bill33 έγραψε:Μόνο με την Φ1 τα έχει 400.
bill33 έγραψε:Μόνο με την Φ1 τα έχει 400.

mousatos έγραψε:πάντως μετά το 10% της κυβέρνησης δεν ακούστηκε κιχ για πρόωρες εκλογές. η διαφορά κράτους και κρατιδίου ;

Δεν βγήκαν πρώτοι ούτε σε 1 περιφέρεια, και δεν μπήκαν καν στον κόπο να κάνουν την οποιαδήποτε προεκλογική εκστρατεία (με τι μούτρα άλλωστε). Είτε είναι κάποιος υπέρ, είτε κατά του Brexit, δεν είχε βασικά κανένα λόγο να ψηφίσει Tories αυτή τη φορά αφού τα έκαναν σαν τα μούτρα τους. Στη Σκωτία το SNP αύξησε ακόμα περισσότερο τα ποσοστά του και έστειλε 3 από τους 6 ευρωβουλευτές.Zorz έγραψε:Η πληροφόρηση σου πάσχει λιγάκι, γιατί η αντιπολίτευση επιμένει (επίσης εντελώς αναμενόμενα) για εθνικές εκλογές εδώ και τώρα.
Zorz έγραψε:Πάμε στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών λοιπόν, που κανονικά δεν έπρεπε να διεξαχθούν καν:
mousatos έγραψε: και να αποφύγουν έτσι το 2ο δημοψήφισμα.
Απλά δεν θέλουν να το παραδεχτούν...

sknipper έγραψε:Νομίζω ότι πρέπει να περάσει ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα 6 μηνών μέχρι να ξανατεθεί θέμα επιστοσύνης;
sknipper έγραψε: Τα έχουν κάνει πολύ μπάχαλο, κανένας δεν ξέρει τι ισχύει.

sknipper έγραψε:
Η γυναίκα μου σήμερα κρατήθηκε για δεύτερη φορά στον έλεγχο διαβατηρίων. Πριν από μήνες έκανε αίτηση στην πορεία προς αγγλοποίηση 2η ή 3η για κάποια δικαιολογία που απορρίφθηκε και από τότε φαίνεται την έχουν σημαδέψει και όποτε περνάει έλεγχο τη σταματάνε και της κάνουν ανάκριση. Τα έχουν κάνει πολύ μπάχαλο, κανένας δεν ξέρει τι ισχύει. Τα τηλέφωνα που υποτίθεται εξυπηρετούν δεν τα σηκώνει κανένας και υπάρχουν πολλές κατηγορίες αιτήσεων αλλά για το πιο απλό, είμαι Ευρωπαίος και ζω στην χώρα εδώ και χρόνια δεν υπάρχει.
Ο ένας από τους 10-12 υποψήφιους πρωθυπουργούς λέει ότι θα κάνει αυτόματη την υπηκοότητα για όσους Ευρωπαίους ζούσαν στη χώρα όταν έγινε η δημοσκόπηση.

Απλά κάθεσαι στα αυγά σου, κάνεις μονομερώς ό,τι προετοιμασίες μπορείς, και στις 31/10 απλά λες αντίο. Αυτό είναι το εξ'ορισμού αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση γι αυτό.

Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]