Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#148213 Aναρωτιέμαι αν όλο αυτό το πήγαινε - έλα του χρήματος χέρι με χέρι με τα καλλυντικά και γενικά με τις επιδείξεις - πωλήσεις στα σπίτια κοσμημάτων / λευκών ειδών / Tupperware και άλλων, αν εμπίπτει στη φοροδιαφυγή και αν έχει ασχοληθεί ποτέ κανείς από το Υπ.Οικονομικών / Εισαγγελία κλπ.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θα ξανακοιτάξω κάτι σε ότι αφορά την ελευθερία των απόψεων, όσο ενοχλητικές κι αν είναι σε εμένα ή σε κάποιους άλλους.
Η καλύτερη στάση είναι η ανοικτή συζήτηση, αρκεί να μην υπερβαίνει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Αν για παράδειγμα κάποιος γράφει μια μισάνθρωπη ανοησία, το καλύτερο είναι να αντιπαρατεθείς μαζί του με ανθρωπιά.
Δεν θα πέφτουμε στο χαμηλό επίπεδο, θα προσπαθούμε να φέρουμε μεστό αντίλογο.
Γι αυτό και έχουμε επιλέξει την ανοχή και την συγκατάβαση, παρά την αντιπαράθεση, και τις ποινές με το παραμικρό.

Ολα καλα, απλα με αυτην την πολιτικη καταδικαζεις (εσυ προσωπικα) το φορουμ στο να εχει την ιδια καταληξη με το φορουμ του Δια edit mod

Kalo kouragio :s_smile
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bill33 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα social media και η τρομακτική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, είναι η απόδειξη του λάθος σου.

Δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο. Ίσως εγώ σκέφτομαι έτσι, αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν μπορώ να φανταστώ (τυχαία ονόματα συμφορουμιτών-επιχειρηματιών που γνωρίζω προσωπικά) ότι ο Νίκος Παππάς, ο Sakaflias ή ο vice θα δελεάζονταν από μια ανάρτηση σε ένα φόρουμ και θα πήγαιναν να σκάσουν 2 χιλιάρικα στον πρώτο τυχόντα για να βάλουν τα μαγαζιά τους σε μια πυραμίδα. Όταν όμως μας ανέφερε το συγκεκριμένο "σχήμα" εκ του σύνεγγυς, τον ακούσαμε γιατί τον γνωρίζαμε. Και το απορρίψαμε! Άσε που ξαναλέω ότι τα 2 αυτά χιλιάρικα θα πήγαιναν αλλού, όχι στον κάθε SV. Όλος αυτός ο ντόρος για να προωθηθούν 10-20 κάρτες; Επίσης δεν νομίζω. Ασχέτως με το τι νομίζω όμως, γνωρίζω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Εκτός αν με έχει παραπλανήσει κι εμένα ο συγκεκριμένος...

Τότε γιατί είχαν τόση πρεμούρα να γράφουν για την λυονες οι διάφοροι κλώνοι του βράκερ κλπ;

Βασίλη μου αυτός έκανε μπαμ ότι διαφήμιζε την αφεντομουτσουνάρα του. Για αυτό νομίζω είχε γίνει και ban. Ή μήπως επειδή έβριζε στο Πορσετοπικό; :hmmm:
Τελευταία επεξεργασία από REALZEUS και 15 Αύγ 2015, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
A-Viper7 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Δεν θα ξανακοιτάξω κάτι σε ότι αφορά την ελευθερία των απόψεων, όσο ενοχλητικές κι αν είναι σε εμένα ή σε κάποιους άλλους.
Η καλύτερη στάση είναι η ανοικτή συζήτηση, αρκεί να μην υπερβαίνει τους κανόνες καλής συμπεριφοράς.
Αν για παράδειγμα κάποιος γράφει μια μισάνθρωπη ανοησία, το καλύτερο είναι να αντιπαρατεθείς μαζί του με ανθρωπιά.
Δεν θα πέφτουμε στο χαμηλό επίπεδο, θα προσπαθούμε να φέρουμε μεστό αντίλογο.
Γι αυτό και έχουμε επιλέξει την ανοχή και την συγκατάβαση, παρά την αντιπαράθεση, και τις ποινές με το παραμικρό.

Ολα καλα, απλα με αυτην την πολιτικη καταδικαζεις (εσυ προσωπικα) το φορουμ στο να εχει την ιδια καταληξη με το φορουμ του Δια edit mod

Kalo kouragio :s_smile

... Με το φορουμ του Δια οπου κλανουν οι απανταχου πανεπιστημονες.

Καλυτερα μοντουλινι μου; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By bill33
REALZEUS έγραψε:
bill33 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Όλα τα social media και η τρομακτική τους ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, είναι η απόδειξη του λάθος σου.

Δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο. Ίσως εγώ σκέφτομαι έτσι, αλλά φαντάζομαι και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Δεν μπορώ να φανταστώ (τυχαία ονόματα συμφορουμιτών-επιχειρηματιών που γνωρίζω προσωπικά) ότι ο Νίκος Παππάς, ο Sakaflias ή ο vice θα δελεάζονταν από μια ανάρτηση σε ένα φόρουμ και θα πήγαιναν να σκάσουν 2 χιλιάρικα στον πρώτο τυχόντα για να βάλουν τα μαγαζιά τους σε μια πυραμίδα. Όταν όμως μας ανέφερε το συγκεκριμένο "σχήμα" εκ του σύνεγγυς, τον ακούσαμε γιατί τον γνωρίζαμε. Και το απορρίψαμε! Άσε που ξαναλέω ότι τα 2 αυτά χιλιάρικα θα πήγαιναν αλλού, όχι στον κάθε SV. Όλος αυτός ο ντόρος για να προωθηθούν 10-20 κάρτες; Επίσης δεν νομίζω. Ασχέτως με το τι νομίζω όμως, γνωρίζω ότι δεν ήταν αυτός ο σκοπός. Εκτός αν με έχει παραπλανήσει κι εμένα ο συγκεκριμένος...

Τότε γιατί είχαν τόση πρεμούρα να γράφουν για την λυονες οι διάφοροι κλώνοι του βράκερ κλπ;

Βασίλη μου αυτός έκανε μπαμ ότι διαφήμιζε την αφεντομουτσουνάρα. Για αυτό νομίζω είχε γίνει και ban. Ή μήπως επειδή έβριζε στο Πορσετοπικό; :hmmm:

Εβριζε ναι ,μετά γραφτηκε με τα αλλα ονοματα και αρχισε την προωθηση της λυονες.Δεν ήταν όμως μόνο αυτός.Κατα καιρους εμπαιναν και αλλοι για ψαρεμα.
Άβαταρ μέλους
By mirage
REALZEUS έγραψε:
bill33 έγραψε:
REALZEUS έγραψε:

Βασίλη μου αυτός έκανε μπαμ ότι διαφήμιζε την αφεντομουτσουνάρα του. Για αυτό νομίζω είχε γίνει και ban. Ή μήπως επειδή έβριζε στο Πορσετοπικό; :hmmm:

Αλεξανδρε μου και μετα ο sv2 μεσολαβησε στον ΣΧ να επανελθει ο braker. Ο ΣΧ τον εκανε και admin τον sv2 γιατι καποιοι τολμησαν να θιξουν τον συνεργατη του sv2 μεσα στο μαγαζι του ΣΧ. Να τα λεμε ολα ετσι, ειδικα οι γνωριζοντες παρα πολυ καλα οπως εσυ. Ενας χρονος περασε οχι 350 χρονια να αλλαξει η ιστορια 200 φορες.
Αυτα τα ολιγα απο εμενα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
mirage έγραψε:μετα ο sv2 μεσολαβησε στον ΣΧ να επανελθει

Μα ναι, το είπαμε από την αρχή αυτό Θανάση. Και για αυτό έγινε admin ο SV2. Power game!
Άβαταρ μέλους
By dstou
#148313 Aπό ανέκαθεν ήταν τέτοιο. Καθώς και της ΑΜΣόιλ. Απλά κάποια στιγμή έπεσαν οι μάσκες, και έφερε και το μαγαζί και λάδια Τοτάλ Κουάρτζ για να γίνει πασίδηλο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#148316 Προτεκτοράτο της ΝΔ ήταν βασικά.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
drdino έγραψε:της ΝΔ

Τώρα εξηγείται το μπλε στους mods. :rtfm: #τροφηγιασκεψη

Και τα Peugeot σου μπλέ είναι τώρα που το σκέφτομαι :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#148329 Έχεις μπει στο νόημα, πλουτισαμε και ζούμε την μεγάλη ζωή στην Καραϊβική.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#148330 Εγω ζω την καλη ζωη στην Γαλλικη Πολυνησια. Συντομα θα αγορασω και ενα υδροπλανο twin otter με τα λεφτα απο το κυνηγι του πιπινου.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
mirage έγραψε: στην Γαλλικη Πολυνησια. .

drdino έγραψε: στην Καραϊβική.

Μείνε Θεσσαλονίκη μου έλεγαν. θα περάσεις ωραία μου έλεγαν. έχει συναντήση κάθε βδομάδα μου έλεγαν.

< >