Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#607472 Memes aside, αυτή η ενδεκάδα (και παρόμοιες παραλλαγές) θα ήταν πιο λογικό να χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα και όχι στο τσουλού.

Ειδικά τον Βαλμπουενά δε μπορώ να τον βλέπω έξω σε σεντονάτο παιχνίδι, on principle alone.
Ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης και μιλάει στο τόπι, ergo τον βάζεις μέσα.-
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#607478 :slap: Το πιθανότερο να βγούμε 2οι & 4οι σε SL & CL αντίστοιχα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
diplomat έγραψε:Memes aside, αυτή η ενδεκάδα (και παρόμοιες παραλλαγές) θα ήταν πιο λογικό να χρησιμοποιηθεί στο πρωτάθλημα και όχι στο τσουλού.

Ειδικά τον Βαλμπουενά δε μπορώ να τον βλέπω έξω σε σεντονάτο παιχνίδι, on principle alone.
Ο άνθρωπος είναι καλλιτέχνης και μιλάει στο τόπι, ergo τον βάζεις μέσα.-
Αυτοί που άφησε έξω έχουν πολλά συνεχόμενα 90λεπτα. Αν τους μέτρησαν οι γιατροί και τους βρήκαν στο όριο, δεν μπορεί να κάνει και πολλά.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#607486 Έλα μωρέ με το φιλικό τώρα. Αυτός που έχουν συνεννοηθεί να κερδίσει, θα κερδίσει. :)
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
junior gt έγραψε:Έλα μωρέ με το φιλικό τώρα. Αυτός που έχουν συνεννοηθεί να κερδίσει, θα κερδίσει. :)

Κατάλαβα :s_coffee
Άβαταρ μέλους
By diplomat
Asimov έγραψε:Αυτοί που άφησε έξω έχουν πολλά συνεχόμενα 90λεπτα. Αν τους μέτρησαν οι γιατροί και τους βρήκαν στο όριο, δεν μπορεί να κάνει και πολλά.

Συμφωνώ με το μυαλό, μα διαφωνώ με την καρδιά.

Στο θέμα του Ματιέ είμαι σχεδόν κομπλεξικός, τέτοιους αρτίστες βλέπουμε ΣΠΑΝΙΑ και πρέπει να τους απολαμβάνουμε στ' αστέρια.

junior gt έγραψε:Έλα μωρέ με το φιλικό τώρα. Αυτός που έχουν συνεννοηθεί να κερδίσει, θα κερδίσει. :)

Κάθε νίκη στο φετινό τσουλού αποφέρει 2,700,000 ευρώ.
Πήνατς.

P.S. η μπάλα είναι στρογγυλή.
Εδδιετ, μου 'ρχεται στο μυαλό ο Γεωργίου να μου λέει "σοφή η |λογοκρισία| σου, η μπάλα είναι σφαιρική". :lol:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
diplomat έγραψε:Στο θέμα του Ματιέ είμαι σχεδόν κομπλεξικός, τέτοιους αρτίστες βλέπουμε ΣΠΑΝΙΑ και πρέπει να τους απολαμβάνουμε στ' αστέρια

Μα αυτό λέω κι εγώ.
Αν πάθει μια θλάση, θα τον ξανααπολαυσεις του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#607496 Είπα ότι η ξεκούραση πρέπει να είναι στο πρωτάθλημα και όχι στ' αστέρια.

Εννοείται ότι δεν καις τέτοιο παίκτη.

1-1 στο Λονδίνο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
junior gt έγραψε::s_laughat :s_laughat :s_laughat
Διπλό ημίχρονο και είχαμε φτάσει στο 41.
Το δες, το έπαιξες;

Σεμεδο μου θυμίζει πολύ Ντάνιελ Μπατίστα

Από το Mi A1.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Νίκος Παππάς έγραψε:
junior gt έγραψε::s_laughat :s_laughat :s_laughat
Διπλό ημίχρονο και είχαμε φτάσει στο 41.
Το δες, το έπαιξες;

Σεμεδο μου θυμίζει πολύ Ντάνιελ Μπατίστα

Από το Mi A1.

Η καλή μπάζα ήταν εδώ:
http://www.gazzetta.gr/football/champio ... uth-league
:whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Same_old_story
#607519 Μπράβο πάρτε το πρωτάθλημα τώρα :s_hang
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#607520 Είπαμε αδέλφια οι Σέρβοι, φιλικό σωματείο ο Ερυθρός Αστέρας αλλά όχι τέτοια κατάρευση.

Από το Mi A1.