Οταν κανονισεις ημερομηνια πες μας να οργανωθει "Αθηναικη Συναντηση"..
Τις προαλλες ηταν ο JBT , πιο πριν ο Bihlas , τωρα θα εισαι εσυ το τιμωμενο προσωπο...
rx8_drifter έγραψε:Αν κάτσω Αθήνα εννοείται
sknipper έγραψε:Άλλο ζαλάδα και άλλο γυρνάνε όλα. Το δεύτερο λέγεται ίλιγγος και είναι πιο πιθανό να έχει σχέση με τα αυτιά.
panos2171 έγραψε:η μαγνητική έδειξε ότι ένας σπόνδυλος εκεί γύρω έχει θέμα.
panos2171 έγραψε:Αυτό ακριβώς που λες δείχνει ότι είναι από τα αυτιά που διαθέτουν κάτι ημιυκλικά σωληνάκια σε 3 διαφορετικά επίπεδα (3D να'ούμε) μέσα στα οποία κυλάει ζουμάκι σπέσιαλ. Αυτά αποτελούν το βασικό όργανο ισορροπίας και αντίληψης της θέσης.sknipper έγραψε:Άλλο ζαλάδα και άλλο γυρνάνε όλα. Το δεύτερο λέγεται ίλιγγος και είναι πιο πιθανό να έχει σχέση με τα αυτιά.....Πάντως η δυνατή ζαλάδα σταμάτησε μάλλον από κάτι χάπια που μου δώσαν αλλά στις εναλλαγές θέσης (όρθιος-ξαπλωτός) για κάποια δευτερόλεπτα είναι έντονη.

gianik έγραψε:Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό ουρολόγο ,κατά προτίμηση νότια..;
Έχω εδώ κ 2-3 μέρες μία μικρή ενόχληση ,την οποία προσδιορίζω στην βουβωνική χώρα προς τον αριστ.ορχη..Ένα αίσθημα σαν να με "τραβάει" , όχι ομως οξύς πόνος..Έκανα το κλασσικο λάθος κ ψαχνωντας για συμπτώματα στο διαδίκτυο διαβάζω για κιρσοκήλη ,βουβονοκηλη, κ.λ.π...Αύριο που θα γυρίσω Αθήνα , θα πάω μία βόλτα από το 401 , όμως θελω κ μία 2η γνώμη έτσι κ αλλιώς..
.
αλλά ξέρουν για τι μιλάνε τουλάχιστον
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]