Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
corsair έγραψε:
vasilis έγραψε:
axel12p έγραψε:
Και είναι και επαγγελματικός χώρος... :thumbsdown:

απο όσους ξέρω, κανένα γραφείο δεν άντεξε πάνω απο 5 μήνες με cyta.

2 χρόνια τους ειχα... δεν ειχα ποτε καποιο ουσιαστικο θεμα. Επισης το Cinturato Pirelli αν και λιγο σκληρό, ειναι απο τα καλα modemia...

ομοιως με Κορσερ, δεν ειχα κανει reset ποτε
Άβαταρ μέλους
By cmarin
corsair έγραψε:

2 χρόνια τους ειχα... δεν ειχα ποτε καποιο ουσιαστικο θεμα. Επισης το Cinturato Pirelli αν και λιγο σκληρό, ειναι απο τα καλα modemia...

5 χρόνια εγώ! Εκτός από κάτι στην αρχη-αρχή, δεν τους έχω ξαναενοχλήσει ποτέ. Με βάζουν μόνοι τους σε εκπτωση κάθε χρόνο. Έχω φτάσει να δίνω 15€ για απεριόριστα, 180 κινητά και ιντερνετ.
*Το Pirelli σκύλος.
Άβαταρ μέλους
By corsair
funkyreverend έγραψε:Τουλάχιστον επικίνδυνο να έχεις 5 χρόνια το ίδιο Pirelli.

αμα γράφει λιγα GB τον χρόνο και δεν έχει μεγάλες ταχύτητες, μπορεί να τον βγάλει κανα 2 χρονια ακομα... μην καταστροφολογουμε διχως λογο.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
cmarin έγραψε:
corsair έγραψε:

5 χρόνια εγώ! Εκτός από κάτι στην αρχη-αρχή, δεν τους έχω ξαναενοχλήσει ποτέ. Με βάζουν μόνοι τους σε εκπτωση κάθε χρόνο. Έχω φτάσει να δίνω 15€ για απεριόριστα, 180 κινητά και ιντερνετ.
*Το Pirelli σκύλος.

δε με βαλαν σε εκπτωση ποτε τους, οποτε μαζεψα τα μπογαλακια μου για αλλη παραλια η οποια ελεγε πολλα, τα εδωσε μεν, αλλα μετα απο πολλα τηλεφωνα και νευρα στους κοφτες (holερες)
Άβαταρ μέλους
By tazio
axel12p έγραψε:...

Και είναι και επαγγελματικός χώρος... :thumbsdown:

Σε σπίτι με ηλικιωμένα άτομα και σε επαγγελματικό χώρο θα πρότεινα να μη ρισκάρετε με εναλλακτικούς.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#35311 Υπάρχουν χρήστες Q εδώ μέσα; Θα ήθελα να μάθω αν έχει αντίστοιχο σήμα με τη Wind.Το ξέρω ότι μοιράζονται το ίδιο δίκτυο, αλλά μήπως ρίχνουν τη φτηνή επειδή είναι φτηνή και δεύτερη στον όμιλο και τελικά παιδεύει για λίγα ευρώ οικονομία τον μήνα; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
By tazio
#35315 Παλαιότερα που είχα έβλεπα τα ίδια (χάλια) με τη Wind και δε πιστεύω να έχει αλλάξει κάτι.
Ο Σάββα, ο οποίος παίζει να είναι ο πιο μακροχρονιος χρήστης Q, :lol: θα σου πει πιο αναλυτικά.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#35338 Στην περιοχή μου (Άγιος Δημήτριος) παλιότερα που είχα δοκιμάσει ένα free2go για λίγο ήταν επιεικώς χάλια. Και για internet με 3G ούτε λόγος. Απλό gsm και υπομονή. Τώρα που έκανα ένα νουμεράκι Q, πάει συμπαθητικά. Σε κλήσεις είναι οκ, αν και καμιά φορά κάνει κάτι ψιλοδιακοπές αλλά όχι συνέχεια, και internet πιάνω 3G και 6-7mbps. Δεν το έχω δοκιμάσει πέρα από εδώ όμως.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#35435 Στη Θεσσαλονίκη έχει αρκετά καλό σήμα και η τηλεφωνία και το Internet. Όχι τέλειο βέβαια, αλλά σπάνια βρίσκομαι εκτός δικτύου.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
saxon_747 έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη έχει αρκετά καλό σήμα και η τηλεφωνία και το Internet. Όχι τέλειο βέβαια, αλλά σπάνια βρίσκομαι εκτός δικτύου.

< μου

Q έτσι; Από τις απαντήσεις σας βλέπω ότι μάλλον δεν είναι η ριγμένητου ομίλου, αλλά στέκεται ισάξια δίπλα στη μεγάλη. Είναι τόσο φθηνές οι χρεώσεις της που δεν έχεις λόγο να προτιμήσεις την μεγάλη.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Dimsabas έγραψε:
saxon_747 έγραψε:Στη Θεσσαλονίκη έχει αρκετά καλό σήμα και η τηλεφωνία και το Internet. Όχι τέλειο βέβαια, αλλά σπάνια βρίσκομαι εκτός δικτύου.

< μου

Q έτσι; Από τις απαντήσεις σας βλέπω ότι μάλλον δεν είναι η ριγμένητου ομίλου, αλλά στέκεται ισάξια δίπλα στη μεγάλη. Είναι τόσο φθηνές οι χρεώσεις της που δεν έχεις λόγο να προτιμήσεις την μεγάλη.

Το κυριότερο είναι ότι έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Ιδανικό για μένα που κάνω πολλές, μικρές σε διάρκεια, κλησεις.

< μου
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#35475 Τρέλα! Είναι η πρώτη μου επιλογή όταν τελειώσει σε ενάμιση χρόνο το φοιτητικό της Vodafone. Άλλο ξέσκισμα από εκεί. Με 7 ευρώ το μήνα, 1.200 προς όλους, 100 μηνύματα και 600 ΜΒ. Περιμένω να μου το δώσουν από βδομάδα. :thumbsup: