Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Anonymous Founder έγραψε:Αυτή είναι η τοπ ταινία αυτή την στιγμή, πολύ ανώτερη από ό,τι άλλο εχω δει, αλλά μάλλον ψάχνει κάτι φθηνό.

Κι εγώ έτσι νόμιζα αλλά χθες το βράδυ που χάζευα είδα αυτή την sonoff και μπήκε στο καλάθι :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#687927 Όταν καούν όλα τα λεντ της ταινίας που έχω στην κουζίνα θα το σκεφτώ σοβαρά και θα τα έχω υπόψιν, αυτά όμως που τα πήρα για δευτερεύουσα διακόσμηση γραφείου είναι ήδη πολλά
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#687928 Μαστορια για πειτε καμια ιδεα...

Θελω να βαλω 1-2 φωτακια στο BBQ που εχουμε στην αυλη. Μιλαμε για το κλασικο χτιστο BBQ με τα πυροτουβλα. Πολλες φορες μας επιασε σκοταδι καθως ψηναμε κι ειναι βασανιστηριο να εχεις καποιον διπλα με το τηλεφωνο να σου φωτιζει για να ψησεις.

Τι να βαλω ωστε να αντεχει στις υψηλες θερμοκρασιες και να βγαζει αρκετο φως?
Άβαταρ μέλους
By melos86
#687934 Κανα δυο GU10 σποτακια εξωτερικου χωρου, πανω αριστερα και δεξια απο την εστια για να μην ειναι ακριβως απο πανω της??
Παμφθηνα, πανευκολα στην τοποθετηση και τα ρυθμιζεις οπως σε βολευει η κατασταση! Ειτε πανω στην εστια για να βλεπεις τα ψητα ειτε προς τα εξω για να εχεις φως γενικοτερα!
5 ευρω το καθενα και κανα ευρω ακομα για τις λαμπες! Οτι και να παθει τα βρισκεις παντου και αντικαθιστανται πανευκολα!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By fokion
#687946 εγω εβαλα ενα led προβολακι των 10 ευρω συνδεδεμενο με τα περιμετρικά φωτα του κηπου και ενα διακοπτη να μην αναβει μαζι τους αν δεν ψηνω. Ενοειται αδιαβραχα και αυτο και ο διακοπτης οσο κι αν δεν βρεχονται οντας κατω απο περγκολα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#687987 Ακύρωσα το sonoff γιατί ήταν υπερβολή γι'αυτό που ήθελα.

Το ιδανικό θα ήταν να έβρισκα 2 ταινίες x 1m με ένα ρεύμα όμως.

Είδα ότι υπάρχουν usb 2 x 0.50cm πχ https://www.skroutz.gr/s/24774437/%CE%9 ... x50cm.html

Εγώ θέλω όμως 2x1m και δεν βρίσκω. Μόνο 4x0.50. Με κάτι τέτοιο θα έκανα δουλειά αν συνδέσω 2-2 μαζί;
https://gadgetmou.com/product/set-usb-t ... v/?lang=el

Ή να πάρω την πρώτη την έτοιμη και να κολλήσω προέκταση αλλά δεν ξέρω αν θα την υποστηρίξει το ρεύμα;
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
fokion έγραψε:εγω εβαλα ενα led προβολακι των 10 ευρω συνδεδεμενο με τα περιμετρικά φωτα του κηπου και ενα διακοπτη να μην αναβει μαζι τους αν δεν ψηνω. Ενοειται αδιαβραχα και αυτο και ο διακοπτης οσο κι αν δεν βρεχονται οντας κατω απο περγκολα

Κι αυτο με το αδιαβροχο που ειπες ειναι σημαντικο εφοσον μιλαμε για εξωτερικο χωρο!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
JimClark έγραψε:Έχουμε πελάτες ιδιοκτήτες καφετεριών πλέον που τις αγοράζουν με το κιλό, λόγω της ευκολίας στο ομαδικό dimmάρισμα. Αυτές και τις τύπου filament. Ούτε ως 20 λάμπες περιορισμοί ανά dimmer, ευκολία με ένα κινητό, εφφέ κτλ...

Ταινια led με τηλεχειρισμο, προφανως rgb που να μην καιγεται καθε 6 μηνες και να μην κοστιζει ενα νεφρο εχετε;
Με εχει φαει ο μικρος να του βαλω στο δωματιο το καλοκαιρι που θα το βαψω. Θελει λεει να μπει στο κενο μεταξυ γυψινου και τοιχου, γυρω γυρω :vava:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:
JimClark έγραψε:Έχουμε πελάτες ιδιοκτήτες καφετεριών πλέον που τις αγοράζουν με το κιλό, λόγω της ευκολίας στο ομαδικό dimmάρισμα. Αυτές και τις τύπου filament. Ούτε ως 20 λάμπες περιορισμοί ανά dimmer, ευκολία με ένα κινητό, εφφέ κτλ...

Ταινια led με τηλεχειρισμο, προφανως rgb που να μην καιγεται καθε 6 μηνες και να μην κοστιζει ενα νεφρο εχετε;
Με εχει φαει ο μικρος να του βαλω στο δωματιο το καλοκαιρι που θα το βαψω. Θελει λεει να μπει στο κενο μεταξυ γυψινου και τοιχου, γυρω γυρω :vava:

ειχε παρει ενα τετοιο ο δικος μου απο τζαμπο με τηλεκοντρολ,που αλλαζει διαφορα χρωματα και μηκος αν θυμαμαι καλα γυρω στα 5 μετρα.10 ευρω ειχε δωσει.
τι ειναι αυτο τωρα καινουρια μοδα?
σε καποια φαση κατεβαινω κατω στο δωματιο του,και ειχε βαλει φωτισμο μωβ κατω απο το γραφειο του.
λες και μπηκα σε μπουρδελο ηταν. :lol:
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
dimviii έγραψε:τι ειναι αυτο τωρα καινουρια μοδα?
σε καποια φαση κατεβαινω κατω στο δωματιο του,και ειχε βαλει φωτισμο μωβ κατω απο το γραφειο του.
λες και μπηκα σε μπουρδελο ηταν. :lol:

Χαχχ, πάει πακέτο με τα καγκουρομηχανάκια για παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
Νίκος Παππάς έγραψε:

Εγώ αυτήν έχω στο έπιπλο της τηλεόρασης.Από το καλοκαίρι την έχω και δεν έχει κανένα θέμα..

https://www.pitikis.gr/index.php?route= ... ct_id=1553
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Νίκος Παππάς έγραψε:Ταινια led με τηλεχειρισμο, προφανως rgb που να μην καιγεται καθε 6 μηνες και να μην κοστιζει ενα νεφρο εχετε;

Ταινία όχι, πας στην των τζάμπο φάση.

αλλά με 6,80 παίρνεις όποια λάμπα θες σε E27 γλόμπο , Ε14 κερί ή γλομπάκι ή gu10 με τηλεχειριστήριο και την κομπλάρεις αντί της υφιστάμενης.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#688766 @Dimviii, manoliosss, Jim Clark, σας ευχαριστω.
Θα περιμενω μέχρι το καλοκαίρι και ανάλογα με την επιθυμία του μικρού θα πορευτώ.

Redmi Note 8 Pro