Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#675810 fixed, sorry!
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#675851 Μέσω ποιας εφαρμογής κάνεις color correction; Είναι δύσκολη διαδικασία;
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#675865 Δεν είναι δύσκολο. Απλά φτιανς το βίντεο για να τονίσεις σημεία που θες. Δε σημαίνει ότι κάθεσαι με τις ώρες πίσω από pc λες και κάνεις ταινία.
Εφαρμογή ακόμα ψάχνω γιατί θέλω να γίνονται όλα στο κινητό... αυτό το έκανα με Adobe Rush αλλά έχει πολύ μικρό bitrate στο export και φαίνεται αρκετά χάλια το βίντεο, ενώ στην επεξεργασία είναι πολύ δυνατό.
kinemaster, inshot έχουν φάει άκυρο γιατί δεν είναι δυνατά στην επεξεργασία.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#675874 Τελευταία εχω βάλει το lumafusion στο iPad και με εχει βολέψει αρκετά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#675883 android... :lol:

μάλλον θα χρησιμοποιώ VivaCut. Καλό bitrate στο rendering και αρκετές δυνατότητες στην επεξεργασία...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
MIXOStsi έγραψε:android...

μάλλον θα χρησιμοποιώ VivaCut. Καλό bitrate στο rendering και αρκετές δυνατότητες στην επεξεργασία...
KiloMeater έγραψε:Τελευταία εχω βάλει το lumafusion στο iPad και με εχει βολέψει αρκετά
Καλά δεν βαριοσαστε το edit σε android η ios ? Εγώ δεν μπορώ παρά μόνο στο λάπτοπ να κάνω edit
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#675950 ετσι καθομουνα και εγω με το Davinci Resolve κτλ κτλ
αλλα στο iPad στον καναπε για καποια μετρια δουλεια το LumaFusion εχει εξαιρετικο workflow
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#675964 ούτε καν...
να κάνεις export απ' το drone σε pc, render και μετά import σε smartphone? Γιατί? Export και edit σε smartphone και τέλος...
Το ίδιο και φωτο. Edit στο lightroom στο smartphone και τέλος...

μια δοκιμή στο parallax effect...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#675985 Ωραίο ... εμένα μια φορά που δοκίμαζα με το function key και ροδέλα δέν έκανε ζουμ , μόνο απο τη οθόνη.
Και έλεγα μήπως ειναι μόνο iOS feature
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#676010 δουλεύει σε μένα, αλλά δε μπορώ να κάνω bind άλλες λειτουργίες για double click=map view...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#676101 Ζουμ τελικά εχω , αλλά αυτό που λες με το χάρτη γίνεται μόνο iOS προς το παρόν.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#676240 Τέλος, πιο πάνω δεν πάειΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#676242 120μ ?

ΕικόναDJI_0034
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#676257 Ωραία τo πας με το zoom
Για το ύψος...εεεε βάλε x4+ :-)