Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#707756 Ο ήλιος δεν είναι η μόνη μέθοδος, οι Σκανδιναβοι πχ έχουν αρκετή D και αυτό οφείλεται κυριως στην κατανάλωση λιπαρών ψαριών.

< >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#710264 3 εβδομάδες μετά το ποστ συνεχίζω

Χωρίς να στερούμαι τίποτα πέρα από τις υπερλιπαρές τροφές, έχω πάει κάτω από 101 κιλά.

Δυστυχώς μόνο με διατροφή, μιας και 2 εβδομάδες βρέχει κ δε μπορώ να κάνω ποδήλατο.

Το στομάχι έχει μειωθεί σε όγκο, φουσκώνω με μισό ποτήρι μπύρα κ 2 κομμάτια πίτσα πχ.

Έχω αρχίσει και μπαίνω στα παλιά μου ρούχα.

Δεν έχω αίσθημα πείνας, αυτό είναι το βασικότερο.

Τώρα θα προσθέσω και κοιλιακούς, ασκήσεις στο σπίτι, όσο μπορώ.

Στόχος τα 95...

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
popolaros έγραψε:χαπι δεν παιρνεις τοσο απλα για ουρικο οξυ....

Eχω ενα πολυ δυνατο για οποιον ενδιαφερεται, λιγο ακριβο ομως.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#710270 Κλασική θεραπεία σε οξεία φάση είναι τα ΜΣΑΦ αρχικά και σε χρόνια φάση η αλλοπουρινόλη 300mg 1 φορά τη μέρα.

Υπάρχει κ η κολχικίνη σε οξεία φάση, δε χρησιμοποιείται τόσο ευρέως πλέον, το φάρμακο έχει μεγάλο βαθμό τοξικότητας.

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#710278 Εγώ με 2 γιομάτες εβδομάδες διατροφής έχω βγάλει ως βασικό συμπέρασμα ότι έτρωγα τον λωκό μου. :lipsealed:

Πες με φαί λόγω άγχους, λόγω αμηχανίας, λόγω λιγούρας, λόγω insert μουφοδικαιολογία. Τελικά με το πρόγραμμα που φοβόμουν ότι θα πέσει πείνα είμαι κομπλέ. Στα 85kg και συνεχίζω. :superman:

Μπούσος mode on: ουρικό οξύ κλάσε μου λίγο να δω κάτι :)

:lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#716703 Πέρασαν και οι διακοπές (ελπίζω μόνο η πρώτη φάση και να υπάρξει και συνέχεια), και γύρισα χωρίς να έχω βάλει αισθητά κιλά, πρώτη φορά συμβαίνει αυτό :yahoo: . Η ζυγαριά το επιβεβαίωσε. Σήμερα έδειξε μάλιστα 96,6 κιλά, νούμερο που είχα να το σπάσω χρόνια...

Παρήγγειλα και το όργανο κωπηλατικής, ελπίζω να τονώσει κι άλλο την κατάσταση.

Γυμναστική αυτό τον καιρό μόνο τα μπάνια 1 εβδομάδα, κατά τα άλλα δουλειά-σπίτι.

Διατροφή: Σταμάτησα να τρώω υπερβολές και λιπαρά και αργά το βράδυ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#721724 Ανανεώνω το ποστ.

Μετά και τις δεύτερες διακοπές, όχι μόνο παρέμεινα στα κιλά μου αλλά έπεσα κι άλλο. Προσεκτικά με την οικογένεια, γιατί αυτή τη φορά με τα παιδιά στην παραλία δύσκολα κολυμπάς για να χάσεις θερμίδες.

Συνοψίζοντας, η ζυγαριά έδειξε χθες 92,5 κιλά, δλδ 22 κιλά κάτω σε σχέση με τον Φεβρουάριο. Έχω δει και 91,9 αλλά δε το λαμβάνω υπόψη, ήταν μετά από άθληση.
Έχουν αλλάξει άρδην οι διατροφικές μου συνήθειες, πλέον δε μπορώ να φάω βαριά και πολύ.

Πριν 3 μέρες αγόρασα ένα ντονέρ από συριακό μαγαζί (shawarma το λένε) και αφού το έφαγα το απόγευμα έσκασα και το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Το μεσημέρι εκείνης της μέρας είχα φάει σαλάτα και πεπόνι.

Οι αθλητικές δραστηριότητες παρέμειναν ίδιες, τέννις 1 φορά την εβδομάδα, ποδήλατο 1-2 φορές το μήνα. Τώρα θα εντάξω κ το κωπηλατικό σιγά-σιγά.

Γενικά αισθάνομαι άλλος άνθρωπος, θα κάνω ότι μπορώ για να μην ξαναβάλω τα κιλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe

Πολυ ενδιαφέρον αρθρο του examine (καντε follow/κορυφαιο για θεματα διατροφης/συμπληρωματων κλπ) που φαίνεται να καταρρίπτει άλλον ένα μύθο (ότι πέφτει ο μεταβολισμός όσο μεγαλώνουμε)...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#737161 Πολύ ενδιαφέρον, αλλά νομίζω λέει έμμεσα αυτό που ήδη ξέρουμε ότι πέφτει η δραστηριότητα οπότε κατά συνέπεια η μυική μάζα άρα και ο μεταβολισμός.

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#737169 Στις εξετάσεις που είχα κάνει το καλοκαίρι μου έβγαλε μεταβολική ηλικία 43, άρα αφού δεν αλλάζει ιδιαίτερα, κανένα πρόβλημα. :lol: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#774703 -9 κιλά σε ένα μήνα , personal best . το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 6,5 πριν από κάμποσο καιρό.
Από το τρέξιμο της δουλειάς του κλητήρα ανέβασμα-κατέβασμα σκάλες , και αυστηρή δίαιτα μαζί.
Δημόσιο και καθησιό σου λένε μετά. :s_sarcastic
Εικόνα
Ούτε νοσοκόμα στον Ευαγγελισμό να'μουνα , που'χει τρέξιμο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#836790 Για λόγους αρχείου, αναφέρω 91 kg, ή 200 lb που ακούγεται πολύ χειρότερο. :lipsealed: :lipsealed: :lipsealed:

Ράψιμο με ντίζα γιατί έρχεται χειμώνας όπου βάζω παραδοσιακά άκοπα 3 κιλάκια. Προc γνώcη και cυμμόρφωcη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#836802 Μεσα στον επομενο μηνα μπαινω σε προγραμμα. Καθε μερα περπατημα και προσοχη στο φαι και κυριως στο πιοτο. Στοχος ειναι να χασω τουλαχιστον καμια 15αρια κιλα γιατι ειμαι στο πανω οριο μου και δε με γουσταρω καθολου.

Ασε που με τρομαξε ο ΧαιΦαι οτι μπορει να με σουταρει και η κυρα μου :shifty: