georgetz έγραψε:
Περίεργο αυτό που λες dimvii .
γιατι ειναι περιεργο ρε Γιωργη?
και στα δυο σου ποστ αναφερεις για κλοπες καλωδιων.
(π.χ είπαν για κάποιο καλώδιο που είχε αφαιρεθεί και πλέον δεν υπήρχε και ειδοποίηση μέσω σηματοδοτών για ταυτόχρονη παρουσία 2 τρενών εντός ίδιας γραμμής)
Ο σιδηρόδρομος υποφέρει από τις κλοπές υλικών
Απαντώντας στις σοβαρές καταγγελίες που έγιναν από μηχανοδηγούς και εργαζομένους στους σιδηροδρόμους για τα λάθη και τις παραλείψεις της διοίκησης του ΟΣΕ αλλά και της Hellenic Train στις επανειλημμένες εκκλήσεις τους για λήψη μέτρων ασφαλείας σημείωσε ότι «Το τι απόψεις έχουν οι κύριοι συνδικαλιστές και άλλοι συνάδελφοι, με τους οποίους δουλεύουμε μαζί, είναι απόψεις σεβαστές. Δεν μπορώ να γνωρίζω όλους τους λόγους για τους οποίους κατέρρευσε η τηλεδιοίκηση σταδιακά. Κατά την άποψη των περισσοτέρων, μειώθηκαν οι βαθμοί συντήρησης, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει μια μεγάλη πληγή σε αυτά τα συστήματα, οι κλοπές καλωδίων και εξοπλισμού. Ο σιδηρόδρομος υποφέρει καθημερινά από αυτά τα προβλήματα και τα οποία, δυστυχώς, δεν μπορούν να λυθούν. Όταν, λοιπόν, μου κόβει εμένα και μου απαξιώνει ένα κομμάτι τηλεδιοίκησης, αν δεν έχω το προσωπικό να το φτιάξω αμέσως, τότε αρχίζει και πέφτει και το επόμενο επόμενο κομμάτι και έτσι μεγάλα τμήματα βγαίνουν εκτός».
georgetz έγραψε:και δε σε κατάλαβα και εδώ ->
τι δεν καταλαβες,οτι τα καναλια εχουν παρει γραμμη να ξεπλυνουν τη Νεα Δημοκρατια,και ασχολουνται με τα παντα εκτος απο τις πολιτικες ευθυνες?
Ειδες πουθενα να παιξει οτι ο Κουλης την επομενη θα πηγαιν να εγκαινιασει ενα ανυπαρκτο κεντρο διαχειρισης κυκλοφοριας?
georgetz έγραψε:Λες και το αν αποδόθηκε στον Ξώφαλτσα ή στη Παλιά Δημοκρατία , στον κλειδούχο ή στο σταθμάρχη ή σε όλους μαζί είναι που θα φέρει τα παιδιά που "αγνοούνται" πίσω ή θα βγάλουνε απο το μυαλό και το θυμικό των διασωστών τον σάκο με τα διάσπαρτα μέλη και πτώματα προς αναγνώριση απο τους γονείς.
τα παιδια φυσικα και δεν θ ερθουν πισω,αλλα εαν δεν αποδωθουν οι ευθυνες εκει που πρεπει,θα εχουμε και αλλα παιδια που δεν θα ερθουν πισω.
georgetz έγραψε:Το αν φταίνε "οι γύφτοι" δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει ,ας πάρουνε μέτρα.
περιεργο..και στα δυο σου ποστ για τις κλοπες υλικων αναφερεσαι.