Υπόψιν ο αυθεντικός Γιάννης την έχει πουλήσει την καντίνα και την τρέχει εδώ και χρόνια άλλος. Ο original έγινε εκατομμυριούχος και στα παπάρια του πλέον να τηγανίζει πατάτες.
Deleted User 1 έγραψε:Στα νιάτα μου τον έχω χτίσει το Γιάννη. Ακόμα έτσι μία φορά το 3μηνο που βαριέμαι να μαγειρέψω μπορεί να πάρω ένα σάντουιτς λουκάνικο.Στους Ολυμπιακούς του 96 όταν βλέπαμε άρση βαρών έτρωγα 2 τέτοια.![]()
Υπόψιν ο αυθεντικός Γιάννης την έχει πουλήσει την καντίνα και την τρέχει εδώ και χρόνια άλλος. Ο original έγινε εκατομμυριούχος και στα παπάρια του πλέον να τηγανίζει πατάτες.
Obelix έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Στα νιάτα μου τον έχω χτίσει το Γιάννη. Ακόμα έτσι μία φορά το 3μηνο που βαριέμαι να μαγειρέψω μπορεί να πάρω ένα σάντουιτς λουκάνικο.Στους Ολυμπιακούς του 96 όταν βλέπαμε άρση βαρών έτρωγα 2 τέτοια.![]()
Τότε είχε την πρώτη μικρή καντίνα ακριβώς απέναντι από κει που είναι τώρα το μαγαζί.
Εκεί είναι η γειτονιά που μεγάλωσα.
< Note >
Θα χα βουτηξει στο κιουπι.
g8777 έγραψε:Τοσο φαι εριξες, λυπηθηκες τη ρακη και ηπιες μονο ενα μπουκαλακι;Θα χα βουτηξει στο κιουπι.
![]()
![]()
rafi έγραψε:Ελα Χανια, κερναω τσικουδια.
.

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]