Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#7721 Κάτι δεν κατάλαβες στο ποστ μου. Το εννοώ. Κάτι πρέπει να κάνουμε με το tapatalk γιατί χωρίς αυτό σου βγαίνουν τα μάτια στο κινητό να διαβάσεις το φόρουμ, πόσο μάλλον όταν είναι iPhone και άρα έχει μικροσκοπική οθόνη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#7723 Εχουν πει στο θεμα των τεχνικων του φορουμ για το ταπα. Υπομονη
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Goldmund έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Το γράφω εδώ που είναι οι λεφτάδες του φόρουμ και που στανταρ έχουν το ίδιο θέμα με τις μικροσκοπικές οθονίτσες τους.

Τι θα κάνουμε με το θέμα tapatalk? Να τσοντάρουμε τίποτα να το φτιάξουμε?

...λυπάμαι που θα είμαι εγώ αυτός που θα σου διευκρινήσει ότι η αναλογία παίζει αντίθετα... αυτοί που διακαώς θέλουν μεγάλα πράγματα είναι επειδή θέλουν να έχουν μεγάλα αλλά δεν έχουν... αλλά αν είναι να τσοντάρουμε κάτι ρε παιδί μου να το κάνουμε, για το καλό της συζήτησης, μήπως και ξεφύγει από την ειρωνεία...

μετά, όμως μην αναρωτιέσαι γιατί σε παίρνουμε στο ψιλό ... άλλο λεει ο στέφανος, άλλο ακουν τα αιτία σου... άσε που με μόλις ένα μηλόφωνο (και αυτό με επιδότηση ?? πφφ μπασκλασαριο) δεν δικαιούσαι να μας εκπροσωπείς ως απλ φαν :s_cool
Άβαταρ μέλους
By italakias
red_monster έγραψε:
Goldmund έγραψε:
1) ...μα πως καταλήγεις σε αυτό αφού μόνο μια φορά αγόρασα; κλασικός δεν είμαι και δεν κατέθεσα όλα τα επιχειρήματά μου για αυτό οπότε κακώς με κρίνεις έτσι.

2) ..είμαι γραφειο και γράφω με ταχύτητα και δεν προσέχω, με συγχωρείς για την κακή χρήση της γλώσσας...

Υ.Γ.: ...δεν είπα μόνο αυτό, απλά αναφέρθηκα και σε αυτό. Αν όμως θες να κάνεις τον μάγκα με το να μου την λες, πήγαινε αλλού. Εδώ, με μένα, δεν την βγάζεις καθαρή, μαζέψου λοιπόν γιατί γίνεσαι και αγενής.

Δράση-Ανάδραση... λες βλακείες, θα εισπράξεις χλευασμό... απλά και ξάστερα...

άσε τις μαγκές και σκέψου τι βλακείες έγραψες...

Δεν ειναι τροπος αυτος να μιλας στον αλλον.
Και λαθος να ειναι αυτα που λεει, δεν χρειαζεται να τους λες οτι λεει βλακειες.
Μαθε να σεβεσαι επιτελους .
Άβαταρ μέλους
By Bagus
Goldmund έγραψε:...5,5" ή 4,7" προτείνετε;

Έπιασα ένα lg 5.5 " κ δεν μεν βόλεψε καθόλου.Το κινητό πρεπει να είναι μικρό.Αλλιώς πάμε στα χωράφια των ταμπλετ.

4.7 all the way for me κ παλι πολλές ίντσες ειναι νομίζω.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
red_monster έγραψε:
Goldmund έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Το γράφω εδώ που είναι οι λεφτάδες του φόρουμ και που στανταρ έχουν το ίδιο θέμα με τις μικροσκοπικές οθονίτσες τους.

Τι θα κάνουμε με το θέμα tapatalk? Να τσοντάρουμε τίποτα να το φτιάξουμε?

...λυπάμαι που θα είμαι εγώ αυτός που θα σου διευκρινήσει ότι η αναλογία παίζει αντίθετα... αυτοί που διακαώς θέλουν μεγάλα πράγματα είναι επειδή θέλουν να έχουν μεγάλα αλλά δεν έχουν... αλλά αν είναι να τσοντάρουμε κάτι ρε παιδί μου να το κάνουμε, για το καλό της συζήτησης, μήπως και ξεφύγει από την ειρωνεία...

μετά, όμως μην αναρωτιέσαι γιατί σε παίρνουμε στο ψιλό ... άλλο λεει ο στέφανος, άλλο ακουν τα αιτία σου... άσε που με μόλις ένα μηλόφωνο (και αυτό με επιδότηση ?? πφφ μπασκλασαριο) δεν δικαιούσαι να μας εκπροσωπείς ως απλ φαν :s_cool

συνέχισε εσύ την ίδια τακτική ειρωνείας με το προηγούμενο forum να δούμε που θα σε βγάλει... μια χαρά ακούω, τώρα διάβαζα και στο διάβασμα πολλά έχουν πολλές έννοιες... Αν όντως κάνω λάθος, ο γράφοντας ας επικοινωνίσει μαζί μου με π.μ. και να μου πει την άποψή του περί των γραφόμενών του, δεν χρειάζεται εσένα σαν δικηγόρο...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#7767 Οι πολλές ίντσες, όντως δεν είναι πάντα βολικές. Θεωρώ ιδανικές τις διαστάσεις 4.7 έως το πολύ 5. Όποιος φύγει από iPhone 4-5, λογικά με τις 4.7 θα είναι σούπερ ικανοποιημένος (αν και προφανώς έπρεπε να μπει FullHD οθόνη, αλλά απ' το όλοτελα, καλή είναι κι αυτή που έχει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η Apple βλέπει το 4.7 σαν το φτωχό συγγενή σε σχέση με το 6+.. Θεωρώ πως στην πλειοψηφία των αγοραστών, το plus θα φανεί τεράστιο και βαρύ, γιατί έχουν συνηθίσει σε πολύ μικρά τηλέφωνα τόσο καιρό.

Όσοι θέλουν κάτι μαζεμένο σε τηλέφωνο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (πλην κάμερας, αν και οι απόψεις διίστανται...), ας δει το περσινό HTC One M7. Υπάρχει και δίκαρτο από παραεισαγωγές. Είναι και Dual Active μάλιστα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, Sense UI, FullHD, αλουμίνιο, 4.7", εξαιρετικός ήχος, μικρό μέγεθος και τιμή κάτω από 350€...
Το πρότεινε και ο Lippi πριν, εγώ σκεφτόμουν μόνον την Dual Sim έκδοση να πω την αλήθεια... :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Bagus έγραψε:
Goldmund έγραψε:...5,5" ή 4,7" προτείνετε;

Έπιασα ένα lg 5.5 " κ δεν μεν βόλεψε καθόλου.Το κινητό πρεπει να είναι μικρό.Αλλιώς πάμε στα χωράφια των ταμπλετ.

4.7 all the way for me κ παλι πολλές ίντσες ειναι νομίζω.

...ευχαριστώ για το αυτονόητο, οτι δηλαδή απάντησες, κι εγώ έτσι σκέφτομαι, ότι το μεγάλο θα είναι άβολο σε καθημερινή χρήση, αφού έχω δει μερικούς που έχουν note και όλη την ώρα με αυτό ασχολούνται, που θα το ακουμπήσουν, πως θα το προστατεύσουν, πως δεν θα πέσει από καμία τσέπη, πως θα το κρατάνε...
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
Anonymous Founder έγραψε:Οι πολλές ίντσες, όντως δεν είναι πάντα βολικές. Θεωρώ ιδανικές τις διαστάσεις 4.7 έως το πολύ 5. Όποιος φύγει από iPhone 4-5, λογικά με τις 4.7 θα είναι σούπερ ικανοποιημένος (αν και προφανώς έπρεπε να μπει FullHD οθόνη, αλλά απ' το όλοτελα, καλή είναι κι αυτή που έχει.

Δεν καταλαβαίνω γιατί η Apple βλέπει το 4.7 σαν το φτωχό συγγενή σε σχέση με το 6+.. Θεωρώ πως στην πλειοψηφία των αγοραστών, το plus θα φανεί τεράστιο και βαρύ, γιατί έχουν συνηθίσει σε πολύ μικρά τηλέφωνα τόσο καιρό.

Όσοι θέλουν κάτι μαζεμένο σε τηλέφωνο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά (πλην κάμερας, αν και οι απόψεις διίστανται...), ας δει το περσινό HTC One M7. Υπάρχει και δίκαρτο από παραεισαγωγές. Είναι και Dual Active μάλιστα. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, Sense UI, FullHD, αλουμίνιο, 4.7", εξαιρετικός ήχος, μικρό μέγεθος και τιμή κάτω από 350€...
Το πρότεινε και ο Lippi πριν, εγώ σκεφτόμουν μόνον την Dual Sim έκδοση να πω την αλήθεια... :s_wink

...μα αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ HF... γιατί δεν έχει HD οθόνη το μικρό μέγεθος;;; δεν χωράει τεχνικά;; ή είναι πολιτική πωλήσεων;;
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7773 το μεγαλύτερο θα πάρεις, σιγά μη χρυσοπληρώσεις το 2014 hd τηλέφωνο ενώ μπορείς να πάρεις 1080

επίσης το μεγάλο έχει και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά και λογικά θα έχει και πιο μεγάλη μπαταρία
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Goldmund έγραψε:...μα αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ HF... γιατί δεν έχει HD οθόνη το μικρό μέγεθος;;; δεν χωράει τεχνικά;; ή είναι πολιτική πωλήσεων;;

και βέβαια είναι εφικτό, αν σκεφτείς την ανάλυση του lg g3 και τα εξωφρενικά ppi του (και ότι οι οθόνες της apple είναι lg) , αλλά από ότι θυμάμαι δε συνηθίζεται να έχουμε γενικά στη παραγωγή 1080p οθόνες σε κάτω από 5", λογικά έχει να κάνει με το πόσο θα βόλευε τη παραγωγή του προμηθευτή
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 11 Σεπ 2014, 16:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
QsisVTS έγραψε:το μεγαλύτερο θα πάρεις, σιγά μη χρυσοπληρώσεις το 2014 hd τηλέφωνο ενώ μπορείς να πάρεις 1080

επίσης το μεγάλο έχει και κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά και λογικά θα έχει και πιο μεγάλη μπαταρία

...μάλλον έχεις δίκιο, οδηγείτε κανείς στο μεγάλο για να έχει πλήρη ανάλυση και άρα είναι marketing όντως... έλα όμως που δεν ήθελα να μεγαλώσει το προηγούμενο και τώρα καλούμαι να πάρω το 5,5" αν θέλω να έχω όλη την τεχνολογία που προσφέρει στα χέρια μου η Apple, γιατί, όπως μου έγινε απολυτως κατανοητό, δεν είναι δα και κάτι καινούργιο όλα αυτά που έχει...
Τελευταία επεξεργασία από Goldmund και 11 Σεπ 2014, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
QsisVTS έγραψε:
Goldmund έγραψε:...μα αυτό ακριβώς αναρωτιόμουν κι εγώ HF... γιατί δεν έχει HD οθόνη το μικρό μέγεθος;;; δεν χωράει τεχνικά;; ή είναι πολιτική πωλήσεων;;

και βέβαια είναι εφικτό, αν σκεφτείς την ανάλυση του lg g3 και τα εξωφρενικά ppi του (και ότι οι οθόνες της apple είναι lg) , αλλά από ότι θυμάμαι δε συνηθίζεται να έχουμε γενικά στη παραγωγή 1080p οθόνες σε κάτω από 5", λογικά έχει να κάνει με το πόσο θα βόλευε τη παραγωγή του προμηθευτή

μπορεί να έχει να κάνει με την προμήθεια, μπορεί όμως και με τις σχεδιαστικές απαιτήσεις της Apple, ασχέτως προθέσεών της, δηλαδή αν είναι καλοί οι λόγοι που αποφεύγουν να προσφέρουν full HD στα 4,7' ή κακοί εμπορικοί εισοδηματικοί...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#7781 τα γύρω bezels είναι που θα δημιουργούν το πρόβλημα, γιατί σε διαστάσεις θα ξεπερνάει και το note 4 λόγω αυτών, θα πρέπει να το δεις από κοντά για να κρίνεις
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 11 Σεπ 2014, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#7782 ναι, κατάλαβα... ούτως ή άλλως μέχρι τότε μπορεί να παρουσιαστεί κάτι άλλο, κάτι ομορφότερο και καλύτερο, αφού η σύμβασή μου λύεται σε έξι μήνες περίπου...