< >
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
Το βλέπουμε εβδομάδα εβδομάδα ή τα μαζεύουμε για binge
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
sknipper έγραψε:Η καλή μου είναι πολύ ευχαριστημένη από το Altered carbon. Αυτές τις μέρες θα το δω κι εγώ να δω αν μου πάει.
Καλουλη ειναι και περναει ευχαριστα η ωρα
Ξεκιναει ωραια, με ωραιο κονσεπτ, αλλα καπου προς το τελος κανει κοιλια η υποθεση, χωρις ομως να χενει στο κομματι της δρασης. Μη κανεις την ιδια |λογοκρισία| και το δεις ΜΕ την γυναικα, γιατι το γομαρι που επαιζε στο robocop 2014 εχει αρκετες σκινες χωρις ρουχα
Εγω ειδα το McMafia
Παρα τα κλισεδακια και την σκοπιμη προπαγανδουλα που προσπαθουν να περασουν για τους Εβραιο-Ρασαν Ολιγκαρκς (ελατε παιδια.... παραδεχτειτε το, οσο ξεπλεναν τα κλεμενα στις οφσορ του κομονβελθ ηταν καλα) ηταν ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ σειρα
Ωραιο καστ με Ρωσους ηθοποιους να παιζουν Ρωσους χαρακτηρες, χωρις την κλασικη χολιγουντιανοφσκι ρουσκι προφοροφσκι. Μεταξυ των οποιων ο Aleksey Serebryakov (Leviathan) και Danila Kozlovsky
Αρκετα πιστευτο στορυ (με μπολικα στοιχεια προπαγανδουλας) ωραια πλοκη, πολυ ωραια γυρισμενο, πολυ ωραια ολα και το συστηνω!
Αλλο ωραιο που ξεκινησε προσφατα, ειναι το Counterpart το οποιο θυμιζει λιγο Fringe φαση και ειναι πολυ δυνατο!

sknipper έγραψε:Η καλή μου είναι πολύ ευχαριστημένη από το Altered carbon. Αυτές τις μέρες θα το δω κι εγώ να δω αν μου πάει.Υπάρχει άρθρο στο τελευταίο TIME που κράζει γιατί ο πρωταγωνιστής είναι λευκός άνδρας ενώ θα μπορούσε να είναι Ασιάτης (όπως είναι η καταγωγή του μυαλού του ) και ότι οι γυναίκες εμφανίζονται ως αντικείμενα και χωρίς ουσιαστικό ρόλο. Εγώ 2-3 επεισόδια που είδα μου φάνηκε ένα αρκετά κλασσικό νουάρ σε λογική.
< >
Asimov έγραψε:Οκ, το time υπερβάλλει, καθώς το σενάριο είναι πιστό στο βιβλίο.
Το Time γρφει μαλακιες για να πουλησει σε μιλλεννιαλς, τους οποιους εχει βαρεσει η |λογοκρισία|....

Asimov έγραψε:Οκ, το time υπερβάλλει, καθώς το σενάριο είναι πιστό στο βιβλίο.Το αναφέρει αυτό, ότι δηλαδή έτσι είναι και στο βιβλίο. Η αλήθεια είναι ότι και εγώ προβληματίζομαι από το γεγονός ότι έχουμε πάει από το ένα άκρο στο άλλο,από το whitewashing και την απόλυτη κυριαρχία του λευκού άνδρα ήρωα στην απαίτηση οι πρωταγωνιστές στα πάντα να είναι ή γυναίκες ή να ανήκουν σε κάποια μειονότητα.
< >
Wagner669 έγραψε:Έβλεπα το τελευταίο Lucifer χθες, στο οποίο μια ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου είχε βαρέσει κρίση λόγω του γεγονότος ότι οι millenials απορρίπτουν τις κλασσικές αξίες όπως τα δαχτυλίδια αρραβώνων και τους παραδοσιακούς γάμους :-)Asimov έγραψε:Οκ, το time υπερβάλλει, καθώς το σενάριο είναι πιστό στο βιβλίο.
Το Time γρφει μαλακιες για να πουλησει σε μιλλεννιαλς, τους οποιους εχει βαρεσει η |λογοκρισία|....
< >
belgarion έγραψε:Wagner669 έγραψε:Έβλεπα το τελευταίο Lucifer χθες, στο οποίο μια ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου είχε βαρέσει κρίση λόγω του γεγονότος ότι οι millenials απορρίπτουν τις κλασσικές αξίες όπως τα δαχτυλίδια αρραβώνων και τους παραδοσιακούς γάμους :-)Asimov έγραψε:Οκ, το time υπερβάλλει, καθώς το σενάριο είναι πιστό στο βιβλίο.
< >
Εμ... τι περιμεναν....
Οταν ενα δαχτυλιδι κανει οσο το κανουργιο iPhone ή MacBook AirProTouchbarLightningUSBCDongle, σιγα μη παρουν τις πετρες....
Φακ ντιαμοντς, λετς σπεντ αουρ μονεϋ ον Εϊπλ προντακτς αντ ιν σομε οργκανικ-βιγκαν-μαϊκρο-μπρουερι-αλτερνατιβ-ουρμπαν-ρεστο-μπαρ

το La Casa del Papel, μπορώ να πω ότι συστήνεται ανεπιφύλακτα, φροντίστε όμως να έχετε χρόνο όταν το ξεκινήσετε γιατί είναι πολύ εθιστικό. Θεωρώ ότι η πρώτη σαιζόν είναι λίγο καλύτερη από την δεύτερη και ευτυχώς που την κράτησαν στα 6 επεισόδια και δεν το τέντωσαν αναίτια,.Προσπαθήστε οπωσδήποτε να το δείτε στα ισπανικά γιατί σίγουρα θα χάνει μεταγλωτισμένο. Είμαι σίγουρος πάντως ότι αυτό θα είναι το αγαπημένο σήριαλ του Παναγιώτη Λαφαζάνη και της ΛΑΕ για περισσότερους από ένα λόγους