Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#128432 Πριν κάνεις login έχει ένα banner στα δεξιά για το νέο
Εδώ είναι https://www.alpha.gr/e-banking

Οκ δεν είναι κακό, αλλά ούτε το προηγούμενο ήταν κακό. Νομίζω το πιο δύσχρηστο αυτή τη στιγμή μεταξύ Alpha-Eurobank-EΤΕ-Πειραιώς είναι της Πειραιώς, θέλεις 500 κλικ να βρεις/κάνεις κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#128460 Μετά από 13 χρόνια χρήσης, η αλλαγή του interface μου φαίνεται σαν το πέρασμα από τα XP σε Win8.
Το νέο είναι πιό όμορφο, αλλά θα προτιμούσα το προηγούμενο που ήξερα που θα έβρισκα το κάθε τι.
Που θα πάει, θα το συνηθίσουμε...

Συμφωνώ με την δυσκολία του WinBank. Μέχρι και το i-bank της ΕΤΕ είναι πιο φιλικό.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#128735 Πέραν του UI (και του υποβάθρου middle-tier) και κάποιων επιπλέον πεδίων που ενημερώνονται αυτόματα, δεν ξέρω αν έγινε και κάποια αναβάθμιση στο database/Server side ή/και στα μπροστινά SSL accelerators, Web caches κλπ....γιατί εκεί που πριν σου έβγαζε DοS 1 στις 3 προσβάσεις, τώρα έχει πάει 2 στις 3, δηλαδή χειροτέρεψε...ας ελπίσουμε ότι είναι κάτι προσωρινό που να θέλει απλώς tuning, γιατί αν έχουν γονατίσει τα μηχανήματα ή/και τα apps από τώρα, δεν δείχνει καλό σχεδιασμό και υλοποίηση....
Άβαταρ μέλους
By markvag
Geo f1 έγραψε:Σαν την WINBANK κανεις!!

Από τα γνωστά σου ανέκδοτα;;;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
#129377 Σε συνέχεια των παραπάνω και σε σχέση με όσα συμβαίνουν, κάτι που το είχα παλαιόθεν απορία:
Εστω ότι πας στην τράπεζα να κάνεις ανάληψη ενός σοβαρού ποσού σε μετρητά. Σε ρωτάνε "για ποιό λόγο" και τους λες "θέλω να τα βάλω στο σεντούκι" :svivhaha: Μπορούν να αρνηθούν (= όχι να σου πουν "δεν έχουμε μετρητά, ελάτε αύριο", να αρνηθούν τελείως) και αν ναι, με ποιά δικαιολογία ?
(Εννοείται υπό ΚΣ και όχι σε καθεστώς capital controls)
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#129401 Μέχρι χθές, για αναλήψεις καταθέσεων όψεως (μη προθεσμιακές, για αυτές δεν γνωρίζω πόσο "εύκολα" και άμεσα αποδεσμεύονται-σπάνε):
Σε τέτοια ποσά που "υπονοείς" (50-100-200Κ , +), συνήθως σε ρωτάνε για "στατιστικούς" λόγους, και όχι ουσίας.
Σε επιταγή, μπορείς να πάρεις όλο το ποσό, αυθημερόν.
Μαx 2 ημέρες, συμπεριλαμβανομένης της ημέρας "αιτήσεως" σε μετρητά όλο το ποσόν.
Μέχρι και 10Κ το πλείστον των τραπεζικών υποκαταστημάτων , στα δίνει άμεσα, ενδεχομένως να περιμένεις 15-20 λεπτά να "ξεκλειδώσει" το χρηματοκιβώτιο, αφού ενδιάμεσα εξυπηρετούνται και άλλοι .
:s_howdy
Συνεχίστε τις θεωρίες , τις υποθέσεις και τα ΨΕΥΔΗ οι λοιποί συγγενείς και φίλοι του φόρουμ. Τσάμπα είναι, τις φάτσες σας δεν τις έχουμε δεί άλλωστε! :s_roses
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:Σε συνέχεια των παραπάνω και σε σχέση με όσα συμβαίνουν, κάτι που το είχα παλαιόθεν απορία:
Εστω ότι πας στην τράπεζα να κάνεις ανάληψη ενός σοβαρού ποσού σε μετρητά. Σε ρωτάνε "για ποιό λόγο" και τους λες "θέλω να τα βάλω στο σεντούκι" :svivhaha: Μπορούν να αρνηθούν (= όχι να σου πουν "δεν έχουμε μετρητά, ελάτε αύριο", να αρνηθούν τελείως) και αν ναι, με ποιά δικαιολογία ?
(Εννοείται υπό ΚΣ και όχι σε καθεστώς capital controls)

Όχι, δεν μπορούν να στο αρνηθούν.

Να δούμε αν αυτό θα διατηρηθεί και την επόμενη εβδομάδα (δεν νομίζω...)
Άβαταρ μέλους
By gianik
Dimitris_P έγραψε:Πριν κάνεις login έχει ένα banner στα δεξιά για το νέο
Εδώ είναι https://www.alpha.gr/e-banking

Οκ δεν είναι κακό, αλλά ούτε το προηγούμενο ήταν κακό. Νομίζω το πιο δύσχρηστο αυτή τη στιγμή μεταξύ Alpha-Eurobank-EΤΕ-Πειραιώς είναι της Πειραιώς, θέλεις 500 κλικ να βρεις/κάνεις κάτι.

Εγω που προερχομαι απο την πρωην Εμπορικη δεν με αφηνει να μπω με τους κωδικους μου στο νεο κ με πεταει στο προηγουμενο...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#129459 Αυτοί στην Πειραιώς είναι τελείως τρόμπες;
Έληξε η κάρτα για το ATM και πάω χθες να την αλλάξω.
Μου ζήτησε εκκαθαριστικό, ΔΕΗ και ιστορίες.... Για να μου αλλάξουν την κάρτα αναλήψεων........... :lipsealed:
Στην εθνική όταν έληξε η παλιά, μου έστειλαν καινούρια στο σπίτι χωρίς καν να τους πάρω ούτε ένα τηλέφωνο......
Ηλίθιοι..
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#129467 Επικαιροποιηση στοιχειων, με την ευκαιρία της αλλαγής της κάρτας. Πλεον γίνεται ανα τακτά χρονικά διαστηματα .
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#129470 Έχεις κάποιο όριο πόσα ευρώ μπορείς να έχεις στην τσέπη στο αεροπλάνο ανάμεσα σε ευρωπαϊκές χώρες;
Κατεβαίνει η οικογένεια για ενάμιση μήνα.... Γμτ το timing μου