markvag έγραψε:bibendum έγραψε:μωρε κ τα διαολια να σου πουν δεν ειναι τοσο ευκολο να το κανεις εν τελει...
και ουτε ειναι τοσο ευκολη φαση αφου το κανεις
Ακριβώς...
Μαρκο, η γυναικα σου δουλευει?
Αν δεν δουλευει είναι ποιο ευκολη η μετακομιση. Αν μπορεις να πετυχεις καποια καλη δουλεια τοτε λογικα θα αντιμετωπησεις το κοστος διαμονη.
QsisVTS έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:No offence αλλα πιθανοτατα τον αποθαρρυνες με την πιεση της επικοινωνιας. Σ αυτες τις περιπτωσεις ξηγιεσαι οτι δεν μπορεις να μιλησεις κι αν σου πει οτι θα σε παρει ξανα, απλα περιμενεις να σε παρει. Αν δε σε παρει το αφηνεις εκει.
<+
πώς φαίνεται ο τύπος που δε θέλει να τον ενοχλούν
Δεν έχω χειρότερο απ' το να χτυπάει το γαμωτηλέφωνο.
Αγαπάμε email!
Επίσης σκέψου ότι είμαι και σε ένα μεγάλο γραφείο μόνος μου με 6 γυναίκες. Χάος.
GTS έγραψε:Μαρκο, η γυναικα σου δουλευει?
Αν δεν δουλευει είναι ποιο ευκολη η μετακομιση. Αν μπορεις να πετυχεις καποια καλη δουλεια τοτε λογικα θα αντιμετωπησεις το κοστος διαμονη.
Όχι και αν μείνουμε εδώ (που δεν πιστεύω να φύγουμε εκτός απροόπτου - το θέμα δουλειά έξω δεν το κυνηγάω πλέον φανατικά, μόνο αν δω κάτι πολύ ενδιαφέρον στέλνω) δεν το βλέπω αυτό ν' αλλάζει στα κοντά...
Αυτός είναι ο στόχος μου, να μπορούμε να ζούμε με τη μία δουλειά (δεν μιλάω προφανώς για πολυτέλειες, για απλά πράγματα μιλάω) για ένα διάστημα αφενός μέχρι να βρει δουλειά η γυναίκα μου και αφετέρου στην αρχή να είναι στο σπίτι και να βοηθήσει λίγο τα παιδιά με την προσαρμογή...
Deleted User 1 έγραψε:
Επίσης σκέψου ότι είμαι και σε ένα μεγάλο γραφείο μόνος μου με 6 γυναίκες. Χάος.
Ή Ρ Ω Α Σ!!!!!!
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

bibendum έγραψε:Αγαπαμε email ολοι μας αλλα λιγοι απο εσας χρησιμοποιειτε email
Εδώ έχω φτάσει να ανταλλάζω whatsapp με υποψηφίους επειδή δεν σηκώνουν το τηλέφωνο και δεν απαντούν στα email. Σοβαρά, δεν περιγράφεται τι μέσα μεταχειρίζομαι - ο αντιεπαγγελματισμός και αντικαθωσπρεπισμός σε όλο του το μεγαλείο (από μεριάς μου).
Μάρκο, μακριά από agencies και recruitment consultants βρεεεε...
funkyreverend έγραψε:
Μάρκο, μακριά από agencies και recruitment consultants βρεεεε...
H εταιρεία έδωσε την αγγελία σε αυτόν...
Αφού δεν κάνουν κάτι οι κληρικοί φίλοι - συνφορουμίτες (
) τι να κάνω κι εγώ... έπεσα στα ξένα χέρια...

Αμάρτησα για τα παιδιά μου...
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

bibendum έγραψε:ευγενικο θα ειναι σε καθε περιπτωση το μηνυμα αρνησης.
με αλλη εταιρεια που μιλησα προσφατα εγινε αυτο που περιγραφεις φανκυ.
Σταδιο 1 συντομη τηλεφωνικη επικοινωνια με το hr
Σταδιο 2 ενα assignment που εκανα
Σταδιο 3 skype interview για τεχνικες λεπτομερειες οπου με ρωτησαν τι χρηματα θελω
Σταδιο 4 μιλησα με τον cto στα γραφεια τους
και περιμενω απαντηση.
σαφως πιο επαγγελματικη προσεγγιση και απο την πρωτη στιγμη ειχα καταλαβει οτι η συγκεκριμενη εταιρεια λειτουργει πιο σωστα.
ρε σεις του HR τι πίνετε;
Σε συνέχεια αυτων ακολούθησε τηλέφωνο μετά απο καιρό.
"Ενδιαφέρεσαι για τη θέση ακόμα;"
"Ενδιαφέρομαι ναι και μαλιστα ειστε προτεραιοτητα σε σχέση με άλλες εταρείες που έχω μιλήσει"
"Πολύ ωραία και για μας είσαι προτεραιοτητα μας θα σε καλεσουμε την αλλη Παρασκευη να σου πουμε"
"Ελπιζω να ειναι για καλο λογο η κληση σας"
"Σιγουρα θα ειναι"
Με καλουν σημερα και "Αρεσες πολυ σε ολα τα παιδια που μιλησες αλλα τελικα αποφασισαμε να παρουμε καποιον senior γι αυτη την θεση"
Και ερωτω, γιατι στην πρωτη κληση δεν σταματησε μονο στο "ενδιαφερεσαι ακομα;"
Ήθελαν να βεβαιωθούν ότι ε΄λισαι ακόμα διαθέσιμος για να σε χρησιμοποιήσουν σαν μοχλό πίεσης στον άλλον.
Άκου έχουμε και άλλον έτοιμο στην πόρτα που περιμένει, αν θέλεις με τόσα έλα.
Υποθετικά όλα αυτά αλλά συμβαίνουν κάθε μέρα.
Τελικά αποφασίσαμε να πάρουμε κάποιον senior = δέχτηκε με τα ίδια λεφτά που ζητούσες εσύ ή και λιγότερα
αυτα που λες ειναι δεκτα και κατανοητα αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι γιατι να μπουν στη διαδικασια "Εισαι προτεραιοτητα μας θα σε καλεσουμε την αλλη βδομαδα για καλο λογο"