Παλιά ήθελα 15 ευρώ για κινητό τον μήνα και πλήρωνα και 250 ευρώ το καλοκαίρια για 4G Internet στο εξοχικό (διότι δούλευα και απο εκεί). Η λύση tethering δεν έπαιζε, γιατί υπήρχε ανάγκη για κεντρικό router, το κινητό δεν ήταν πάντα στο σπίτι, κλπ κλπ.
Τώρα με το Gigamax (σε προσφορά) δίνω 36 των μήνα για απεριόριστο κινητό (και δεν ασχολούμαι με ανανεώσεις κλπ) και 3€ για το εξοχικό.
Αρα το ίδιο και πλέον είναι όλα απεριόριστα + έχω Ιντερνετ εκεί όλο τον χρόνο.
Και επειδή τελευταία έπαιζε και πολύ ipad λόγω δουλειάς, με άλλα 36 τον χρόνο καθάρισα και εκεί.
ΝΟΜΙΖΩ βέβαια οι έξτρα κάρτες δεν υποστηρίζουν roaming (αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό).
< >
Dimitris_P έγραψε:Τι πληρώνεις με 36€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ; Την έξτρα sim ; Δεν είναι άπαξ χρέωση με την αγορά της;
H extra sim έχει πάγιο 3 ευρώ τον μήνα (2,439 χωρίς ΦΠΑ). γιαυτό και 36 το έτος.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Η οπτικη ινα θα ερθει εκει που ειναι το ρουτερ
Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι αυτό. Το ρούτερ βρίσκεται στο κέντρο του διαμερίσματος, όχι κοντά σε εξωτερικό τοίχο. Οι τεχνικοί μίλησαν για κανάλι... σωθήκαμε.
Δεν περνάει από το υπάρχον δίκτυο χαλκού η οπτική. Αλλιώς βάλε το πριζάκι εκεί που θα μπει από έξω, βάλε εκεί το router και βλέπεις έπειτα με την ηρεμία σου το εσωτερικό δίκτυο.
Το ίδιο θέμα έχω κι εγώ με το πατρικό μου, η είσοδος από τη θέση που είναι τώρα η κεντρική πρίζα δεν έχουν καμία σχέση.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Αλλιώς βάλε το πριζάκι εκεί που θα μπει από έξω, βάλε εκεί το router και βλέπεις έπειτα με την ηρεμία σου το εσωτερικό δίκτυο
^
Αυτό
Αυτό έκανα κι εγώ και με την ευκαιρία άλλαξα τη διαρρύθμιση στο σαλόνι.
Δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο αυτο καθως θα πρεπει ο εργολαβος που εφτιαξε το σπιτι να προνοησε.
Προσπαθησε το καθως το καναλι ειναι μια ασχημια, οσο και να καμουφλαριστει. Προσωπικα, ο ψυχαναγκασμος μου δεν θα το αντεχε !!!
Ηδη το σκεφτομαι και αφριζω.
Για να γίνει θα πρέπει εκεί κοντά που θα μπει η οπτική να υπάρχει πρίζα τηλεφώνου, κι ας μην είναι η κεντρική,αλλά ακόμα κι αυτό είναι αμφίβολο ειδικά στις παλιές οικοδομές.
My Flickr