Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#381509 Ο.κ :thumbsup:
Οταν κανονισεις ημερομηνια πες μας να οργανωθει "Αθηναικη Συναντηση".. :s_yes
Τις προαλλες ηταν ο JBT , πιο πριν ο Bihlas , τωρα θα εισαι εσυ το τιμωμενο προσωπο... :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By dimviii
rx8_drifter έγραψε:Αν κάτσω Αθήνα εννοείται :metalo:

αναλαμβανω τις μετακινήσεις σου με σκληρη ταπετσαρια. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
sknipper έγραψε:Άλλο ζαλάδα και άλλο γυρνάνε όλα. Το δεύτερο λέγεται ίλιγγος και είναι πιο πιθανό να έχει σχέση με τα αυτιά.

Aυτό είναι τελικά αλλά μπορεί να προέρχεται και από τον αυχένα μιας και η μαγνητική έδειξε ότι ένας σπόνδυλος εκεί γύρω έχει θέμα. Γενικά και παλαιότερα είχα πονοκεφάλους αλλά δεν έλεγα να πάω για καμιά φυσιοθεραπεία άσχετα αν πολλές φορές φτάνω σε σημείο να μην μπορώ να τον κουνήσω. Τώρα θέλω δε θέλω... :(
Πάντως η δυνατή ζαλάδα σταμάτησε μάλλον από κάτι χάπια που μου δώσαν αλλά στις εναλλαγές θέσης (όρθιος-ξαπλωτός) για κάποια δευτερόλεπτα είναι έντονη.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
panos2171 έγραψε:η μαγνητική έδειξε ότι ένας σπόνδυλος εκεί γύρω έχει θέμα.

Αυτό είναι κατασκευαστικό θέμα ή από τραυματισμό ή επιβάρυνση (στάση εργασίας κλπ);
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#381570 Μάλλον κάκιστη στάση ύπνου Άλεξ. Φαντάσου ότι για πολύ μεγάλο διάστημα ακουμπούσα το πηγούνι στο σώμα και το ακριβώς αντίθετο όταν κοιμάμαι μπρούμυτα.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
panos2171 έγραψε:
sknipper έγραψε:Άλλο ζαλάδα και άλλο γυρνάνε όλα. Το δεύτερο λέγεται ίλιγγος και είναι πιο πιθανό να έχει σχέση με τα αυτιά.
....Πάντως η δυνατή ζαλάδα σταμάτησε μάλλον από κάτι χάπια που μου δώσαν αλλά στις εναλλαγές θέσης (όρθιος-ξαπλωτός) για κάποια δευτερόλεπτα είναι έντονη.
Αυτό ακριβώς που λες δείχνει ότι είναι από τα αυτιά που διαθέτουν κάτι ημιυκλικά σωληνάκια σε 3 διαφορετικά επίπεδα (3D να'ούμε) μέσα στα οποία κυλάει ζουμάκι σπέσιαλ. Αυτά αποτελούν το βασικό όργανο ισορροπίας και αντίληψης της θέσης.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#381575 Σαφώς πρέπει να με δει και ΩΡΛ και με την πρώτη ευκαιρία θα πάω.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#381576 Τους έχω κι εγώ αυτούς τους ιλίγγους αυτήν την εποχή. Οι χαρές της άνοιξης (γύρη, αλλεργίες, κλπ). Σε συνδυασμό δε με το γεγονός ότι το δεξί αυτί είναι τις περισσότερες μέρες του χρόνου βουλωμένο...

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#381579 Με έχει πιάσει τέτοιος ιλλιγος 2 φορές σε συνδυασμό με πονοκεφάλους-ημικρανιες συχνά πυκνά.
Τελικά ήταν από τον αυχένα και κακή στάση σε ύπνο (μπρούμυτα) και γραφείο.
Με 4-5 φυσιοθεραπειες, αλλαγή μαξιλαριού και στάσης ύπνου και αλλαγή στο ύψος των οθονών παντού εξαφανίστηκαν.

< >
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#385020 Μια "ενδιαφέρουσα" άποψη για τους γυναικολόγους: "Θα έπρεπε να πληρώνουν τις γυναίκες που εξετάζουν και όχι να τους πληρώνουν αυτές" :shifty:

Εικόνα

Φτάνει πχια το τζάμπα χούφτωμα! :rtfm:

Εικόνα

Ψάχνω κόζμο για να κάνουμε αντίστοιχη ομάδα ενάντια στους ουρολόγους! "Φτάνει πχια το τζάμπα δάκτυλο..." :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By gianik
#385724 Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό ουρολόγο ,κατά προτίμηση νότια..;
Έχω εδώ κ 2-3 μέρες μία μικρή ενόχληση ,την οποία προσδιορίζω στην βουβωνική χώρα προς τον αριστ.ορχη..Ένα αίσθημα σαν να με "τραβάει" , όχι ομως οξύς πόνος..Έκανα το κλασσικο λάθος κ ψαχνωντας για συμπτώματα στο διαδίκτυο διαβάζω για κιρσοκήλη ,βουβονοκηλη, κ.λ.π...Αύριο που θα γυρίσω Αθήνα , θα πάω μία βόλτα από το 401 , όμως θελω κ μία 2η γνώμη έτσι κ αλλιώς..

.
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#385781 Λέγεται Οικονόμου κι είναι στη Γλυφάδα. Είχα πάει με τον Εοπυυ όταν είχα προστατίτιδα και με είχε κάνει καλά. Δεν ξέρω αν είναι ο σούπερ γιατρός, λογικά δε θα είναι για να συνεργάζεται με τον Εοπυυ σε αυτή τη (μεγάλη) ηλικία. Σε μένα όμως απέδωσε.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
gianik έγραψε:Έχει κανείς να προτείνει κάποιον καλό ουρολόγο ,κατά προτίμηση νότια..;
Έχω εδώ κ 2-3 μέρες μία μικρή ενόχληση ,την οποία προσδιορίζω στην βουβωνική χώρα προς τον αριστ.ορχη..Ένα αίσθημα σαν να με "τραβάει" , όχι ομως οξύς πόνος..Έκανα το κλασσικο λάθος κ ψαχνωντας για συμπτώματα στο διαδίκτυο διαβάζω για κιρσοκήλη ,βουβονοκηλη, κ.λ.π...Αύριο που θα γυρίσω Αθήνα , θα πάω μία βόλτα από το 401 , όμως θελω κ μία 2η γνώμη έτσι κ αλλιώς..

.

Εμένα ο δικός μου είναι κέντρο, όχι νότια :hmmm:

Αλλά στο 401 λογικά μια χαρά θα σε δουν οι σειρουληδες γιατροί που ψήνονται βεβαίως με το παραμικρό για επέμβαση :whistlink: αλλά ξέρουν για τι μιλάνε τουλάχιστον :lol:

Κοίτα όμως βουβωνοκήλη και κιρσοκήλη είναι τελείως διαφορετικά πράγματα

Το πρώτο είναι τα σπλάχνα σου που ξεχύνονται και θα έχεις μία αισθητή προεξοχή όπως σε κάθε κήλη

Το δεύτερο συμβαίνει μέσα στα @@ σου (μέσα στο σακουλακι ) και δεν είναι η κλασική κήλη που σου ξεχύνονται τα σπλάχνα
Αυτό έχει να κάνει με τις φλέβες που οδηγούν στον όρχη σου. Αν έχεις κιρσοκήλη οι φλέβες που πάνε στον ένα όρχη (συνήθως είναι μόνο ο ένας) με την αφή θα είναι σαν χοντρά μπλεγμένα καλώδια και θα πονάνε.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι έχεις, θα πρέπει να το δει γιατρός να σου πει σίγουρα με ψηλάφηση ή/και υπερήχους.
Πχ σε μένα με την όψη νόμιζε ο γιατρός ότι έχω αλλά με εξέτασε και δεν έχω. με είχε ψηλαφισει βεβαίως σειρουλης πιο παλιά και μου είχε πει ότι δεν έχω

Αυτό παίζει να σου εμφανιστεί (εννοείται ότι έχεις προδιάθεση) από ορθοστασία νομίζω :hmmm:

Η άλλη η κήλη εμφανίζεται και αυτή αν έχεις προδιάθεση σηκώνοντας βάρη, βήχεις πολύ κτλ αλλά δύσκολα νομίζω εμφανίζεται σε κάποιον που δεν έχει προδιάθεση να πάθει

Απλά βουβωνοκήλη, κιρσοκήλη είναι τελείως διαφορετικά πράγματα ώστε να τα συγχέεις.. θα σου πει και ο γιατρός εγώ σου ανέφερα τελείως χωριάτικα τι αφορούν.
Η κιρσοκήλη πάντως χειρουργείται από ουρολόγο σίγουρα (ανοίγει σακούλι και σκαλίζει φλέβες μετά ράβει σακούλι), το άλλο δε ξέρω τι είδους χειρουργό θέλει αλλά συνήθως βάζουν κάποιο πλέγμα να σου συγκρατεί τα πράγματα μέσα