Geo f1 έγραψε::s_laughat![]()
Οπως ο ποπολαρος δεν ειναι συριζα, ουτε εγω ειμαι ΝΔ.
Απλα ειμαι αντισυριζαιος ,οπως ο ποπολαρος αντινεοδημοκρατης
Πάλι καλά, γιατί έχεις και παιδιά και δε λέει να ψηφίζεις τυπαδες που στηριζουν παιδεραστες
Geo f1 έγραψε::s_laughat![]()
Οπως ο ποπολαρος δεν ειναι συριζα, ουτε εγω ειμαι ΝΔ.
Απλα ειμαι αντισυριζαιος ,οπως ο ποπολαρος αντινεοδημοκρατης
Geo f1 έγραψε:Από τον κ. Τσίπρα θα θυμόμαστε τέσσερα πράγματα.
- Το πρώτο, ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία.
- Το δεύτερο είναι ότι μας έπνιξε στους φόρους, για να χρηματοδοτήσει τα πελατειακά ρουσφέτια των κολλητών και φίλων του.
- Το τρίτο που θα θυμόμαστε είναι για τη βαθιά προβληματική Συμφωνία των Πρεσπών. Ας πάει στη Μακεδονία να περιοδεύσει χωρίς ΜΑΤ και κλούβες και να εξηγήσει στους Μακεδόνες γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο καλή.
- Το τέταρτο είναι ο απόλυτος ευτελισμός της πολιτικής ζωής, η κατάντια του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ζούμε πρωτοφανείς καταστάσεις. Όλα γίνονται για την καρέκλα”.
Κυριακος Μητσοτακης.
) κ εννοείται το μεγάλο τσιμπούσι έγινε με μεταναστευτικό , που θα το δούμε μετά απο καιρό τι εκτάσεις πήρε...
gianik έγραψε:Popολαρε που εχει καλα επιπλα ρε συ;;;;
Η ανακοίνωση του υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής:
Κατά την ανάληψη των καθηκόντων του Υφυπουργού, δεν υπήρχαν χώροι εργασίας και υποδομή γραφείων για το σύνολο των συνεργατών, των υπηρεσιακών παραγόντων και του ίδιου. Η σχετική προμήθεια δεν αφορά σε αντικατάσταση υφιστάμενων επίπλων, όπου δεν θα υπήρχε και σχετική ανάγκη, αλλά για την εξαρχής διαμόρφωση του συνόλου των απαιτούμενων υποδομών γραφείων.
Ο χώρος που προβλέπεται για τη στέγαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι το κτίριο Κεράνη επί της Λεωφόρου Θηβών και δεν υπήρχε η σχετική υλικοτεχνική υποδομή παρά μόνο άδειοι χώροι.
Όπως προκύπτει και από το σχετικό υπηρεσιακό σημείωμα του Υφυπουργού το οποίο περιγράφει μόνο τον απαιτούμενο εξοπλισμό χωρίς καμία απαίτηση κόστους ή περιγραφή επίπλων, πρόκειται για καθόλα νόμιμη και εγκεκριμένη δαπάνη, την οποία έφεραν εις πέρας τα αρμόδια Τμήματα του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής μέσα από κάθε νόμιμη και τυπική διαδικασία.
Προφανώς και η σχετική υποδομή αποτελεί ιδιοκτησία του Υπουργείου Μεταναστευτικής πολιτικής και μόνο.
Αποτελεί σημαντική κατάκτηση ο έλεγχος δαπανών στο Δημόσιο μέσω της Διαύγειας την οποίαν και σεβόμαστε απόλυτα. Αλλά απαραίτητη είναι και η πλήρης και αντικειμενική αναπαραγωγή των περιεχομένων της στο δημόσιο λόγο και όχι η δημιουργία εντυπώσεων.
Τα στοιχεία είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

georgetz έγραψε:Καλά , έχει ένα σωρό ακόμη, τράπεζες, ρουσφέτια (πρόεδρος ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης ποιος είναι είπαμε ?) κ εννοείται το μεγάλο τσιμπούσι έγινε με μεταναστευτικό , που θα το δούμε μετά απο καιρό τι εκτάσεις πήρε...
Anonymous Founder έγραψε:To έγγραφο για τα έπιπλα που διέρρευσε σαν "σκάνδαλο" δείχνει επικοινωνιακή απελπίσια κατ' εμε...
Δεν έχω πολλές ελπίδες βέβαια γι' αυτό... Αλλά ο Κούλης για μία ακόμα φορά λειτουργεί σαν πράκτορας του Τσίπρα...

popolaros έγραψε:Σχετικά με τον ΟΑΣΘ, θα πρέπει να δούμε τι φαγοπότι γινόταν μέχρι τώρα... Και αν ο εκκαθαριστής έκανε σωστά τη δουλειά του.georgetz έγραψε:Καλά , έχει ένα σωρό ακόμη, τράπεζες, ρουσφέτια (πρόεδρος ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης ποιος είναι είπαμε ?) κ εννοείται το μεγάλο τσιμπούσι έγινε με μεταναστευτικό , που θα το δούμε μετά απο καιρό τι εκτάσεις πήρε...
Για πες κάτι που δεν ξέρουμε.
Γιατί παλι |λογοκρισία| γράφονται...
Περιμένω προσωπικά να μου πεις ένα ένα τα στοιχεία για τα παραπάνω. Ένα ένα.
Οι πολίτες που κρατήθηκαν για 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών υπέβαλαν μήνυση - «Οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών»
Σε προληπτικές προσαγωγές 16 ατόμων προχώρησε την Κυριακή η αστυνομία στα Γιαννιτσά προκειμένου να μην εκφράσουν την αντίθετη άποψή τους με τις κυβερνητικές πολιτικές, με αιχμή τη Συμφωνία των Πρεσπών στον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη που θα έδιναν το παρών σε εκδήλωση για τη μνήμη του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς Ουρανίας Νιζαμίδου.
Όπως κατήγγειλαν οι πολίτες που προσήχθησαν τους προσήγαγαν άνδρες με πολιτικά και στη συνέχεια τους είχαν κλεισμένους και υπό αστυνομική επιτήρηση για περισσότερες από 2,5 ώρες στο ΑΤ Γιαννιτσών.
Σε μήνυση που υπέβαλαν στη συνέχεια για την παράνομη κράτησή τους αναφέρουν ότι «με την άφιξη μας στο Αστυνομικό τμήμα Γιαννιτσών πληροφορηθήκαμε ότι έλαβε χώρα προσαγωγή μας για προληπτικούς λόγους εν όψει της εκδήλωσης με ομιλητή τον Φώτη Κουβέλη, η οποία δεν θα έληγε χωρίς την αναχώρηση αυτού από τα Γιαννιτσά και ότι οι αστυνομικοί που μας προσήγαγαν εκτελούσαν όπως μας δήλωσαν (αορίστως) εντολές ανωτέρων, πέραν των ορίων του Α.Τ Γιαννιτσών, χωρίς αυτοί να κατονομαστούν».
Η αστυνομία φρόντισε, παράλληλα, να κλείσει τμήματα δρόμων προκειμένου να μην υπάρξουν διαμαρτυρίες κατά του κ. Κουβέλη και των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
popolaros έγραψε:Όταν θα βρεις ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες, τότε θα σχολιάσω.
popolaros έγραψε:Όταν θα βρεις ποιοι είναι αυτοί οι πολίτες, τότε θα σχολιάσω.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]