bill33 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Πρώτο Θέμα είναι αρκετά εμετικές πάντως...
Τις αλίευσαν απο το FB ?
προφανως
bill33 έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Πρώτο Θέμα είναι αρκετά εμετικές πάντως...
Τις αλίευσαν απο το FB ?
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό δεν είναι δικαιολογία βέβαια...
g8777 έγραψε:Oχι. Δεν ειναι δημοσιος χωρος. Οσο παραξενο και αν σου φαινεται, ακομαι και τα πιο εγωπαθη ατομα με τους χιλιαδες "φιλους" εχουν επιλεξει (εστω και με αυτο το κλικ αποδοχης φιλιας) με ποιους θα μοιραζονται τις πιο ιδιαιτερες στιγμες τους.
g8777 έγραψε:Εδω εχουμε λιβελογραφια του χειριστου ειδους: Προσωπικοτατες φωτο δημοσιοποιουνται και γινονται κοινες σε εκατομμυρια ματια, χωρις την συγκαταθεση (και πως αλλωστε;) των αμεσα θιγομενων. Ασε που εχω την υποψια οτι η επιλογη των φωτογραφιων της γυναικας μονο τυχαια δεν ειναι αλλα αποσκοπει να γαργαλησει το κουτσομπολιστικο μερος του εαυτου μας ("Μα καλα, ειναι φωτο για μανα 2 παιδιων; Τα θελε ο κωλος της και αυτηνης")
g8777 έγραψε:με σκοπο να ψευτοηθικολογησεις για αλλη μια φορα διαβαζοντας βοθρολυματα τυπου Πρωκτο Θεμα.
g8777 έγραψε:Εμεις ποτε θα γινουμε φιλοι στο βιβλιο;![]()
"Καλά, κλασε μας ενα μύδι. Εσύ κυκλοφορεις παραμασχαλα με την Πράβδα και μπλαμπλαμπλα....![]()
"
Anonymous Founder έγραψε:Δηλαδή trident1971, δεν βρίσκεις κάτι μεμπτό στην δημοσίευση του ΠΘ;
) δεν αποτελει κανενος ειδους πυξιδα για το τι κανουν ή επιθυμουν οι υπολοιποι, ποσως μαλλον τι θα ΠΡΕΠΕΙ να κανουν.g8777 έγραψε:Ειλικρινά Τρίαινα δεν είχα καμια προθεση να χαρακτήρισω ειδικά εσένα ως ψευτοηθικολογο απλα εν τη πρύμνη του λογου γύρισε σε 2ο ενικό.
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει και η δημοσιογραφική δεοντολογία, υπάρχει και η ΕΣΥΕΑ που σε κάτι τέτοια θα έπρεπε να πάρει θέση.
Τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι καθόλου αθώα, είναι εξόχως σεξιστικά και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται αντίστοιχα.
Δεν μιλάμε για την άποψη ενός εξ ημών, αλλά για μια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας που διαμορφώνει απόψεις.
Zorz έγραψε:Edit [mod] + ότι ο kacey είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να απαντήσει
)trident1971 έγραψε:Σωστο δεν ειναι, αλλα ειναι φυσικο επακολουθο. Αμα εχω γεμισει δημοσιο χωρο (τετοιον θεωρω το facebook) με τη φωτο μου να σκαλιζω τη μυτη μoυ, καποια στηγμη θα τις δω "στις εφημεριδες". Δυστυχως στην εποχη μας ειναι ολα στη φορα.
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]