Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#144193 Αυτό το πλοίο θα είναι όπως στην εικόνα όταν συναρμολογηθεί ή θα πρέπει να το βάψω;

Εικόνα
(http://www.super-hobby.gr/products/Harbour-Tug.html)
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#176363 Έβλεπα κάτι videos στο youtube με rc αεροπλάνα jet και rc ελικόπτερα και έπαθα πλάκα... (ακόμα και fpv video)...
Πόσο έχει εξελιχθεί το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
By xenos
#176394 Ρε σεις, 2 άτομα είστε και έχετε πάρει από 15 ο καθένας! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#176555 Εγώ είδα το παρακάτω και έπαθα πλάκα

Άβαταρ μέλους
By timkoul
PeterPan έγραψε:Ενώ ήταν μια χαρά, την τελευταία φορά έσβηνε με το που άφηνα το γκάζι απότομα. Μειωμένο καύσιμο μάλλον. Το ρύθμισα 20 φορές, αυτό πάλι . Στο τέλος πριν φύγω το πατώ 2 γκαζιές 7-10 δευτερόλεπτα η καθεμιά κ ανέβασε 140 βαθμούς κ έσπασε το πιστόνι...

Καλημερα. Θελει προσοχη η ρυθμιση στα χαμηλα. Η βιδα που ειναι πανω στην βελονα του καρμπυρατερ. Απο τις φωτο βλεπω οτι ειναι αρκετα κλειστη, επισης αυτη συμπεριφορα που περιγραφεις, αυτο μου θυμιζει.
Άβαταρ μέλους
By famas
Chris έγραψε:Εγώ είδα το παρακάτω και έπαθα πλάκα

Απίστευτο, σήκωσε άτομο 75 κιλών τουλάχιστον και τον έκανε βόλτα. Πόσο να ζυγίζει ώστε να μην ντεραπάρει;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
famas έγραψε:

Απίστευτο, σήκωσε άτομο 75 κιλών τουλάχιστον και τον έκανε βόλτα. Πόσο να ζυγίζει ώστε να μην ντεραπάρει;

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό που λες, αν παρατηρήσεις το video την ώρα που χοροπηδάει ο τύπος που έχει ανέβει, κουνιούνται τα μαδέρια που είναι κάτω από το χώμα, προφανώς έχει χώσει τις ερπύστριες κάτω από τα μαδέρια για να έχει στήριξη και να μην γυρίσει.
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
The Ace έγραψε:
famas έγραψε:

Δεν μπορεί να συμβεί αυτό που λες, αν παρατηρήσεις το video την ώρα που χοροπηδάει ο τύπος που έχει ανέβει, κουνιούνται τα μαδέρια που είναι κάτω από το χώμα, προφανώς έχει χώσει τις ερπύστριες κάτω από τα μαδέρια για να έχει στήριξη και να μην γυρίσει.

Η δεξιά ερπύστρια φαίνεται απλώς να ακουμπάει το μαδέρι, με την άκρη της.
Και κανονικά, δεν θα έπρεπε να σηκωθεί το πίσω μέρος;
anyway, όλο το ρισπέκτ σε αυτούς που έχουν τέτοιο σκιλ.
Άβαταρ μέλους
By axel12p