Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By trident1971
bill33 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες από το Πρώτο Θέμα είναι αρκετά εμετικές πάντως... :s_mad

Τις αλίευσαν απο το FB ?

προφανως
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό δεν είναι δικαιολογία βέβαια...

Σωστο δεν ειναι, αλλα ειναι φυσικο επακολουθο. Αμα εχω γεμισει δημοσιο χωρο (τετοιον θεωρω το facebook) με τη φωτο μου να σκαλιζω τη μυτη μoυ, καποια στηγμη θα τις δω "στις εφημεριδες". Δυστυχως στην εποχη μας ειναι ολα στη φορα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#98893 Oχι. Δεν ειναι δημοσιος χωρος. Οσο παραξενο και αν σου φαινεται, ακομαι και τα πιο εγωπαθη ατομα με τους χιλιαδες "φιλους" εχουν επιλεξει (εστω και με αυτο το κλικ αποδοχης φιλιας) με ποιους θα μοιραζονται τις πιο ιδιαιτερες στιγμες τους. Εδω εχουμε λιβελογραφια του χειριστου ειδους: Προσωπικοτατες φωτο δημοσιοποιουνται και γινονται κοινες σε εκατομμυρια ματια, χωρις την συγκαταθεση (και πως αλλωστε;) των αμεσα θιγομενων. Ασε που εχω την υποψια οτι η επιλογη των φωτογραφιων της γυναικας μονο τυχαια δεν ειναι αλλα αποσκοπει να γαργαλησει το κουτσομπολιστικο μερος του εαυτου μας ("Μα καλα, ειναι φωτο για μανα 2 παιδιων; Τα θελε ο κωλος της και αυτηνης") με σκοπο να ψευτοηθικολογησεις για αλλη μια φορα διαβαζοντας βοθρολυματα τυπου Πρωκτο Θεμα.

Εμεις ποτε θα γινουμε φιλοι στο βιβλιο; :inlove:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
g8777 έγραψε:Oχι. Δεν ειναι δημοσιος χωρος. Οσο παραξενο και αν σου φαινεται, ακομαι και τα πιο εγωπαθη ατομα με τους χιλιαδες "φιλους" εχουν επιλεξει (εστω και με αυτο το κλικ αποδοχης φιλιας) με ποιους θα μοιραζονται τις πιο ιδιαιτερες στιγμες τους.

Υπαρχουν ακομα αρκετοι που εχουν τις φωτο (και αν οχι ολες, αρκετες) ανοιχτες, και φυσικα, οι υπολοιπες μπορουν να παρθουν απο "φιλους" τους. Επισης, περα απο το facebook υπαρχουν και παμπολλα sites για αναρτηση φωτογραφιων, οπου η προσβαση ειναι ελευθερη.

g8777 έγραψε:Εδω εχουμε λιβελογραφια του χειριστου ειδους: Προσωπικοτατες φωτο δημοσιοποιουνται και γινονται κοινες σε εκατομμυρια ματια, χωρις την συγκαταθεση (και πως αλλωστε;) των αμεσα θιγομενων. Ασε που εχω την υποψια οτι η επιλογη των φωτογραφιων της γυναικας μονο τυχαια δεν ειναι αλλα αποσκοπει να γαργαλησει το κουτσομπολιστικο μερος του εαυτου μας ("Μα καλα, ειναι φωτο για μανα 2 παιδιων; Τα θελε ο κωλος της και αυτηνης")

Πω πω, τι ωραια που τα λες. Μακαρι να ηταν ετσι, ολα ενα λιβαδι με πολυχρωμα λουλουδια και οι μονοκεροι να βοσκουν παραπερα, κλανοντας σοκολατενιες σερπαντινες, δεν ειναι ομως.

g8777 έγραψε:με σκοπο να ψευτοηθικολογησεις για αλλη μια φορα διαβαζοντας βοθρολυματα τυπου Πρωκτο Θεμα.

Σου ξεφυγε το προσωπο και αντι να συνεχισεις το "εαυτου μας" με 1ο πληθυντικο (το λεγομενο και ευγενειας) εβαλες 2ο ενικο ή απλα ειπες να πεις παλι τη |λογοκρισία| σου? Δεδομενου του ιστορικου σου, ψηφιζω το δευτερο.

g8777 έγραψε:Εμεις ποτε θα γινουμε φιλοι στο βιβλιο; :inlove:

Κανε μου friend request. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#98952 Πραγματικά έχουμε ξεφύγει. Η απόλυτη ξεφτίλα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#98953 Ειλικρινά Τρίαινα δεν είχα καμια προθεση να χαρακτήρισω ειδικά εσένα ως ψευτοηθικολογο απλα εν τη πρύμνη του λογου γύρισε σε 2ο ενικό. Αλλά εντάξει ,κλασικός τριντεντ σε ύφος απάντησης και χαρακτηρισμούς. :inlove: :inlove: :inlove:

HΦ γιατί να έχει πρόβλημα με το Πρώτο Θέμα; Το συγκεκριμενο ταμπον εκδίδεται γιατί υπαρχουν κάτι χιλιάδες τρίαινες εκεί εξω.
Να, περιμενε απάντηση τώρα του τύπου
"Καλά, κλασε μας ενα μύδι. Εσύ κυκλοφορεις παραμασχαλα με την Πράβδα και μπλαμπλαμπλα.... :s_sarcastic :s_sarcastic "
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Δηλαδή trident1971, δεν βρίσκεις κάτι μεμπτό στην δημοσίευση του ΠΘ;

Οπως ειπα και παραπανω, απαντωντας σε εσενα σε προηγουμενο ποστ, φυσικα και ΔΕΝ ειναι σωστο το δημοσιευμα, και το "στις εφημεριδες" μπηκε σε εισαγωγικα για αυτο το λογο.

Δυστυχως ομως, τι βρισκουμε σωστο και τι λαθος, ειτε εσυ, ειτε εγω, ειτε ο φιλτατος g8777, (μη ξεχνωντας και τον carυοθραυστη που πεταχτηκε απο το πουθενα :ninja: ) δεν αποτελει κανενος ειδους πυξιδα για το τι κανουν ή επιθυμουν οι υπολοιποι, ποσως μαλλον τι θα ΠΡΕΠΕΙ να κανουν.

g8777 έγραψε:Ειλικρινά Τρίαινα δεν είχα καμια προθεση να χαρακτήρισω ειδικά εσένα ως ψευτοηθικολογο απλα εν τη πρύμνη του λογου γύρισε σε 2ο ενικό.

Να με συμπαθας, αλλα δυσκολευομαι να το πιστεψω, μια και θα σου επαιρνε λιγοτερο χρονο να διορθωσεις το πρυμναιο λαθος σου, απο το να γραψεις ολο αυτο το πυγαια χιουμοριστικο με την Πράβντα και τα υπολοιπα... :(
Διορθωσε το λοιπον, και θα αποσυρω και εγω το δικο μου. :)
Άβαταρ μέλους
By gianik
#98966 Τι καταρα πια αυτο το φατσοβιβλιο...
Οτι κακο να γινει , εγκλημα , αυτοκτονια κ.λ.π , αμεσως ψαχνουν το fb για φωτο.. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#98988 Υπάρχει και η δημοσιογραφική δεοντολογία, υπάρχει και η ΕΣΥΕΑ που σε κάτι τέτοια θα έπρεπε να πάρει θέση.
Τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι καθόλου αθώα, είναι εξόχως σεξιστικά και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται αντίστοιχα.
Δεν μιλάμε για την άποψη ενός εξ ημών, αλλά για μια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας που διαμορφώνει απόψεις.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Υπάρχει και η δημοσιογραφική δεοντολογία, υπάρχει και η ΕΣΥΕΑ που σε κάτι τέτοια θα έπρεπε να πάρει θέση.
Τέτοια δημοσιεύματα δεν είναι καθόλου αθώα, είναι εξόχως σεξιστικά και θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται αντίστοιχα.
Δεν μιλάμε για την άποψη ενός εξ ημών, αλλά για μια εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας που διαμορφώνει απόψεις.

Δημοσιογραφικη δεοντολογια? ΛΟΛΕΝ
Ο'τι θελει ο πελατης, αυτο πουλαει το μαγαζι. Εφοσον επιτρεπεται να υπαρχουν εφημεριδες επισημα οργανα κομματων/ομαδων/whatever, το "δεοντολογια" παει περιπατο.

Ειναι το ιδιο πραγμα με το αυγο και την κοτα.
Η εφημεριδα/ες υπαρχει γιατι πολλοι θελουν να διαβαζουν με λεπτομερειες τετοια "γαργαλιστικα", οι αναγνωστες υπαρχουν επειδη καποιες εφημεριδες/περιοδικα δημοσιευουν με λεπτομερειες τετοια και ο κυκλος συνεχιζεται.
Σε παλιοτερη συζητηση (για τη δεοντολογια αν θυμαμαι καλα) καποιος βρηκε εικονες απο παλιες εφημεριδες με χυμενα μυαλα, αιματα κλπ., δεν ειναι καινουριο. Η πληθωρα απο φωτογραφιες πλεον το κανει ευκολοτερο. Η ΕΣΗΕΑ οπως ολες οι ενωσεις, ασχολειται με κατι οταν τη συμφερει για καποιο λογο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
Zorz έγραψε:Edit [mod] + ότι ο kacey είναι μπαναρισμένος και δεν μπορεί να απαντήσει

(πρώτη φορά φασιστοαριστερά σου λέει ύστερα :protest: )

Όταν απάντησα δεν είχα δει ακόμα ότι πήγε για μπάνιο. Μπορεί να απαντήσει όταν επιστρέψει αν θέλει, anyway. Μπορεί να ήταν πολύ σοβαρό και χοντρό αυτό που έγραψα, αλλά ΙΜΟ δεν είναι καθόλου προσβλητικό. Απεναντίας, αυτό που προσπαθώ να τονίσω είναι ότι δεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε όπλα σε οξύθυμα άτομα με αδυναμία κριτικής σκέψης.

trident1971 έγραψε:Σωστο δεν ειναι, αλλα ειναι φυσικο επακολουθο. Αμα εχω γεμισει δημοσιο χωρο (τετοιον θεωρω το facebook) με τη φωτο μου να σκαλιζω τη μυτη μoυ, καποια στηγμη θα τις δω "στις εφημεριδες". Δυστυχως στην εποχη μας ειναι ολα στη φορα.

Μοιρολάτρης γι ακόμη μια φορά... Ελπίζω στις μακακίες της κυβέρνησης να κρατάς πιο αυστηρή στάση. Επειδή κέρδισαν τις εκλογές δηλαδή δεν σημαίνει ότι θα τους αφήσουμε να κάνουν τη χώρα σαν τα μούτρα τους, ε; :iconcool:

Τέλοσπάντων, είναι πολύ απλοϊκός και επιτυχημένος ο αλγόριθμος που ακολουθεί ο πρωκτοθεματοφύλακας του κιτρινισμού. Η συγκεκριμένη υπόθεση τικάρει στα κουτάκια αίμα-σπέρμα και επομένως του έδωσαν και κατάλαβε.

Μ'αρέσει πάντως που όχι μόνο έκλεψαν τις φωτογραφίες χωρίς ούτε καν attribution (κάτι που ακόμα και η κωλοφυλλάδα Daily Fail τουλάχιστον κάνει), αλλά έβαλαν και το "αποκλειστικό" υδατογράφημα τους από πάνω. Τι περιμένεις βέβαια σε μια χώρα που βγαίνει ο συκοφάντης μπαστούνι και λέει ότι αν αποδειχτεί ψέμματα η ιστορία που δημοσίευσε "θα ζητήσει συγνώμη"...