω καθημερινά, αλλά δεν βλέπω προκοπή και δύσκολα θα επανέλθω στο φόρουμ.
Αν ... δεν αντέξω στον πειρασμό και το πράξω, πιθανότατα δεν θα είμαι ο ίδιος στη συμπεριφορά.
Θα πέσει βρισίδι, που θα απορήσουν -όσοι με ξέρουν εδώ και 7 χρόνια- για ... το κατάντημά μου ! :lol:

ΥΓ : 1/Καλό θα ήταν .... να κοιταχτείτε σε κάνα γιατρό κάποιοι, δεν είναι κακό ! :oops:
Εγώ πήγα, τα χάπια που μου έδωσε τα παίρνω!!! :rtfm:
Αν αποδίδουν δεν ξέρω, θα δείξει ! :oops:
Αλλά, ... πάρτε και σείς (οι συγκεκριμένοι που εννοώ) κανένα. Προληπτικά βρέ αδερφέ και ..... για το καλό του φόρουμ!
2/ Το νού σας οι "γνωστοί-άγνωστοι". Το γεγονός πως -οι συγκεκριένοι- είστε το 99% "φαντομάδες", δεν αναιρεί την άποψη περί του χαρακτήρας σας, ούτε τα περί των προθέσεων και του σκοπού της παρουσίας σας στο φόρουμ.
Αν και για να συνεχίζετε απτόητοι το τροπάρι σας, ... ΤΣΙΠΑ => 0 !
3/Θα σχολίαζα περαιτέρω επι των ποστς που αναρτήθηκαν στο "Προτάσεις για τον Κανονισμό του φόρουμ¨, αλλά ... αρκετά σας "κούρασα".
:s_roses

Θύμασαι που σου είπα στο τηλέφωνο να μην ασχολείσαι; Ε τελικά δεν άντεξες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Pitt έγραψε:Φίλε μου Δημήτρη καλωσήρθες ξανά στην παρέα μας. Πάρε τα χάπια σου και άραξε! :s_bye

Καλά ρε σεις, όλους Δημήτρη σας λένε; Très banal... :shifty:

Και να φανταστείς ότι και το επίθετο μου απο Μπ αρχίζει...

.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#225574 Επαναλαμβάνομαι τώρα, αλλά θα το ξαναπώ: κάποιους πρέπει να τους αγνοούμε. Ο καθένας για τους δικούς τους λόγους. Δεν αξίζει η φαιά ουσία που θα δαπανήσουμε για ορισμένους. Από την πλευρά μας, οι συντονιστές και εγώ, προσπαθούμε να φτιάξουμε κάτι για να περνάμε όλοι καλά. Αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν, ή δεν το σέβονται αυτό ή θέλουν να βγάλουν εδώ μέσα τα απωθημένα τους, ας μην τους δώσουμε αξία.
Είναι τόσο απλό εν τέλει: αν κάποιος δεν αξίζει, μην ασχολείσαι μαζί του.
Θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας (και μιλώ και εκ μέρους και των συντονιστών) να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Πρέπει όμως και οι χρήστες να καταλάβουν πως δεν γίνεται χωρίς την δική τους συμμετοχή και χωρίς την δική τους αρωγή.
Έχουμε στα σκαριά μια νέα ιδέα ενός εκ των συντονιστών που θα συζητηθεί εκτενέστερα και πιστεύω πως θα κάνει τα πράγματα ακόμη καλύτερα. Θα το κουβεντιάσουμε και θα δούμε αν θα εφαρμοστεί.
Ό,τι και ν' αποφασιστεί όμως, είναι στο χέρι του καθενός που συμμετέχει σ' αυτήν την κοινότητα να την κάνει καλύτερη για τον εαυτό του και για τους υπόλοιπους.
Βρίσκω λάθος να στεκόμαστε στην 1 -2 ή 5 δεν εχει σημασία κακές συμπεριφορές και εν τέλει να αδικούμε όλους τους υπόλοιπους που βάζουν την γνώση τους, το μεράκι τους και την καλή τους διάθεση εδώ μέσα. Κάποιοι θα είναι γάιδαροι ό,τι και να κάνουν και κάποιοι θα είναι Κύριοι (με Κ κεφαλαίο). Οι τελευταίοι, με την στάση τους μπορούν ν' απομονώσουν τους πρώτους.
Αυτά από εμένα.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#225584 Να απαντησω σε αυτα που γραφονται προσωπικα για μενα, ή θα μου λετε παλι οτι χαλαω και αυτο το τοπικ κλπ κλπ?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
kacey έγραψε:Να απαντησω σε αυτα που γραφονται προσωπικα για μενα, ή θα μου λετε παλι οτι χαλαω και αυτο το τοπικ κλπ κλπ?

Εικόνα

Συγκρατήσουυυυυυ.... :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
Pitt έγραψε:Φίλε μου Δημήτρη καλωσήρθες ξανά στην παρέα μας. Πάρε τα χάπια σου και άραξε! :s_bye

πιττ ο dimitrisB για σενα λεει, δεν υπαρχει ουτε ενα προσωπικο σου στοιχειο σε ολο το φορουμ , ουτε ονομα ουτε τι δουλεια κανεις , το μονο που ξερουμε για σενα ειναι οτι εισαι παντρεμενος (και οχι μαγκουφης και γεροντοπαλληκαρο σαν καποιους)
και το αυτοκινητο σου που δεν γινεται να μην εγραφες μιας και ειναι ζημιαρικο και ολο συμβουλες ζητας.το πιο τρελλο δε ειναι οτι δεν μπορουμε να υποθεσουμε τις πολιτικες σου πεποιθησεις. αυτο απο μονο του ειναι υποπτο.
και απο πανω μας κανεις και καζουρα . απορω πως σε συμπαθουν καποιοι .

σημερα προσεξα οτι ξαναεγραψε ο μαστορας , ενα απο τα λιγα ατομα που με κανουν να ανεχομαι αυτο το φορουμ.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
otso έγραψε:που με κανουν να ανεχομαι αυτο το φορουμ.

Το forum να δούμε για πόσο ακόμα θα αντέξει να κάνει το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
By JimClark
REALZEUS έγραψε:
(

Οι ίδιοι μαλάκες ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ , συνεχίζουν να φωτογραφίζουν με τις ίδιες μηχανές, τις ίδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ

:lol: :lol: :s_drinks
Άβαταρ μέλους
By bill33
otso έγραψε:
σημερα προσεξα οτι ξαναεγραψε ο μαστορας , ενα απο τα λιγα ατομα που με κανουν να ανεχομαι αυτο το φορουμ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταπιέζεις έτσι τον εαυτό σου. :)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:

πιττ ο dimitrisB για σενα λεει, δεν υπαρχει ουτε ενα προσωπικο σου στοιχειο σε ολο το φορουμ , ουτε ονομα

Θα έλεγα ότι με λένε "Δημήτρη", που βλέπω ότι είναι και της μόδας, αλλά φοβάμαι ότι δεν θα με πιστέψεις... :shifty:

ουτε τι δουλεια κανεις , το μονο που ξερουμε για σενα ειναι οτι εισαι παντρεμενος (και οχι μαγκουφης και γεροντοπαλληκαρο σαν καποιους)
και το αυτοκινητο σου που δεν γινεται να μην εγραφες μιας και ειναι ζημιαρικο και ολο συμβουλες ζητας.το πιο τρελλο δε ειναι οτι δεν μπορουμε να υποθεσουμε τις πολιτικες σου πεποιθησεις. αυτο απο μονο του ειναι υποπτο.
και απο πανω μας κανεις και καζουρα . απορω πως σε συμπαθουν καποιοι .

Χα, χα, χα! Βρε μπαγάσα, κάθισες και έψαξες να δεις τι υπάρχει για εμένα; Μεγάλη μου τιμή! :s_howdy
Δεν θα βρείς πολλά. Ο μπαμπάς μου μου είπε να προσέχω όταν μπαίνω στα ιντερνετς και όταν μιλάω με αγνώστους...

Όχι, ο Δημήτρης δεν αναφερόταν σ΄εμένα. Με τον Δημήτρη τα λέμε κατ’ ιδίαν και με ξέρει. Αρκετοί από εδώ μέσα μ’ έχουν γνωρίσει προσωπικά, έχουμε πιεί μπύρες, ξέρουν το όνομα μου, τι δουλειά κάνω, που μένω κλπ. Επίσης με τους περισσότερους με τα 3008 είμαστε φίλοι, πήγαμε εκδρομές με τις οικογένειές μας και τα λέμε συχνά. Για λόγους αρχής όμως δεν έχω σκοπό να ξεδιπλώσω όλη μου την ζωή και να την αναρτήσω σε κοινή θέα.

Όταν εδώ μεταξύ μας έχουμε τσογλάνια (πρόσφατα βεβλαμμένος περιαυτολόγος με "απείλησε" λέγοντας ότι έμαθε πληροφορίες για εμένα από τον γνωστό του υποτίθεται "Μήτσο της ασφάλειας" μιας περιοχής για την οποία πριν από ένα μήνα είχα γράψει για τον καιρό, θεωρώντας το βλίτο ότι έχω σχέση με την περιοχή) φαντάζεσαι τι διαστροφή υπάρχει παραέξω...

Η αλήθεια είναι ότι ήθελα πολύ να σχολιάσω δυο τρία πράγματα που γράφηκαν στο θέμα που άνοιξε ο Γκεάκος σχετικά με την δουλειά, αλλά για λόγους λεπτότητας και επειδή δεν "εξομολογήθηκα" όπως οι υπόλοιποι, προτίμησα να μην το κάνω.