Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Chris
#173077 Συγνώμη που μπαίνω σφήνα αλλά έχω μια απορία.

Γενικά δε με ενδιαφέρει πολύ η ποιότητα εικόνας, όσο το μέγεθος (σίφτυ). Οπότε βάζω συνήθως ένα χρηματικό όριο (400) και ψωνίζω τις περισσότερες ίντσες (σίφτυ) που μπορώ από σοβαρή μάρκα.

Είχα πάρει πριν 2-3 χρόνια λοιπόν 42άρα lg των 400ων, δε θυμάμαι περισσότερα. Τώρα ξαναπήρα 42άρα lg των 400ων, αφού άλλαξα χώρα. Προφανώς η σημαντική διαφορά σε αυτά τα 3 χρόνια είναι πως η προηγούμενη ήταν lcd ενώ η τωρινή είναι led.

Αυτό που πρόσεξα λοιπόν είναι πως η καινούρια είναι πολύ βαρύτερη και πιο χοντρή (σίφτυ) από την προηγούμενη. Η προηγούμενη ήταν γύρω στα 2εκ. και με σταθερό πάχος παντού, ενώ αυτή φουσκώνει αρκετά στο μέσο της. Επίσης την προηγούμενη την κουβαλούσα άνετα κάτω από τη μασχάλη, αυτή χρειάζεται 2 χέρια και προσοχή για να μη γίνει ζημιά.

Τι έγινε αυτά τα 3 χρόνια? Το led φταίει?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#173080 Παιδια συμφωνω!! Και γω μεγαλη την θελω (σιφτυ)
Και η απαιτηση μου ηταν σε 42-43. Αλλα το θεωρουσε υπερβολη για κρεβατοκαμαρα..Οποτε σαν καλος συζηγος εκανα πισω σε αυτο..
Ετσι κ αλλιως και τωρα 32 εχουμε και βλεπουμε μια χαρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#173086 Ειναι 5ετιας και δεν εχει υποδοχη usb.
Θα την βαλω κανενα 100αρι σκεφτομαι στις αγγελιες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
NickTG έγραψε:Ναι το είχα διαβάσει αυτό αλλά και πάλι σε τέτοια διάσταση θα πήγαινα.

Deleted User 1 έγραψε: Εφόσον θα πάρω που θα πάρω εντός του 2015 προφανώς και θα πάρω 4Κ.

Σχετικό είναι αυτό.
Για παράδειγμα και εγώ θέλω να αλλάξω αλλά όταν γίνει θα πάω για καλή 1080p αφού κονσόλες και PC θα παίζουν εκεί.

Θα ρίξω και το pc εκεί που ίσως να σηκώνει και 2Κ. AMD 280X. :hmmm:

Τέσπα εφόσον πήρα πριν 1.5 χρόνο 55αρα με 999€ και είναι FHD, τότε σίγουρα τώρα θα πάρω ίδιες ίντσες με 4Κ και 150€ παραπάνω. Δεν βρίσκω λόγο να πάρω πάλι FHD.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#173097 Γιατί να αλλάξεις τόσο καινούρια τηλεόραση με κάτι που θα σου είναι άχρηστο?

Geo f1 έγραψε:Ειναι 5ετιας και δεν εχει υποδοχη usb.
Θα την βαλω κανενα 100αρι σκεφτομαι στις αγγελιες.

Πολλά λεφτά για μια θύρα USB πάντως.
Ήταν ευκαιρία για αναβάθμιση στις ίντσες.
Σε 2 μέρες μια χαρά θα φαινόταν το μέγεθος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
NickTG έγραψε:Γιατί να αλλάξεις τόσο καινούρια τηλεόραση με κάτι που θα σου είναι άχρηστο?

Θα μείνει στο πατρικό η "παλιά". Οπότε θα πάρω tv οπως και να χει. Συν του ότι το άχρηστο είναι σχετικό. Αν μου τη δώσει σ' ένα χρόνο παίρνω μια γαμηστερή κάρτα γραφικών αλά Γκεάκος και καίγεται το πελεκούδι. Γιατί να μην έχω αυτο το option όταν η διαφορά στην τιμή με μια καλή FHD ειναι τόσο μικρή?
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#173114 Προσωπικά θα αγόραζα τώρα μια FHD καλή γύρω στα 800€ και αν σε ένα χρόνο αποφάσιζα να δώσω άλλα τόσα για κάρτα γραφικών θα έβλεπα πάλι το θέμα για 4Κ.
Σίγουρα με άλλα 800€ τότε θα αγοράζεις καλύτερη τηλεόραση και πουλώντας την παλιά θα σου βγει στα ίδια περίπου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#173120 Στη βράση κολλάει το σίδερο. Τώρα υπάρχει ένα budget για οικοσκευή. Αν δεν το φάω για το σκοπό που είναι, θα το φάω σε βενζίνες και ποτά και είναι κρίμα. Αυτό το budget λέει 1000-1200€ για τηλεόραση. Το θέμα είναι να πάρω το καλύτερο δυνατό σ' αυτά τα χρήματα.

Εν τέλει δεν έχουμε καταλήξει, λέει τίποτα η LG που έβαλα ή παπάρια?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:
Θα ρίξω και το pc εκεί που ίσως να σηκώνει και 2Κ. AMD 280X. :hmmm:

σε πολύ ελαφριά παιχνίδια θα σηκώνει 2Κ και σε πασιέτζα 4Κ η κάρτα αυτή είναι για full hd

αυτή τη στιγμή γνώμη μου είναι ότι πας σε φθηνή 1080 αν δεν έχεις ήδη και περιμένεις απλά να ωριμάσει περισσότερο το θέμα του 4Κ (και να πέσουν και οι τιμές γενικά)

δεν αργεί η στιγμή που θα χαρίζουν τις 4Κ, προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε

δεν υπάρχει και υλικό να δούμε άλλωστε πέρα από τα χαζοβίντεο που τραβάμε με τα κινητά μας σε αυτή την ανάλυση ή κάνα βίντεο στο yt
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#173124 Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί με 4Κ να σου πω. :s_tongue
Βρήκα αυτό όμως:

However, its contrast problems make the LG 55UB950V overall an inferior picture performer to those models, while its input lag makes it a no-go zone for gamers.
Read more at http://trustedreviews.com/lg-55ub950v-r ... aIVtgMV.99
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#173131 Γιώργο θα πάρω ότι καλύτερο στα χρήματα που προανέφερα. Ότι καλύτερο = μεγαλύτερη ανάλυση = πιο future proof. Επειδή εφόσον μπω στο σπίτι θα τη βγάζω μεροδούλι μεροφάι, δεν θα παίζουν ευκαιρίες συχνών αλλαγών. Ότι πάρω θα είναι τώρα και έχει ο θεός.

@nick

Είναι άλλο μοντέλο αυτό που έβαλες.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#173132 Όντως.
Έβαλα αναζήτηση στο Google με αυτό που έβαλες και δεν περίμενα πως θα βγάλει άλλο!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#173139 Κι εγώ ρε γμτ δεν έχω καταφέρει να βρω τίποτα από reviews.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Deleted User 1 έγραψε:Γιώργο θα πάρω ότι καλύτερο στα χρήματα που προανέφερα. Ότι καλύτερο = μεγαλύτερη ανάλυση = πιο future proof. Επειδή εφόσον μπω στο σπίτι θα τη βγάζω μεροδούλι μεροφάι, δεν θα παίζουν ευκαιρίες συχνών αλλαγών. Ότι πάρω θα είναι τώρα και έχει ο θεός.

@nick

Είναι άλλο μοντέλο αυτό που έβαλες.

μαζί σου φίλε μου να ξοδεύουμε τα λεφτά μας όσο τα έχουμε σα να μην υπάρχει αύριο, αλλά με τις τηλεοράσεις και γενικά τη τεχνολογία ανέκαθεν ήμουν συγκρατημένα ενθουσιώδης :hmmm: